Εγω παντως την επαιξα διπλο την ιντερ σημερα.Πιστευω με τον Ρανιερη να κανει την πρωτη της νικη φετος!!!
Η παράδοση με τις αλλαγές προπονητών σε μεγάλες ομάδες είναι υπέρ σου!
Παρ’ όλα αυτά εγώ λέω πως η Ιντερ φέτος είναι no bet! Όποιος αμφιβάλλει ας κάτσει να δεί το παιχνίδι με την Τραμπζονσπορ που έδωσε πολλά λεφτά στους μπούκηδες…
Ναι μωρη ιντερ!!!Ταμειο :bounce::bounce::yahoo: Ε δεν γινοτανε να κανει και αλλη γκελα
περασαν ολα σημερα κ πληρωθηκαμε…
κριμα που βγηκα για λιγο απο το σπιτι κ δεν επαιξα live την ιντερ τη στιγμη που ισοφαριστηκε…
πρεπει να πληρωσαν πολλα οι μπουκ σημερα,ελπιζω να μη δουμε τιποτα αρκουδες στο τσου λου κ κλαιμε…
Πάλι μόνο ένα στα τέσσερα έχασα, την Μαλίν με την Λόκερεν…έπιασα διπλό της Παρί…αλλά τι να το κάνεις, πάλι τζίφος:):!:
Επαιξα 1 ξανθη σημερα.Καιρος να κανει την πρωτη της νικη :roll:
χθες εχασα την Μαντσεστερ Γιουν
και σημερα επαιξα
Τρομσο
Μαλαγα
Μποκα
Κορινθιανς
αχ ρε giorgos donis…
2 στα 2 χθες και σημερα με ιντερ και ξανθη.Καλα παμε
Σας δίνω και ενα σιγουρο για το CH.L. Η Μπαγερν θα γαμησει τη Σιτι.
Και αλλο ενα. Μαρσειγ - Μπορουσια Χ. Αυτα.
σε αυτο το σταδιο του τσου λου θα παω για μικρο κερδος με δυαδα γυρω στο 1,5-1,6… δεν εχω καταληξει ακομα αλλα υποψηφιες εχω τη μαντσεστερ γ,ρεαλ,μιλαν κ μπαρτσελονα…
lol δηλαδη δεν θα παιξετε την ηττα μας? για μενα ειναι το πιο σιγουρο, μην πω οτι παει και οβερ και 1/1…:lol:
θα περιμενω να το παιξω λαιβ γιατι πιστευω οτι θα αντεξετε μεχρι το 35-40, να παρουμε κ μια αποδοση γυρω στο 1,50…
επειδη η αρσεναλ μπαινει δυνατα στη εδρα της, πιο πιθανο ειναι φαμε γκολ στο δεκαλεπτο.
ε αυτα δεν γινονται… βλεπω οτι ισοφαριστηκε η ιντερ κ τρεχω να την παιξω διπλο σε αποδοση 6 κ πριν προλαβω να πατησω επιβεβαιωση βαζει τριτο αμεσως…#-o
εχω πάθει χειρότερο…
ρεαλ - μιλαν στο 1-0…
απο πριν ήθελα να παίξω το διπλό αλλά δεν το έκανα
βλέπω οτι στην Betfair το εχει εκείνο το σημείο στο 27,50.!!!(τεράστια απόδοση)
πατάω ενα 10ευρο και δεν το δέχεται.!!! γκολ η μιλαν,!!! και 2-3 τελικό
περάσαν απο μπροστά μου 275 ευρο και δεν τα ακούμπησα…:lol: ([U]τώρα[/U] γελάω)
αθλιες αποδοσεις σημερα
επαιξα μονο Μπενφικα και κατι απο τσαμπιονσιπ
Εγω καλα τα πηγα και σημερα ειχα παιξει 2 την ιντερ με καλυψη στο χ να παρω τα λεφτα μου πισω
Δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα που μου χαλάει τριάδα η United… [-X
Kαι με τον τρόπο που έγινε χθες κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση!
Είχα μέσα και το over της Real, οπότε νωρίς στις αρχές του Β’ με το γκολ του Μπενζεμά λέω “καθαρίσαμε για απόψε”
“Δεν είχε τραγουδήσει η χοντρή” όμως που λέει και ο γίγαντας ο Στηβ Γιατζόγλου! :lol:#-o
Κουβα απο νωρις σημερα.Α ρε πορτο και προηγηθηκες γαμωτο [-X