Στοιχημα

Ευτυχως που δεν επαιξα σημερα γιατι θα εφευγε υπερκουβας.

σιτυ και ρεαλ,γαμιεστε καργιολες.απλα.γαμιεστε.

Εξαιρετικό ταμείο σήμερα με

Άντερλεχτ-Μίλαν 2
Ζενιτ-Μάλαγα Χ
Ντιναμό Κιέβου-Παρι Σ.Ζ. Under
Σάλκε-Ολυμπιακός 1

Χθες σχεδόν κουβά. Δλδ απλά πήρα τα λεφτά μου πίσω επειδή μπήκαν ακριβώς 2 γκολ στο Βαλενθια Μπαγερν.

Για Γιουροπα τι λετε; Χαμος γινεται…

Αιντχοφεν-Ντνιπρο οβερ 3,5 (2.70) και Μολντε ασος (2.50) τα σημεια που χω ηδη ριξει σε δυαδα.
Επισης,αρκετα καλα ειναι τα οβερ ΑΙΚ-Ναπολι(1.85),Χ2/2πλο DNB Μπορντω(2) και μ αρεσει και το ρισκο του 2,75 στο διπλο της Βικτορια Πλτσεν.

Για διπλο Λυων τι λες; Αν και εχει περασει και η Σπαρτα καιγεται, για καποιο λογο μου εχει κολλησει.

Μολντε καλη περιπτωση, Μπριζ θεωρω πως θα το παρει, συμφωνω και για ρισκο Plzen.

Επισης καλοκοιταω Χ βαζελου, 1Η-1Τελ της Νιουκαστλ, Under Lazio - Tottenham. Ισως και διπλο Λεβερκουζεν.

Α και η Twente τι κανει φετος; Αν το Ανοβερο παιξει οπως με Φραιμπουργκ, νομιζω οτι το διπλο ειναι καλη ευκαιρια.

Εγω παλι θεωρω οτι η Μπορντω δε χανει στη Μπριζ,ειναι σε πολυ καλη κατασταση,4 ματς δεν εχει δεχθει γκολ,ενω η Μπριζ ειναι σε μια χαωδη κατασταση,βγηκε απο το μπουρδελο που ειχε γινει με τη διαμαχη παικτων και προπονητη,πηρε καινουριο,και μεχρι τωρα τα αποτελεσματα του ειναι ενα Χ με Νιουκαστλ,μια 6αρα στο κεφαλι απο την Αντερλεχτ και ενα εντυπωσιακο μεν 2-6,αλλα απεναντι στην τελευταια του βελγικου πρωταθληματος.
Η Μπορντω ειναι 3 βαθμους πανω απο την Μπριζ,θεωρω οτι δεν θα παιξει τοσο για να κερδισει αλλα κυριως για να μη χασει,και νομιζω οτι μπορει να το κανει αυτο,εξ’ου και το Χ2 που ειπα πανω.

Η Τβεντε ειναι γενικα καλη φετος,ξεκινησε φοβερα τη σεζον,αλλα εχει κανει αρκετα μεγαλη κοιλια τον τελευταιο μηνα.Το Αννοβερο που ειδαμε με Φραιμπουργκ δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το φετινο Αννοβερο γενικα,αλλα στο αυριανο ματς θα ειναι ανετο,ενω η Τβεντε θα καιγεται για τη νικη,ελπιζοντας παραλληλα να μην κερδισει η Λεβαντε στη Χελσινμποργκ ωστε να εχει ελπιδες για τη 2η θεση.Επομενως μονο για λαηβ αυτο το ματς.

Διπλο Λυων το σκεφτηκα και γω πολυ σοβαρα λυριως λογω αποδοσης,εξαλλου και με Μπιλμπαο ηταν ανετη και την ειχα εμπιστευτει σε αποδοση αουτσαιντερ και με δικαιωσε,αλλα βλεποντας το προγραμμα της (στις επομενες 10 μερες εχει 3 ζορικα ματς,Τουλουζ και Μαρσειγ εκτος και Μονπελιε εντος),αποφασισα να κανω πισω.

