Στοιχημα

τι τυχη εχεις ρε? 8O

χεχεε. ορθογραφικό…

βεβαια με την ανεση που σκόραρε απο το τίποτα η τοτεναμ, δεν θα ηταν και περίεργο

*σε λιγο πάντως τα οβερ της φουλαμ δεν θα δίνονται…

ε καλα δεν το βαλε και κατα τυχη,ειχε αρκετες ευκαιριες και το αξιζε το γκολ.Και δεν περιμενα να μεινει στο 0 η Μπαγερν,οποτε το γκολ-γκολ στο λαηβ μου φανηκε αρκετα πιθανο,εδινε 3 οταν το παιξα,μ’αρεσε και η αποδοση,ε το χωσα.

και ενω ημασταν ενα βημα απο το ταμειο
το τρωει η Παρι :frowning:

Όχι και άσχημα ε. Και μου μένει και η Γοδόι. 8)

Περασε και ο γιγαντας Αγιαξ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Πανεμορφη μερα.

Λοιπον για σημερα φορτωσα ασχημα Παοκ και Παναθηναικο ξεχωριστα

4 /5 εχθές στο Γερμανικό (λατρεμένο)

Άουγκσμπουργκ v Φράιμπουργκ x
Γκρόιτερ Φιρτ v Στουτγκάρδη 2
Σάλκε v Γκλάντμπαχ x
Λεβερκούζεν v Νυρεμβέργη x
Μπάγερν Μονάχου v Ντόρτμουντ x

Στο Βολφσμπουργκ - Αμβουργο (τιγκα στις απουσιες βασικων) αντι για ασσο επαιξα κατα λαθος διπλο…Ουτε ο θεος δε θελει να κερδισω

Ποιος με εχει μουτζωσει ρε;

Δυαδα Λυον-Παρι χθες, δεν λεω τιποτ’αλλο.

Κουβα με Παοκ.Ενταξει μολις ειδα πως ηταν το γηπεδο δεν ειχα και πολλες ελπιδες δεν μπορουσε να παιχτει ποδοσφαιρο εκει περα και απο την στιγμη που εχασε το πεναλτι η Βεροια το ματς πηγαινε φουλ για κουλουρια οπως και εγινε.Για να δουμε μπας και παρουμε πισω τα χαμενα και κατι ψιλα παραπανω απο την Παναθα

Περασε η Παναθα και βγαλαμε κατι ψιλα και σημερα

κουβα και σημερα κι με Παοκ
και σε αλλο δελτιο με Φενερ

Για σημερα επαιξα κατι ψιλα στην Αεκ

Όμορφο δωράκι το 2,25 του ΠΑΟ χθες, πήραμε κάμποσα.

Για σήμερα έριξα Χ με άσσο νομπετ την ΑΕΚ. Τα Γιάννενα έχουν 3 νίκες στη σειρά και η ΑΕΚ είναι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Ακόμα και αν πιστεύω ότι θα νικήσει, το 2,05 ΔΕΝ είναι απόδοση της προκοπής.

Πηραμε τα λεφτα μας + κατι ψιλα εψες. Θα ηταν κανονικο το ταμειο αν δεν κιοτευε το Αμβουργο που για ακομη μια φορα του ευχομαι ολοψυχα να πεσει.

Για σημερα

Αεκ - Πας Χ
Νιουκαστλ - Γουιγκαν 1
Ααλμποργκ - Ααρχους 1 (ρισκο εδω γιατι διαβαζω οτι η Αααααααρχους ειναι ερειπιο,αλλα δεν εχω δει καμια απο τις 2 να αγωνιζεται οποτε παω λιγο στα τυφλα)
και για να κλεισει η 4αδα ειμαι αναμεσα στον ασσο της Νιουελς ή το under του Σεβιλλη - Βαγιαδολιδ

Νιουκαστλ ασσο?γιατι?Σου φαινεται καλο το 2 για μια τοσο ντεφορμε ομαδα,που δεν θα εχει και τους βασικοτατους Καμπαγιε,Μπεν Αρφα,Τειλορ,Περτς?Οχι οτι η Γουιγκαν ειναι εντυπωσιακη και δεν εχει απουσιες,αλλα το ματς ειναι νο μπετ για μενα.

Επισης,το να παιξεις σε ντερμπι ασο του 2.20 χωρις καν να εχεις ιδεα για τις ομαδες που παιζουν,δεν το καταλαβαινω.Ειναι σα να προσπαθεις ντε και καλα να βγαλεις σημεια για δελτιο.Σε μερες που δεν σου αρεσει κανενα σημειο,απλα μην παιζεις.Αλλιως πας στην τυχη εντελως.

Αν κατι ψιλοαξιζει σημερα,αυτο ειναι το διπλο της Χερτα και ισως το ρισκαδορικο/φαν μπετ διπλο της Βαγιαδολιδ,καθως η Σεβιλλη παιζει χωρις 6 βασικους.Αλλα για χαλαρο πονταρισμα,οχι για σοβαρο δελτιο.

Νιουκαστλ πιστευω πως θα παρει τα πανω της σε καποιο σημειο στη σεζον,ε,μαλλον η Γουιγκαν ειναι καλος αντιπαλος για να το κανει.Και οσο για τις απουσιες εχει μια χαρα παιχτες να τις καλυψουν.

Οσο για το αλλο το Δανεζικο ρωτησα για να μου πει καποιος αν το παρακολουθει αν οντως ειναι τοσο μεγαλη η κατρακυλα της Ααρχους οπου οκ,ναι ειναι λιγο ψαξιμο στα τυφλα,αλλα παντα το ρισκαρω αν ξερω οτι ομαδα που παιζει εκτος σερνεται αγωνιστικα.Και σε περιπτωση που δεν ηξερε κανεις παιζω τα αλλα δυο σημεια βρε αδερφε

Γιατι,τι ειναι η Γουιγκαν,η τελευταια της βαθμολογιας?Ισοβαθμη με τη Νιουκαστλ ειναι,και παλευει ολα της τα ματς,ειδικα οταν ειναι αουτσαιντερ (εχει παρει 0-1 την Τοτεναμ και στην προηγουμενη αγωνιστικη ζορισε παρα πολυ την Σιτυ).

Η ααρχους βαση αποτελεσματων εχει κανει κοιλια οντως,αλλα η Ααλμποργκ δεν ειναι και κανα καλπαζων αλογο.Και επειδη ειναι τοπικο ντερμπι,καμια δεν θα παει για το χαβαλε,οποτε θεωρω οτι δεν αξιζει το πονταρισμα στον ασσο.Δικη μου γνωμη,αμα σε ικανοποιει η αποδοση παντως παιξ’το,δεν λεω οτι δε βγαινει ασσος με τιποτα.

Τελικα οντως παπαρια θα ηταν ο ασσος της Ααλμποργκ ( κ ας βγει)γιατι ουτως ή αλλως σε πρωταθληματα χαμηλης δυναμικοτητας δεν εχουν μεγαλη διαφορα ο πρωτος με τον τελευταιο,ποσο μαλλον δυο ομαδες που ειναι κοντα στην βαθμολογια και παιζουν τοπικο ντερμπι…το ριξα στη Νιουελς,πιο μικρη η αποδοση αλλα τουλαχιστον πολυ πιο πιθανος ο ασσος…Καλιο 5 και στο χερι που λενε… :stuck_out_tongue: