Και ενα φαν μπετ στο οβερ 5,5 στο Ναπολι-Αιντχοφεν,10 αποδοση,δε με χαλα καθολου.
επαιξα διπλο Λιβερπουλ
και διπλο ΠΑΟ
(οχι επειδη ειναι αδιαφορη η Τοτεναμ αλλα λογω αποδοσης και μηπως εχουμε ψυχολογια για εκπληξη)
Σημερα αποχη πριν λιγο γυρισα σπιτι και δεν εχω διαβασει τιποτα
ως τωρα κερδιζει η Λιβερπουλ
Aπο 1-0, 1-2 μεσα σε 10 λεπτα η Ναπολι,γελαει ο κοσμος
Πραγματικα.
Αλλος ενας κουβας.
αφου ειναι αδιαφορες
για πλακα παιζουν
Ματσαρα γινεται στη Ναπολι,πολυ ωραια μπαλα,πανω κατω και φασεις συνεχως.Και το οβερ 5,5 μου στο 10αρακι παει μια χαρα μεχρι τωρα.Να μην εχανε και 3-4 απιστευτα η Ναπολι,θα μασταν 2-2 τωρα και θα ταν ακομα πιο μουρλια.
Και πες οτι η Ατλετικο θα το γυρισει με Πλζεν…Γιατι ρε Ναπολι δεν πας με ασσο στο ημιχρονο;
Ρεκορ κουβα πρεπει να εχω, αδιαμφισβητητα.
ισοφαρισε και η Ανζι…Κοπεγχαγη κοιμαται αλλα ενταξει,μισο μηδεν να κερδισει εγω μεσα ειμαι
H Koπεγχαγη επιβαλλεται να μπει λυσσασμενη στο δευτερο,η Μολντε της κανει δωρακι και προηγειται 0-1 στην Στουτγκαρδη,που σημαινει οτι με νικη με οποιοδηποτε σκορ η Κοπεγχαγη περναει.Αμα κερδισει η Στουτγκαρδη απο την αλλη,η Κοπεγχαγη θελει νικη με περισσοτερα απο 1 γκολ για να αφησει εξω τη Στεαουα στην ισοβαθμια.Οπως και να χει,εγω την περιμενω να πιεσει στο 2ο,στο 1ο ημιχρονο ηταν χαλια (αν και της ακυρωθηκε κανονικο γκολ στη μοναδικη σοβαρη της φαση,ο τερμας της Στεαουα στουκαρει στον αμυντικο του σε κορνερ και το δινει φαουλ)
Μακαρι η Αιντχοφεν να αρχισει να παιζει στο 2ο σα κλασσικη ολλανδικη ομαδα,να βγει κανα 6-4 να πιασεις εσυ το οβερ σου και εμεις τον ασσο μας :lol:
Η Ναπολι μπορει να κερδισει (εγω επαιξα και την ανατροπη στο λαηβ στο 4,33),ο Καβανι μεχρι τωρα ειχε μονο 2 φασεις ολως περιεργως,και εβαλε τη μια.Εχει χασει τα κερατα της μεν,αλλα τα χανουν οι υπολοιποι,και στο δευτερο περιμενω να συνεχιστει το παιχνιδι με τον ιδιο τροπο και ο Καβανι να παρει περισσοτερες ευκαιριες.Μπορει να ναι θεωρητικα αδιαφορη,αλλα εχει και μια περηφανια.Και η Αιντχοφεν αμυντικα ειναι χαλια.
Γκενκ-Βασιλεία Χ
Παρτιζάν-Ρουμπιν 1
Ραπιντ Β-Μεταλιστ 1Χ
Συνολική απόδοση: 13.
Για να δούμε.
Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ
Δευτερη κιτρινη για θεατρο στη Στεαουα,καλα ξεκιναμε το δευτερο.Αντε ρε Κοπεγχαγη ξυπνα.
τι κανει ρε ο Καβανι…θα σπασω το λαπτοπ δεν γινεται αυτο το χαλι!!!
και μεσα σ’ολα να ακους και απο την Κοπεγχαγη καθε λιγο και λιγακι το ονομα “Κορνηλιος”.Δηλαδη ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος
Εdit: 1-3 η Ναπολι…οκ…
1-3,γαμιωντας παει το οβερ 5,5 λεμε,ανετα βαζει 2 γκολακια ακομα η Ναπολι.Κι ας χανει τα κερατα της,δεν θα ειναι για παντα κωλοφαρδοι οι αλλοι.
0-1 η στεαουα. αν με ξαναδειτε να ποσταρω σ αυτο το θρεντ παρακαλω φτυστε με ιντερνετικα.Ιασιμο καρκινο στους παπατζηδες του Kingbet.Bye.
Τωρα επιασα το μπινελικι του Private για τον Θαναση πιο πανω :lol::lol:
Κατα τ’αλλα, σταδιακα θα αρχισω να ηρεμω, στους 20 κουβαδες σερι, φανταζομαι πως θα εχει γινει δευτερη φυση.