Σιτι-Εβερτον 1-1 ημιχρονο.Πολυ ωραια!!!Ελα αλλο ενα γκολακι στο δευτερο να κλειδωσω το πρωτο οβερακι
AXAXAAXAXAX NAI ΜΩΡΗ ΜΑΙΝΤΖΑΡΑ
Χαλαρα Λυον και Παρι για να ρεφαρω απο το χθεσινο τουλαχιστον. Καλα παει η Λυον…
ναι βρε ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ Σουονση.Πλερω το 7,50.
Ενα γκολακι στο Φουλαμ-Τοτεναμ ακομα ρε παιδια.Ενα για την ψυχη της μανας σας.
Αυτο το αμπαλιδι τον Dejagah της Φουλαμ θα τονε γαμησω.ΜΙΑ σωστη ενεργεια δεν εκανε σε ολο το ματς.
Κριμσον γαμω την ομαδα σου.
Πουτανες Σιτι και Εβερτον μου χαλασατε την δυαδα τον οβερ 1-1 απο ημιχρονο ενα γαμωγκολ στο δευτερο δεν μπορουσατε να βαλετε κατσικια.Τουλαχιστον κερδιζει η Λιον που εχω φορτωσει.Μακαρι να ληξει ετσι θα βγαλω αρκετο κερδος
μου φαινεται οι αγγλικες για την Γιουν παιζουν
ολες γκελα κανανε
Επιτελους εληξε η Λιον.Μου εβγαλε την ψυχη η πουτανα αλλα πηγα ταμειο.Εντωμεταξυ Ρεντινγκ-Γιουναιτεντ 3-2 στο 22 με δυο ανατροπες μεχρι στιγμης :?
Παμε για Παρι και πρωτο ταμειο. Μικρο μεν, αλλα μια αρχη ειναι. Ας νικησει βεβαια πρωτα η Παρι…
Εβαλες διπλο Παρι στη Νις στο 1.80?Χμ,ημουν στο τσακ να το παιξω ασσο,η Νις ειναι πολυ καλη ομαδα,ειδικα εντος πρεπει να ναι αηττητη κανα 3μηνο,αν θυμαμαι καλα εχασε στην 1η αγωνιστικη μονο εντος.
Αλλα δεν το βαλα,οποτε νταξ,να βγει διπλο να παρεις ενα ταμειο να ανεβει η ψυχολογια :Ρ
παμε ρε Μπεσικτας
με ρουιζ, χανγκερλαντ, κακλανικιτς, δεξι μπακ μέσα στο ματς, και ντιαρα(επιστροφη) απο τραυματισμό, εξω δεν γινόταν τίποτα…
κλαίω με σεντερος… χειρότερη εμφάνιση απο ποδοσφαιριστή εβερ
και ναι. ο Dejagah είναι σε ταραχή…
μχααχ εβαλα στο 3-2 διπλο ημιχρονο Γιουναητεντ,εδινε 9.50(!!).
Τσακ.
Κριμσον στο πρωτο ημιχρονο ο Πετριτς ΕΠΡΕΠΕ να το βαλει εκεινο απο τα 2 μετρα.Νταξει γενικα το τελικο σκορ ειναι τεραστιο ψεμα,η Τοτεναμ εκανε το πιο συντηρητικο της ματς φετος,υπερβολικα κοταρα.Το πρωτο γκολ ειναι απο τα 35 μετρα και κανει μαλακια ο Σβαρτσερ,και τα αλλα 2 ηταν οι μοναδικες σοβαρες της φασεις,που βγηκαν με αντεπιθεσεις αφου ανοιχτηκε η Φουλαμ.Τελοσπαντων.
σε εκείνο σηκώθηκα και πανηγύριζα :lol:
καλά ναι… πιο 0-4 …αστειο…
παντως στα ματς με την τοτεναμ πολυ κόμπλεξ πάντα…
καλα παμε
0-3 εληξε,αν εληγε 0-4 θα πανηγυριζα,αφου το χα οβερ 3,5 :Ρ
H Dortmund στο δευτερο ημιχρονο ειναι πολυ καλυτερη της Μπαγερν,εκτος πραγματικοτητας τα 5αρια που δινουν στο διπλο.Αξιζει να χωθει κανεις (αμα ενδιαφερεται κανεις,λεω γω τωρα).
εγω για Χ2 το εβλεπα
1,70 στον ασο με μια ομαδα που τελευταια δεν την κερδιζει αλλα παιζει και πολυ καλη μπαλα
χαχ,τους γκαντεμιασα,μολις το πα ξυπνησε η Μπαγερν και τους εκλεισε πισω,μολις το βαλε.Αντε ενα και η Ντορτμουντ,γκολ-γκολ το εχω.
JAWOHL βρε Gotze \μ/