Αμα δε κανει κανα θαυμα η Μαρσειγ να το παει 2-2 παλι κουβα βλεπω κ αποψε…
αντε ρε Τσελσι!!!
Καλα αμα δεν μπει αλλο ενα γκολ στο Τοτεναμ-Λιβερπουλ και το χασω θα τρελαθω μιλαμε.Εχουν χαθει τρομερες ευκαιριες.Βαλτε ενα γαμω την πουτανα μου
Aντιο καλα μου λεφτα 0-3
Τελικα μπηκε με αυτογκολ :lol::lol: 2-1 η Λιβερπουλ και πηγα τρελο ταμειακι
ωραιος ΚΕΝ!!!
για να δουμε κι εμεις :?
Τσελσι μην σωσεις ποτε να παρεις τιτλο!!! [-X
Ειδικα τωρα με τον Μπενιτεθ να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παρει :lol:
6 αγωνιστικες χωρις νικη ειναι.Και τις 6 την πονταρα.
Φετος βλεπω σε παρα πολλα παιχνιδια οτι το στησιμο ειναι πιο εμφανες γιατι βασικα παντα υπηρχε.
Παλια επαιζα συστημα με στανταρακια και τα επιανα.Φετος ουτε ενα δεν επαιξα γιατι δεν ξερεις ποια ομαδα να εμπιστευτεις.Το εχουν ξεφτιλισει το πραγμα.
μιλαμε κρύψου. ο ρωσος έρχεται να σε καθαρίσει.!! :lol:
λες να φταιω εγω?
τοτε να παρω ποσοστα απο τις Μαντσεστερ Γιουν και Σιτυ
Ειχα παιξει φαν μπετ να σκοραρει ο Μπεηλ τουλαχιστον 2 γκολ στο ματς σε αποδοση 11.
ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΧΙΛ?
Εριξα μια ματια στα σημερινα παιχνιδια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ και δεν με εμπνεει κατι για να παιξω.Αρα αποχη
Για σημερα επαιξα Ολυμπιακο με +4,5 ποντακια αβαντζο
Καλο ειναι αυτο το ΣΚ να κανετε μια αποχη απο το on-line στοιχημα.
Συνεχεια μου ερχονται mails απο εταιρειες (Betfair, BetDaq, SBOBET, Tipico) που σταματανε απο την Ελλαδα.
Μην βρεθειτε στην περιπτωση που εχετε παει ταμειο και μετα δεν μπορειτε να βγαλετε τα κερδη σας:p
Απο οσο ξερω μονο η sportingbet εχει παρει αδεια απο τις μεγαλες εταιρειες αλλα και παλι ολα αυτα θα φανουν απο την Δευτερα.
Σε ολο αυτο το νομοσχεδιο τερατουργημα που φτιαξανε και η πλακα ειναι οτι ξερω ενα ατομο απο την επιτροπη που η σχεση του με το στοιχημα ειναι οσο και με την Πυρηνικη Φυσικη ειναι οτι 100αδες Ελληνες που δουλευουν στο customer services των εταιρειων εχουν χασει την δουλεια τους τις τελευταιες μερες. Μονο απο την Betfair εχουν φυγει 40 ατομα.
Μονο η sportingbet;;:?Εγω παιζω στην 365 και μεχρι στιγμης δεν μου εχει ερθει τιποτα εκτος αν το φυλανε για τελευταια στιγμη και θα τους παρει ο διαολος μετα
bet365Μιλάτε με έναν Εκπρόσωπο Εξυπηρέτησης Πελατών
Ο/Η Achilleas C μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Achilleas C
Achilleas C Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
Panagiotis kalimera, tha hthela na rwtisw ean meta tis 3 Dek tha synexisete na prosferete tis ypiresies sas stin Ellada
Achilleas C Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τοποθετούνται τα στοιχήματα σας και βρίσκονται οι διακομιστές μας.
Achilleas C Δεν είμαστε ενήμεροι αυτή τη στιγμή για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιήτε τις υπηρεσίες μας μετά την 5η Δεκεβρίου αλλά αν έχετε ανήσυχίες θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε με τις τοπικές αρχές.
Achilleas C Αν αλλάξει τίποτε σε σχέση με αυτό τότε φυσικά θα επικοικωνήσουμε με τους πελάτες μας.
Panagiotis euxaristw poly
Achilleas C Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
Panagiotis oxi euxaristw
Achilleas C Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.
Πριν απο 2 λεπτα μιλησα μαζι τους…Η απαντηση ειναι διπλωματικη και δεν με καλυπτει παντως. Ουτως η αλλως απο την Bet365 με εχουν κανει limited αποτε δεν με ενδιαφερει:p
Καταλαβα θα πεσει πολυ γελιο ετσι και γινει καμια στραβη
Μιλαν και Πορτο διπλα. Παιζει να το ριξω…
Για χαλαρο πονταρισμα,καλες οι αποδοσεις του ασου της ανεβασμενης Φορτουνα Ντισελντορφ με την ντεφορμε Αιντραχτ,που θα παιξει χωρις το βασικο κεντρικο αμυντικο της διδυμο (2.80), του διπλου της επισης ανεβασμενης Μιλαν απεναντι στην Κατανια που εχει σημαντικες απουσιες (2.30),του οβερ 4,5 στο Χελμοντ-Μααστριχτ (η Μααστριχ προερχεται απο 2 συνεχομενα 3-3,και σκοραρει συνεχως απο 2 εως 4 γκολ στα εκτος της,ενω η Χελμοντ εντος σκοραρει αρκετα συχνα 2 με 3 γκολ) στο 4,και του Χ στο Ρεγκενσμπουργκ-Ντιναμο Δρεσδης (3.30).