Μπορείς να μπεις στο σαιτ του matchmoney ή της kingbet για ρεπορτάζ και πιθανές ενδεκάδες και λίγο πριν την έναρξη των παιχνιδιών στο επίσημο σάιτ της uefa για τις ενδεκάδες που κατεβάζει κάθε ομάδα…
Κρατάω ΄το διπλό της Ζενίτ με κάλυψη στην ισοπαλία και τα οβεράκια της Βαλένθια και της Τσέλσι!Πιθανότατα κάπου θα βάλω σε ζητούμενα ή σε μονά αποδεκτά το Χ του Ολυμπιακού και το Χ της Πλζεν!1.25 για την Μπάρτσα απέναντι στην ΜΙΛΑΝ δεν υπάρχει σε καμμία περίπτωση αλλά επειδή θα λείπει ο Ίμπρα μάλλον το αφήνω…ίσως κάποιο ειδικό στοίχημα για τον χαβαλέ…
2 παίκτες του ΑΠΟΕΛ είχα στην ομάδα! (Αϊλτον και Χαραλαμπίδη - αν είχε 4 εκ. ο Μαντούκα θα τον είχα πάρει ). Άντε, ανοίξτε τόπικ για fantasy football
Πρώτη φορά παίζω και εδώ και 3 χρόνια δεν έχω πολύ επαφή με διεθνές ποδόσφαιρο. Τους κολλητούς μου μόνο θέλω να νικήσω!!!
De Gea Costanzo
Modesto Daniel Alves Ivanović Lahm Ajax Van der Wiel
Nasri Bystrov James Rodríguez Charalambides Hazard
Cristiano Ronaldo Rooney Aílton
τη φοβαμαι τη σιτυ, ειδικα σε αποδοση οπαπ… οσο παιχταραδες κ να εχει ειναι απειρη σε τετοια ματς κ αυτο το δειχνει η αποτυχια της 2 χρονια στο europa league…
1,30 απεναντι σε μια τοσο επικινδυνη ομαδα?
μαλλον δεν θα παιξω τιποτα σημερα, θα υποστηριξω ρεαλ κ μαντσεστερ γ που εχω παιξει για πρωτια ομιλου…μου τη χαλασε η γκολαρα της ντορτμουντ στο 89, θα επαιρνε απο χτες την πρωτια η αρσεναλ…