Τέλος και η betfair στην Ελλάδα από 3/12.
ρεπο και σημερα αν και εβλεπα κατι γαλλικα
Braga - Porto 2-1
Δεν ξαναπαιζω. Τελος. Σοβαρα.
αχ αυτο το ψεματακι που εχουμε πει ολοι στον εαυτο μας…
Ανετο ταμειακι με Ολυμπιακο.Τελικα με παει καλα το μπασκετακι
Δεν μου ειναι τοσο δυσκολο, απλα, νταξ, no more.
εμενα καλα με πηγε η μερα,3 στα 4 απο τα σημεια μου βγηκαν(Φορτουνα,Μιλαν,Χ Ντιναμο Δρεσδης),μονο το οβερ 4,5 στο Χελμοντ-Μααστριχτ καηκε,αλλα μπορω να κραξω το κορακι που απεβαλλε παιχτη της Μααστριχτ στο 17 και να ησυχασω.
Μην απογοητευεσαι ρε θα ερθουν και τα ταμεια
βασικα οχι,απογοητευσου τωρα που μπορεις και δεν εισαι σαν εμας που δεν υπαρχει επιστροφη.Τα ταμεια που λεει ο ΚΕΝ δε θα ερθουν ποτε,δεν υπαρχουν καν,ειναι μια επινοηση του Therion και της κλικας του
με μια πολύ πρόχειρη μάτια που έριξα το κουπόνι βρήκα προκλητικό τον άσσο της west ham στο 3,65 και δεδομένης της αδυναμιας μου στην ομάδα θα τον τιμήσω.
Λοιπον για σημερα φορτωσα αρκετα τον ασσο της Λιον με την Μονπελιε και επαιξα και μια δυαδουλα οβερ Σιτι-Εβερτον και Ρεαλ-Ατλετικο.
Σταμπαρα μια πολυ λαθος αποδοση κατα τη γνωμη μου που αξιζει πονταρισμα.Μπαρι-Σασσουολο το οβερ 2,5 δινει 2.30.Ομαδες που σκοραρουν και κανουν φασεις σε καθε ματς,δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ψηλα η αποδοση,το βαζω σιγουρα σε ενα 2-3 με οβερ 3,5 Φουλαμ-Τοτεναμ και οβερ 1,5 ημιχρονο Ρεαλ-Ατλετικο.
Και χωνω και ενα μονο αποδεκτο διπλο Σουονσι στην Αρσεναλ,το 7,50 ειναι τρομακτικα προκλητικο.Αν και δεν παιζει ο Παμπλο Ερναντεθ,δεν μπορω να το παραβλεψω.
Άρης-Ατρόμητος Χ (2,85)
Ξάνθη-Αστέρας 1 (3,10)
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 2 (1,80)
Βαλενσιέν-Ρεμς 1-0 ακριβες σκορ (7,00)
Νις-Παρί Σ.Ζ. 1Χ (1,95)
Γοδόι Κρουζ-Κίλμες 1 (2,00)
Αυτά έριξα για σήμερα σε δυάδες.
Επισης,το 2.50 στο ασο του Αγιαξ με την Αιντχοφεν το θεωρω καλο,η Αιντχοφεν ειναι σε μετρια κατασταση,δυο συνεχομενες εντος εδρας ηττες,ο Αγιαξ εντος εδρας ειναι πολυ ισχυρος και εχει τεραστιο κινητρο,καθως ειναι 4ος και 6 βαθμους πισω απο την Αιντχοφεν και αν δε νικησει μενει πολυ πισω στη διεκδικηση του τιτλου.
ειδα 2.35 στον οπαπ στο διπλο Χεταφε - Μαλαγα.ε του πουστη
edit: Therion thanks για το Αγιαξ - Αιντχοφεν.Βλεποντας τα τραγελαφικα παιχνιδια του Αιανταρα στο τσουλου και πιστευοντας οτι η Αιντχοφεν παιζει μπαλαρα (τι 2 εντος εδρας ηττες ωρε??) σκοπευα να το ριξω καρφι διπλο.Τωρα παει ασσος,μιας και το γηπεδο θα βραζει.
Ποια γοδοι κρουζ ρε μαλακες,το βλεπω να το προτεινουν ολοι σημερα επειδη ντεμπουταρει ο Παλερμο στον παγκο της(ε και??ποτε εγινε προπονηταρα ο Παλερμο?στο πρωτο του ματς ως προπονητης??).
Δειτε αποτελεσματα της,8 ματς χωρις νικη,3 γκολ σε αυτα τα ματς ενεργητικο και σχεδον σε ολα τρωει γκολ,σε αποδοση 2 ειναι παρα πολυ λαθος πονταρισμα για μενα.Οπως και ο ασος της Ξανθης που δεν εχει τον βασικο της φορ Μαρκοφσκι,να δω πως θα βαλει γκολ.
Τζοκερ,εγω το βλεπω στο 2.70 στη γουιλιαμχιλ,αλλα δεν το παιζω,η Μαλαγα στα τελευταια ματς μπερδευει του πουστη,χανει εντος απο Βαγιεκανο και Σοσιεδαδ και μια Cacereno στο κυπελλο πριν μερικες μερες,και ξαφνικα παει ριχνει 4αρα στη Βαλενθια την προηγουμενη αγωνιστικη.Και η Χεταφε δεν ειναι κανενα αμπαλιδι.
ΜΑΙΝΤΖ-ΟΒΕΡ ΦΟΥΛΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G
Μπαρι-Σασσουολο 2-2 στο 38.Με το οβερ να δινει 2.30.Ευχαριστω λατρεμενοι μου μπουκς.
Εκτος απο τον langgg που το δε πολυ σωστα και το ριξε ασο,ο μισος πλανητης κλαιει για το πεος που εφαγε η Τσελσι σημερα.
και ισοφαριζει το νεκρο Ανοβερο.Γιατι οχι,ο μαλακας το επαιξε αλλωστε:!: ΞΕΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ ΜΑΙΝΤΖ
εδιτ ΚΡΙΑΡΙΑΑΑΑΑΑ
Tσελσι αντε γεια φετος με τα στημενα σου
Ραπιντ 1
Μπεσικτας 2
Παρι 2
Βασιλεια 1