Στοιχημα

Αυτον τoν Τααραμπτ θελω να τον πλακωσω στις φαπες ρε πουστη.

χαλια παλι η Σαλκε

2-0 στο 38 η Λατσιο ε του πουστη να μην γινει οβερ αυτο το παιχνιδι

Μπουρδελο στη Μπουντεσλιγκα σημερα,το μονο “νορμαλ” αποτελεσμα ηταν ο ασος του Αννοβερου.Μεχρι και η Ντορτμουντ εχασε ποντους απο τη Φορτουνα,1-1 εληξε.

3-0 η Λατσιο και επιτελους ταμειο!!!Εσπασε η γκαντεμια.Αντε γαμω 8)

Και δεν το φορτωσα το γαμημενο το οβερ της Λατσιο και εριξα λεφτα στην κωλοομαδα την Αϊντραχτ. Σκατα, σκατα. Αντε να κερδισει η Λιντς και η Μιλγουολ να δουμε ασπρη μερα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΓΑΜΩ.

Παρε το διπλο μωρη καργιολα QPR να γκαβλωσουμε τρελα.Βγηκε και ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο Τααραμπτ επιτελους,αντε.ΑΝΤΕ.

Ετσι, ετσι η Millwall. Αντε ενα τεταρτακι ακομα να κρατησουν τα σκορ ετσι να παμε ταμειο. Το Χ της ΚΠΡ πλεον δεν με ενδιαφερει γιατι το δελτιο της το εχασα με την πορνη την Αϊντραχτ. Τελευταια φορα που πονταρω σημειο σε γερμανικη ομαδα φετος, εληξε.

Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που τελευταια στιγμη αποφασισα να βαλω στο 3-4 μου με οβερ Λατσιο,διπλο Μιλγουολ,ασο Μπετις τη γαμωκπρ αντι της Λιντς,και να βαλω τη Λιντς σε δυαδα με την αιντραχτ.

Α ρε ΠΟΥΣΤΗ.

Tαμειο ρε πουστη μ’. Ψιλα βεβαια, τα λεφτα μας και αλλα τοσα. Αν δεν μας τα ειχε χαλασει η επαναλαμβανω ΠΟΡΝΑΡΑ Αϊντραχτ τοτε θα ειχαμε χοντρο ταμειο. Δεν πειραζει, δεν ειμαστε αχορταγοι.

Μου 'χει τυχει, σε συμπονω. Τα 'πα εγω για την ΚΠΡ σιγα μην επαιρναν διπλο οι τρισκαταρατοι, παει χαμενο και το πιασμενο Χ. :confused:

Εγω ειπα πως QPR δεν ακουμπαω ξανα, να πεσουν οι αχρηστοι.

Σημερα αποχη, ισως παιξω τιποτα το σ/κ, ισως οχι, οψομεθα.

Κι εγω το χα πει αυτο,απλα τα δεδομενα οπως εγραψα το μεσημερι δειχναν διπλο.Πρωτο ματς του Ρεντναπ,πολυ μετριες εμφανισεις τελευταια,ειδικα εντος,και γενικα γκρινια στη Σαντερλαντ και αμφισβητηση Ο’Νιλ,την γυροφερνει τη νικη εδω και καιρο η ΚΠΡ αλλα κολλαει στη χασογκολια και στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του βλακα του τααραμπτ,ε την εμπιστευτηκα.Τελοσπαντων.

Με εκαψε αρκετες φορες φετος η ΚΠΡ, η αναγνωση των δεδομενων που παραθετεις μου εβγαζε χηναρι, αχρηστο πηγε και ηδη ξεκινησε η μελετη αυριανων παιχνιδιων. Μονο Αγγλια θα κοιταξω αλλα περιμενω να βγουν τα ρεπορταζ αυριο περι απουσιων. Τα ασσακια των Στοουκ και Σαουθαμπτον με γλυκοκοιταν.

ζητώ συγγνώμη για το οφφ τόπικ ποστ, ήθελα απλά να πω ότι δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα στη ζωή μου, ούτε ΜΙΑ φορά. αλλά εδώ μπαίνω πάντα για να διαβάζω τα ποστς του Therion \m/

Για σημερα τιμησα το οβερ στο Τοτεναμ-Λιβερπουλ

Η καρδια μου και η γνωση της ψυχασθενειας που κουβαλαει αυτη η ομαδα με ωθουν προς το διπλο,αλλα η ψυχρη λογικη λεει ασσο μιας και οι σουρουκλεμεδες σε αμυνα και τερμα παλι θα κανουν του κεφαλιου τους και Μπειλ-Λεννον δεν αστειευονται…

Μιας και η Μπιλμπαο θα κατεβει με τα 2α ξερει κανεις τι ψαρια πιανει αυτη η Χαποελ Κιριατ Σμονα?

επαιξα
Μπραουνσβαιγκ 2
Μπιλμπαο 2
Σελτικ 2
Τσελσι 1

Αυτα ειναι!!!Μπηκε πολυ φορτσατη η Τοτεναμ και το καρφωσε στο 6.Ελα να βγαινει το οβερακι γρηγορα γρηγορα λεμε 8)

2-0 στο 15!!!Παμε μωρη αρρωστεια!!!Εντωμεταξυ και η Λιβερπουλ εχει χασει 2 κλασσικες ευκαιριες

εγω περιμενω την Τσελσι τωρα
εχει 5 αγωνιστικες να κερδισει.Για να δουμε