Στοιχημα

[SPOILER]
Helton(porto)

Fucile(porto)
Marcelo

Sneijder
J. Cole
Bastos
Nasri
Pablo Hernández

Pedro Rodríguez([B]C[/B] και άμα δεν πάει καλά θα βάλω αύριο τον sneijder)
Gomez
Hernández(m.u.)

[/SPOILER]

Μπορείς να μπεις στο σαιτ του matchmoney ή της kingbet για ρεπορτάζ και πιθανές ενδεκάδες και λίγο πριν την έναρξη των παιχνιδιών στο επίσημο σάιτ της uefa για τις ενδεκάδες που κατεβάζει κάθε ομάδα…

Κρατάω ΄το διπλό της Ζενίτ με κάλυψη στην ισοπαλία και τα οβεράκια της Βαλένθια και της Τσέλσι!Πιθανότατα κάπου θα βάλω σε ζητούμενα ή σε μονά αποδεκτά το Χ του Ολυμπιακού και το Χ της Πλζεν!1.25 για την Μπάρτσα απέναντι στην ΜΙΛΑΝ δεν υπάρχει σε καμμία περίπτωση αλλά επειδή θα λείπει ο Ίμπρα μάλλον το αφήνω…ίσως κάποιο ειδικό στοίχημα για τον χαβαλέ…

[SPOILER]chiotis
evans , diawara , marcelo
fabregas , witsel , nasri , rosina , di maria
m.gomez , rvp

παγκος de gea , ruben , vermaelen , luisao[/SPOILER]

Eγω παντως επαιξα χ2 την Μιλαν και ας το χασω :slight_smile:

το πιασες στο 90’

και ειχα βαλει τον david luis ρε , τι τον αλλαξα ;

Ναι ρε Μιλαν με δικαιωσε στο 90!!!Να σου πω οταν ειδα 1,25 τον ασσο στο κουπονι τρελαθηκα και λεω θα το παιξω χ2 και οτι γινει!!!

ετσι θελει. κοντρα. ακου 1.25, λες και επαιζε με την κομποστελα.

μας εστειλε ολους μαζι στον κουβα το αποελ (εκτος απο ΚΕΝ)… που να περιμενεις οτι θα τους κανει πλακα ο μαντουκας…#-o

Οντως και εγω χ2 θα το επαιζα αλλα ευτυχως δεν το ακουμπησα :slight_smile:

Gatto σε ΟΛΑ μέσα ρε φίλε :lol:

δε θέλω να το λέω ,αλλά τα λεγα εγώ 8)

κι εγω την Ζενιτ εχασα

για αυριο βλεπω
Μπαγερν 2
Μαντσεστερ Γιουν 2
Μαντσεστερ Σιτυ 1

2 παίκτες του ΑΠΟΕΛ είχα στην ομάδα! (Αϊλτον και Χαραλαμπίδη - αν είχε 4 εκ. ο Μαντούκα θα τον είχα πάρει :frowning: ). Άντε, ανοίξτε τόπικ για fantasy football :stuck_out_tongue:

Πρώτη φορά παίζω και εδώ και 3 χρόνια δεν έχω πολύ επαφή με διεθνές ποδόσφαιρο. Τους κολλητούς μου μόνο θέλω να νικήσω!!! :stuck_out_tongue:

De Gea Costanzo
Modesto Daniel Alves Ivanović Lahm Ajax Van der Wiel
Nasri Bystrov James Rodríguez Charalambides Hazard
Cristiano Ronaldo Rooney Aílton

Μας γάμησε η Ζενίτ, δυο δελτία μου έκαψε. :frowning:

Για σημερα το προγραμμα εχει 2 Ρεαλ και 1 Σιτυ :slight_smile:

τη φοβαμαι τη σιτυ, ειδικα σε αποδοση οπαπ… οσο παιχταραδες κ να εχει ειναι απειρη σε τετοια ματς κ αυτο το δειχνει η αποτυχια της 2 χρονια στο europa league…
1,30 απεναντι σε μια τοσο επικινδυνη ομαδα?

μαλλον δεν θα παιξω τιποτα σημερα, θα υποστηριξω ρεαλ κ μαντσεστερ γ που εχω παιξει για πρωτια ομιλου…μου τη χαλασε η γκολαρα της ντορτμουντ στο 89, θα επαιρνε απο χτες την πρωτια η αρσεναλ…

πιάσαμε
νίκη ισπανιας με πάνω απο 15,5 πόντους
διπλό τον ολυμπιακό(μαρσειγ)
χ τον παοκ

και χάνω το over στο σιτι - ναπολι #-o
30 σουτ, 17 κόρνερ, 3 δοκάρια :?

ελπίζω(να χάσω) να μην βγει 1 ημίχρονο 1 τελικό η αεκ, αλλιώς θα πηδήξω απο την ταράτσα…

*τεράστια η διάφορα οπαπ με στοιχηματικο site…
**μουντζωμένος από τον θεο

Μαλλον για 1 ημιχρονο 1 τελικο παει!!!Α ρε crimson ησουν πραγματικα πολυ ατυχος ρε φιλαρακι