Στοιχημα

με την ψυχη στο στομα μας πληρωσε η αρσεναλ, δυαδα με μπαρτσελονα…
κερδισε κ η μιλαν που την επαιξα στην αρχη του β ημιχρονου…
αν κερδιζε κ η σαχταρ θα ηταν ολα ιδανικα…

αυριο θα παιξω σιγουρα ρουμπιν, ειδικα χωρις τα στημενα του γκαρσια κ τον ανακατωσουρα σαλπι μπροστα δυσκολα θα παρει κατι ο παοκ…

Και εγω για Ρουμπιν ειμαι αλλα θεωρω μικρη την αποδοση του 1.57 που δινει.

ρουμπιν 1 κ τοτεναμ(-2 γκολ) 1 επαιξα για σημερα…

Κουβας μεγαλος με την ρουμπιν σημερα. Την επαιξα στο live οταν ισοφαρισε ασσο με αποδοση 1.85 και πηρα τα αρχιδια του φωτακη :x

…ααααααααααααχχχχχχχ ρε Πόρτο ααααααααααααααχχχχχχχχχχχ:):!:

Δύο μέρες παρατεταμένου κουβά
Τρίτη Πιάνω 1 Ναπολί και έχω παίξει 1 Μανστεστερ united
Τετάρτη
Πιάνω Αποελ Χ και χάνω Μίλαν που την έχω παίξει Over
:frowning:

σημερα επαιξα
ΑΕΚ 1
Ατλετικο Μαδριτης 2
Αιντχοφεν 2
Λατσιο Χ2

μακαρι να βγει

Εδώ ο Μπόλονι υπέγραφε [U]με τα 2 χέρια[/U] για ισοπαλία και εσείς κόντρα:!:
Στον κουβά τώρα
:stuck_out_tongue:

Ρε μαγκες γραφτηκα σημερα στην bet 365 και θελω να κανω καταθεση απο την καρτα μου και μου ζηταει αριθμο εκδοσης γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο;;;

αν είναι 3ψήφιος αριθμός εννοεί αυτόν στο πίσω μέρος της κάρτας. Συνήθως ότι ζητάει, το βρίσκεις πάνω στην κάρτα ρε

ok ευχαριστω πολυ :slight_smile:

ΣκατοΑΕΚ κουβάς! Είχα πιάσει τα χ της Βαλένθια και του ΠΑΟΚ και περίμενα τον άσο της ΑΕΚ! Έλεος ρε Δέλλα!

Τι βλεπετε για σημερα μαγκες;;;Εγω παντως τιμησα Ιντερ και την βρηκα και σε αρκετα καλη αποδοση 2.10 :roll:

Δεν έχω καθόλου επαφή με το στοίχημα, αλλά αύριο θα βάλω 10? στην ΠΑΟΚΑΡΑ
8)

Το βασικό μου παιχνίδι είναι ο αυριανός άσσος της Τότεναμ!Το 2.15 που πληρώνει ακόμα στον Οπάπ είναι μια χαρά…έξω έχει αρχίσει να πέφτει πιο κάτω…

Α ρε Μπαγερν σημερα βρηκες να μην βαλεις γκολ γαμωτο [-X

[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΓΑΜΩ

ΤΟ

ΜΟΥΝΙ

ΤΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗ

ΤΟΥ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.

ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ[/SIZE][/B][/SPOILER]

πάντα κόντρα την παίζεις την ΠΑΟΚάρα ρε, γιατί είναι γρουσουζιά… Εσύ βέβαια μπορεί να είσαι γουρλής, εγώ κάθε φορά μας καίω όταν μας παίζω υπέρ :stuck_out_tongue: και όταν παίζεις κόντρα, είναι μια παρηγοριά τα κερδισμένα φράγκα

Σαν τον μπαμπά μου
Να πανηγυρίζει γκολ και σκίζει δελτίο:lol:
Παλιότερα γιατί τώρα τον παίζει σπάνια, μόνο πρώτο σκόρερ και σχεδόν πάντα τον πιάνει
Τις προάλλες είχε παίξει τον Λίνο και με την ακύρωση του πέναλτι κόντεψε να σπάσει την τηλεόραση!
:lol:

Πιστεύω θα τους πάρουμε πάντω8)

Ο κουβας ειναι μεγαλος σημερα [SPOILER]Παλιοπορνη ιντερ :x:x[-X[/SPOILER]