Στοιχημα

Μολντε ψοφα. Ελεος δηλαδη. Μου χαλασε μια χαρα τριαδα.

αυτοι πανε διακοπες τωρα.πηραν και το πρωταθλημα και την κανουν.

Μονο κουβαδες απο τοτε που αρχισα να δοκιμαζω την τυχη μου. Μαλλον θα απεχω το Σ/Κ :stuck_out_tongue:

αφου τα ηξερες,τι τα ηθελες? :lol:
εμεις ασε ειμαστε καμμενοι απο παλια

Χαλασε η διαδα Αργεντινης + Ανοβερο γαμω τους Γερμανους αλλα ευτυχως πιασαμε καλο δελτιο επειτα απο αρκετο καιρο με Γαλατα, Κλουζ και Αρσεναλ να κερδισει με 2+ γκολς. Για Σ/Κ για αγγλικο λεω, το κοιταω. :-k

ε ρε μαλακα ποσες φορες θα σου πω να μην παζεις ξερο δελτιο χωρις καλυψη.Τα σημεια που ειχες με ενα 2-3 σου βγαζαν κερδος ευκολα.

Εγω χαλαστηκα πολυ απο την ηττα της Μολντε και το οτι Αιντχοφεν και Ντνιεπρ εμειναν στο under 3,5,αλλα παλι συνολικα κερδισμενος βγηκα απο τη μερα εφοσον ειχα παιξει 2λπλο με DNB Mπορντω,οβερ Ναπολι και διπλο Πλτσεν (που ισοφαριστηκε στο 89 με πεναλτυ του ΕΝΤΙΝΙΟ ΓΑΜΩ Τ0 ΚΕΡΑΤΟ) σε 2-3,Χ Σπαρτα-Λυων με οβερ Στουτγκαρδη σε ξερη δυαδα και την πικρα του οβερ 2,5 των γαμημενων Ζενιτ και Ουντινεζε με το ξερο διπλο της Μπορντω.
Α ρε γαμημενο ξεσκαρταρισμα.

Εχθες περασαν αρκετα σημεια που εβλεπα αλλα ειχα αποφασισει να μην παιξω οπως και σημερα που δεν βλεπω τιποτα το ιδιαιτερο.Για σκ εχετε δει απο τωρα κανα σημειο;;

επαιξα
Χελμοντ 2
Λιβορνο 2
και εχασα το διπλο της Γκιμαραες

επειδη τελειωνει σε 2 αγωνες η Ιαπωνια επαιξα αυτες που θελουν νικη
Γκαμπα Οσακα 1
Ναγκογια 1
Σενται 1
Χιροσιμα 1

εγω επαιξα φανμπεταρα της φετινης μου λατρειας,ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ.Να μπουν τουλαχιστον 6 γκολ στο ματς,8 αποδοση.3-3 τελικο,νταξ και οι ΙΓΚΟΛΣ και η Μααστριχτ σκοραραν αβερτα 3αρες και 4αρες προσφατα,μ’αρεσε πολυ το σημειακι.

Με τα κερδη θα παραγγειλω αυθεντικη τους φανελα.

Λόγος αφραγκίας δεν θα παίξω,σκεφτόμουν να ρίξω κάνα 3ευρακι στον Kλοπαπ για να έχει λίγο ενδιαφέρον η μέρα μου αλλα κοιτάζοντας τις αποδόσεις που δίνει μάλλον ούτε αυτό δεν θα κάνω…

Πάντως μια σχετική μελέτη την έκανα και για τους δικούς μου λόγους ξεχώρισα τα εξής σημεία από Σ/K και Δευτερα,τώρα τι θα κράταγα από αυτά αν έπαιζα άγνωστο…

Premier League
Sunderland - West Brom 2
Southampton - Newcastle Utd 1

Eredivisie
Venlo - Heerenveen 1
Waalwijk - Groningen 1

Bundesliga
Schalke - Eintracht Frankfurt 2
Freiburg - VfB Stuttgart x
Hoffenheim - Bayer Leverkusen 2

Championnat
Toulouse - Lyon 2
Sochaux - Nice x
Montpellier - Bordeaux x

Primera Division
Zaragoza - Celta 1
Valladolid - Granada 2

Campionato
Chievo - Siena 2
Torino - Fiorentina 2

Για σημερα ξεκιναω με το οβερ 1,5 γκολ ημιχρονο στο Βολφσμπουργκ-Βερντερ που πιστευω θα γινει ανοιχτο παιχνιδι και θα μπουν πολλα τεμαχια.Για αργοτερα βλεπουμε

σασουολο-2-3 γκολ μαιντζ-βολφσμπουργκ οβερ

κατι μου λεει οτι το ματς της αεκ ειναι fixed ασσος.

για άσσο πιστεύω και εγώ.αλλά αεκ είσαι η ανωμαλία είναι στο DNA σου.οπότε όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Κουβα ρε γαμωτο αφου η βρωμιαρες Βολφσμπουργκ και Βερντερ δεν βαλανε αλλο ενα γκολ να παμε ταμειο.Για μετα φορτωσα τον ασσο της Αεκ

Ντορτμουντ 2
ΑΕΚ 1
Νιουελς 2
Σαλτσμπουργκ 2

και εχω ακομα
Γκροιτερ 1
Ντορτμουντ 2
Σαλκε 1
Λεστερ 2

εχω παίξει 4 ανατροπές σύστημα 2-3-4 και η πρώτη είναι η βολφσμπουργκ που χανει στο ημιχρονο! ελα για την ανατροπή…

*τα εχω παίξει και ξερά με 90 λεπτά…:stuck_out_tongue:

κοκκινη η βρεμη!! πάμε!

και τωρα 1-1… παμε λεμε

ΠΑΡΤΟ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΒΕΡΝΤΕΡ

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΕΜΠΟΛΙ 1 -0 μέχρι το 82, 1-2 τελικο. Μπράβο πουτάνα. καλος κουβας παλι.

κουβας!!!