Στοιχημα

Ευτυχώς που δεν έπαιξα γιατί δεν περίμενα να το γυρίσει ο Θρύλος

Για σημερα επαιξα κατι ψιλα στον ασσο της Σελτικ

Αν ισχυσει αυτο τον ηπιαμε κανονικα:http://news247.gr/eidiseis/politiki/apokleistiko_news_247_apolyto_monopwlio_ston_opap_kai_to_diadiktyako_stoixhma_apo_1_1_2013.2038345.html

ποιος θα παίξει Άσσο την Γιουβέντους σήμερα?
Μάλλον εγώ και ότι γινει μάγκες και ας πάω κουβά

τριαδα συνεταιρικη της παρεας…

γαλατα Χ
γιουβεντους 2
σπαρτακ Χ2

Ετσι μωρη Σελτικ!!!Καλα αρχισαμε :slight_smile:

Για αυριο εχει κοιταξει κανεις τιποτα;

καμιά καλή πρόταση για live

Περιμενε λογικα αργα η γρηγορα θα ποσταρει ο therion τιποτα :wink:

Ναι μωρη Σελτικ μου εβγαλες την ψυχη αλλα τελικα πηγα ταμειο και σημερα!!!Παντως το πεναλτι που κερδισε ο Σαμαρας ητανε μουφα :roll: Στο παιχνιδι που επαιζε ολος ο πλανητης χ εκανε το διπλο η Γιουβεντους και τους εστειλε ολους αδιαβαστους

βαλενθια
κλουζ
γιουβεντους
σελτικ οβερ
!!!
:drunk::drunk::drunk:

πηγαμε ομορφο ταμειο στο διημερο με 3αδα τα διπλα των ζενιτ βαλενθια και κλουζ
:):):):slight_smile:

ταμειο κι εγω σημερα επιτελους

Γαλατα 2
Μπαρτσα Χ
Σελτικ 1

φοκους σε fan bets και ρισκο μονο αυτη τη βδομαδα.
Μονο αποδεκτο ειδικο στοιχημα της williamhill να σκοραρει ο Λουιζ και να κερδισει η Τσελσι,11 αποδοση,γκαβλα ναμπερ ουαν,ανατροπα Γαλατασαραι σε αποδοση 9,γκαβλα ναμπερ 2,να σκοραρει τουλαχιστον 2 γκολ στο ημιχρονο η Τσελσι,αποδοση 3,75,γκαβλιτσα ναμπερ θρη.Και μετα διπλο ημιχρονο Μπενφικα,αποδοση 6,επικ φεηλ ναμπερ ουαν,δεν υπηρχαν αυτα που χανανε οι μπενφικοι στο πρωτο ημιχρονο,και δυαδουλα Χ Σαλκε,2πλο Ντιναμο Κιεβου,χαθηκε με ισοφαριση της Ντιναμο Ζαγκρεμπ στο 96,επικ φεηλ ναμπερ του.Καλα ηταν ομως,μουρλια θα ελεγα.

Αυριο τα μονα που με αρεσαν ειναι το διπλο της Μαρσειγ,το παιξα στο 2.75 προχθες,δεν ξερω ποσο ειναι τωρα,και το οβερ της Γιουνγκ Μποις.

Διπλο Μαρσειγ το βλεπω και μ’αρεσει.

Σκεφτομαι το Λεβερκουζεν - Ροζενμποργκ νο γκολ. (ή και 0-1 γκολ αν προκειται να ρισκαρω παραπανω).

Και 1Η-1Τ την Ναπολι.

τη μαρσειγ γιατι να τη παιξεις ειναι φιλικο :stuck_out_tongue:
οσο για την γιανγκ μποηζ ειναι αληθεια οτι εχει μονο οβερ 3,5 στο ουεφα αλλα και η αντζι δεν παιζει απ οτι θυμαμαι να εχει κανει ουτε ενα οβερ

γι αυτο το ματς ψηνω ενηταιμ σκορερ μπομπαντιλια

επισης ψηνω ανετα διπλο ατλετικο που ειναι στο 2,45 και θα το παρει για τη πρωτια

καλοβλεπω και το διπλο της βιντεοτον μες στη σπορτινγκ με 4,75 αποδοση για φαν μπετ αλλα και το διπλο της νιουκαστλ στο 3.80 αν και μαλλον αυτα θα πανε σε φαν μπετ δυαδα

Εναλλακτικα, αντι για Μαρσειγ (που δεν την εμπιστευομαι) σκεφτομουν και εγω το διπλο της Ατλετικο, αλλα εχει πολυ καλη εδρα η Πλζεν γαμωτο.

εγω γι αυτο το ματς περιμενω το ρηπορτ να δω με τι θα κατεβει η ατλετικο

γιατι ειναι η μοναδικη καλη αποδοση απο τα σημερινα ματς,ακομα και τα δευτερα της Μαρσειγ εχουνε τεραστια διαφορα δυναμικοτητας απο την αελ,που εχει και απουσιες και με το ζορι βγαζει 18αδα.

Σκεφτομαι να ριξω και ασο Κοπεγχαγη που εχει ανεβει πολυ (2.10 χτες,2.45 τωρα),αν και η Στεαουα δεν ειναι αδιαφορη.Αλλα παλι,η Κοπεγχαγη εχει το πλεονεκτημα της εδρας εδω,και στο 2.45 αξιζει.

ωραιο σημειο αυτο μαζι και με τον ασσο της λεβαντε δεδομενης της στασης του ανοβερου στα τελευταια παιχνιδια