Λατσιο-Τοτεναμ εντελως νο μπετ,το ματς μπορει να ληξει απο 0-0 εως οβερ 4,5 κατα τη γνωμη μου,δεν μπορω να τις ψυχολογησω με τιποτα φετος αυτες τις ομαδες.Θεωρω την Τοτεναμ καλυτερη μεν,αλλα μπορει στο ασχετο να ερθει παλι ενας αντεμπαγιωργης να ριξει καμια καρατια και μετα να καταληξει να μην προλαβαινει να μαζευει την μπαλα απο τα διχτυα του ο Γιορις.
Νιουκαστλ δεν ξανακουμπαω για αρκετο καιρο.Θα σε συμβουλευα και σενα να μεινεις μακρια,οι αποδοσεις αυτες ειναι αστειες αν λαβεις υποψη σου τις προσφατες της εμφανισεις.Ουτε το διπλο της Λεβερκουζεν μου κανει καποια αισθηση,ισχυροτατη εντος η Μεταλιστ,παιζεται η πρωτη θεση ουσιαστικα στο ματς,η αποδοση της Μεταλιστ ναι μεν ειναι λαθος στο 2.20,επρεπε να ειναι πιο μοιρασμενο,αλλα η Λεβερκουζεν και με ενα Χ πρωτη παραμενει.Μακρια και απο αυτο.

έπεσε πολύ μελέτη ε?:stuck_out_tongue:

σκατα και χτες, εκει που περιμενω να ληξει το ημιχρονο και να παιξω δυαδα παρι-μιλαν παει και σκοραρει ο πουστης ο λαβετσι…
για μαριμπορ ψηνομαι σημερα, ειδικα αν ανεβει η αποδοση…

Δεν βγαζω ακρη σημερα στο europa και λεω να μεινω μακρια.Μπορει να παιξω τιποτα στο live.Θα δειξει

Κατεληξα σε Μολντε - Κοπεγχαγη Χ ημιχρονο 1 τελικο, Χελσινγκμποργκ - Λεβαντε 2 ημιχρονο 2 τελικο και διπλο της Μπορντω.

Ωπα ρε,μην στηριζεσαι τοσο στη Λεβαντε.Πρωτον,ειναι ομαδα που παιζει με βασικο αριστερο μπακ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ.Δευτερον και σημαντικοτερ,ο Μαρτινς που ειναι ο βασικος της σκορερ δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στο γιουροπα,ειναι και τραυματιας ο Γκεκας,δεν τον ξερω τον επιθετικο με τον οποιο θα παιξει,και η Χελσινμποργκ δεν εχει τιποτα να χασει οποτε παιζει εντελως ελευθερα και σκοραρει τουλαχιστον 2 γκολ σχεδον σε ολα της τα ματς τον τελευταιο μηνα.

Λες; Εναλλακτικα προτεινε κατι δυνατο για να κλεισω τριαδα…

Διπλο Ιντερ στην Ρουμπιν; Αξιζει το ρισκο δεδομενου των πολλων απουσιων;

Οχι,με τιποτα.Αυτο που σταμπαρα σημερα και μου κολλησε για τα καλα ειναι το Χ στο Σπαρτα-Λυων.Στο 3.30 δινεται,εξυπηρετει απολυτα και τις δυο καθως περνανε απο σημερα με αυτο το αποτελεσμα,γιατι να ζοριστουν και να ζορισουν η μια την αλλη?

Αυτο ακριβως εβλεπα τωρα. Εκλεισε τριαδα λοιπον, εν αναμονη του πρωτου ταμειου.

Παναθα 1
Ναπολι 2 και
Στουτγαρδη 2

ολα πανε τελεια!!!

ταμειο με πεναλντι της Ναπολι στο 93
:smiley:
επιτελους!!!

Μας έβγαλε την ψυχή η Νάπολι,αλλά έκλεισε δελτίο με Ρουμπίν,Μέταλιστ και Στουτγκάρδη :slight_smile:

Κουβά εξαιτίας Μαρσέιγ σήμερα. πφ.