Στοιχημα

Από ότι δείχνει αυτό που θέλουν είναι να πουλήσουν τον ΟΠΑΠ σε όσο υψηλότερη τιμή γίνεται και έτσι προσπαθούν να κάνουν όλους τους άλλους στην άκρη ώστε να υπάρχει μονοπώλιο και να ανεβεί η τιμή της μετοχής του.Τώρα τι πραγματικά θα συμβεί θα το μάθουμε στην πορεία.

Για οσους ξερουνε…

http://www.stoiximaonline.com/2012/11/arbitrage-stoiximaton-foros-proto-euro/

Έστειλα e-mail στην bet365 σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί και αν θα πρέπει να προλάβω να τραβήξω τα λεφτά μου πριν τις 5 Δεκέμβρη και η απάντηση ήταν η παρακάτω…

"Αγαπητέ Πελάτη.

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας.

Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τοποθετούνται τα στοιχήματα σας και βρίσκονται οι διακομιστές μας. Δεν είμαστε ενήμεροι αυτή τη στιγμή για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιήτε τις υπηρεσίες μας μετά την 5η Δεκεβρίου αλλά αν έχετε ανήσυχίες θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε με τις τοπικές αρχές.Αν αλλάξει τίποτε σε σχέση με αυτό τότε φυσικά θα επικοικωνήσουμε με τους πελάτες μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας."

Τα συμπεράσματα δικά μας…

Μαλιστα!!!Θα δειξει μαγκες ειναι πολυ μπερδεμενη η κατασταση.Τουλαχιστον αμα ειναι να γινει αυτο να το ξερουμε να τραβηξουμε τα φραγκα πριν ειναι αργα.Κατα τα αλλα το τσιμπησε η Μπατε γαμω την τυχη μου.

If you are not into metal you are not my friend

σημερα επαιξα
Μπαγερν 2
Γαλατα 1
Μπραγκα 2

μακαρι να βγουν

Το πιο γρηγορο κερδος μου στην ιστορια του στοιχηματος, οβερ 1,5 ημιχρονο στο Κλουζ - Μπραγκα. Εχω ριξει και στην Κλουζ…

Ρε γαμωτο δουλευα και δεν επαιξα τιποτα το βραδυ και βγηκαν ολα που ηθελα να παιξω.Μαλακιες!!!

If you are not into metal you are not my friend

χθες εμενα βγηκαν που δεν επαιξα
ενω σημερα παλι κουβα

Για αυριο τι βλεπετε ρε μαγκες;;;

δυσκολα!!!

Ντορτμουντ 2
goal/goal Ρεαλ
Μιλαν 2
ΟΣΦΠ 2-3 goals

αλλα δεν τα εχω διαβασει

Εγω συνεχιζω τον χαβα μου:-s οταν πηγα να κανω αναληψη

Your IP Address is: … (GR)
WE ARE SORRY. PLEASE NOTE THAT ACCESS TO THIS WEBSITE IS PROHIBITED DUE TO LICENSING AND LEGAL REQUIREMENTS IN YOUR CURRENT LOCATION.

from SBOBET today

Καλο θα ειναι αυτες τις ημερες να κρατησετε μια πισινη γιατι κανεις δεν ξερει το πως θα αντιδρασουν οι εταιρειες

το ακουσα αυτο στο ραδιο
οσες εταιρειες δεν πληρωνουν εφορια γινονται κρατησεις των χρηματων σας

απο τις 20 εταιρεις ΜΟΝΟ 7 πληρωνουν.Αντε να βρεις ποιες ειναι αυτες.

Ωχ αυτο μας ελειπε τωρα!!!

ναι,τσεκαρετε το
Γιατι δεν επιστρεφουν ουτε τα χρηματα που παιζετε.

Λοιπον επειδη δεν βγαζω ακρη με τα σημερινα το μονο σημειο που βλεπω και επαιξα ειναι ο ασσος της Ζενιτ με την αδιαφορη Μαλαγα χαμηλο μεν αλλα νομιζω οτι θα περασει

Κανενα αξιολογο σημειο,ισως να αξιζει το ρισκο στο διπλο της Μιλαν αν κερδισει η Ζενιτ,αλλα απο αυτο προτιμαω το ειδικο στοιχημα να σκοραρει ο Ελ Σααραουι που δινει 2.25.

Οβερ 1,5 ημιχρονο σε Σιτυ και Αγιαξ τα μονα που μ αρεσαν,αποδοσεις 2.25 και 2.35 αντιστοιχα.Μονο λαηβ απο κει και περα.

δεν επαιξα τιποτα σημερα
πολυ δυσκολα και πολυ ρισκο

εγω εχω ενα δελτιο με 3αδα
γαυρος σαλκε γκολ
ρεαλ σιτυ γκολ
αγιαξ ντορτμουντ γκολ

κουβας λογω γαυρου :frowning:

Πουλο και σημερα με την Ζενιτ ρε πουστη μου.Για να δουμε αυριο στο europa τι θα κανουμε