ρε κριμσον, παρολι ειχες παιξει ολα αυτα???
ε ναι…5 σημεία είναι…και δεν εχω πολλά χρήματα να παίξω συστήματα
απο οτι είδες δεν ήταν και πολύ τραβηγμένο…εδώ χάσαμε το εύκολο…τι να λέμε τώρα.αυτά τα ευρωπαϊκά over της σιτι που δεν έρχονται ποτέ ειναι θάνατος…
βασικα μαλακια να παιξεις τοσα δυσκολα μαζι. γιατι σορρυ το χ δεν καθεται ευκολα κια ς το βλεπεις να ρχεται. το οβερ το δεχομαι οτι ειναι το πιο ευκολο. αλλα αν ειχες μοιρασεισ ε 2αδες μια χαρα θα χες παρει φραγκα. και ας μην ειχες ριξει τοσο χρημα. σημασια εχει να βγαινει χαρτζιλικι, οταν βγαινει τοτε ριχνεις και στην πλακα σου την μπομπα το απρολι κι οτι γινει.
καλά δεν λέω…απλά τώρα μου είχε κάτσει οτι θα έρθουν σίγουρα όλα…κλαιν…
για το χ του παοκ ήμουν σίγουρος… μέχρι και ο θεός χ το ήθελε…τι επαναλήψεις σε πέναλτι, τι δοκάρια, τι ευκαιρίες…all time classic τα εκτός έδρας χ αγγλικών ομάδων…άσχετα που άξιζε 100% την νίκη ο παοκ
αλλά τέτοιας επικινδυνότητας ματς και να χάσω την σιτι??!! μιλάμε παίζει να είμαι τραγικός
Για την ώρα έχω παίξει την δυαδούλα Λάτσιο όβερ , Ουντινέζε 1 (Χ) και σε ζητούμενα 2-3 τις ισοπαλίες στα Ρέιντζερς-Σέλτικ , Πανιώνιος-Πάοκ και Λυών-Μαρσέιγ ! 8)
ορκίζομαι μια μέρα να γράψω βιβλίο
πολυ κουβα εστειλε η Λατσιο και η Σιτυ το μεσημερι
ΕΡΩΤΗΣΗ
θελω να παιξω στοιχημα με paysafe card… στις χρεωσεις λεει οτι τους πρωτους 12 μηνες ειναι δωρεαν αλλα μετα χρεωνει 2 ευρω το μηνα το ποσο που εχει μεινει αχρησιμοποιητο… αρα απο τη στιγμη που θα περασω ολο το ποσο στη στοιχηματικη εταιρια δεν θα εχω χρεωση για τη χρηση της, σωστα???
βασικα απο τη στιγμη που την βαλεις ολη ακι παιξεις ολο το ποσο μην αγχωνεσαι. αλλα αν μεινει ποσο μεσα αχρησιμοποιητο να σου παιρνει 2 ευρω μου φαινεται περιεργο.
τι να σου πάρει αν δεν έχεις άλλα?? εφόσον δεν έχεις δεν μπορεί να σου πάρει
οχι…τελειώνει η κάρτα και αυτό ήταν
όπως το κινητό είναι
thanx…
Μονπελιέ 2-2, την είχα διπλό…και κουβάς, ενώ τα άλλα τά’χα πιάσει:):!:
Την Λάτσιο όσο συνεχίζει με αυτή την τακτική την ποντάρεις στο όβερ και καθαρίζεις…
Ωραίο κουπονάκι μεσοβδόμαδα! 8)
αααα ρε ιντερ… κι απο τη νοβαρα???
τρελος κουβας…
Ύστερα από τις απανωτές πίτσες που έφαγα όλο αυτό τον καιρό, δεν είχα ψυχή να βάλω ούτε 10 ευρώ πάνω σε μία δυάδα που έβλεπα. Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ…Καλά να πάθω. Και όταν έρθει η ψυχή να παίξω θα φάω άλλη μια πίτσα με μπόλικο λουκάνικο…
Β[B]ΡΟΜΑ[/B]…μα στο 90???#-o
πωπω και εμενα με σκοτωσε
ειχα παιξει
Ρομα 1
Τιγκρε 2
Μποκα 1
τι εχουν παθει οι ιταλικες?
…δεν είσαι μόνο σου πολλοί την έχουμε στο παρελθόν πατήσει, απ’την συκεκριμένη Β[ΡΟΜΑ]:):!:
Ρε παιδιά μην πετάτε τα λεφτά σας, Ιντερ και Ρόμα είναι no bet φέτος και το έχουν δείξει από νωρίς!
Για τη Ρόμα ειδικά όποιος είδε πως αποκλείστηκε από την Ευρώπη φέτος, το ξέρει καλά αυτό!
Μόλις αλλάξει προπονητή η Ρόμα θα αρχίσει να πετάει! 8)