Λυων 2
Λιλ 2
Ρεαλ 2
Μπραγκα 2
απεφυγα τα μεσημεριανα
Λυων 2
Λιλ 2
Ρεαλ 2
Μπραγκα 2
απεφυγα τα μεσημεριανα
Για Ρεαλ δεν συμφωνω .Μπορει να κερδισουμε με 5-0 αλλα στην κατασταση που ειμαστε και με αποδοση 1.50 στο ιντερνετ αρα στον οπαπ που παιζεις εσυ λιγοτερο λογικα εγω δεν θα το επαιζα
1,40
ηθελα λιγο να το ανεβασω
Παιζει και χωρις Ροναλντο.
εγώ μηδένισα όπως είπα προχτές και μιας και έχει εξεταστική δεν θα βάλω ακόμα φράγκα
νικη της Λυων
μας εβγαλε την ψυχη
ρε γαμώ τον επόπτη στο πανθρακικός-πλατανιάς!!! το έπαιξα στο 75΄ λεπτό άσο και ο άλλος πήγε και έκοψε τον πανθρακικό με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 90΄.κρίμα και το έπαιξα με απόδοση 4.25
Τι σου ελεγα για την Ρεαλ;;;;
ναι οντως αλλα εχασα και την Λιλ
σημερα θα παιξω
Γιουβεντους 2
Μαρσειγ 2
ΠΑΟΚ 1
και ΠΑΟ 2
και πιο πολυ φοβαμαι την ομαδα μου
Χθες κουβα.Για σημερα ξεκινησα φορτωνοντας τον ασσο της Γιουναιτεντ και μολις το καρφωσε ο Ολλανδος
Τρελό σιγουράκι όντως, έχουμε και Webb, σε τι απόδοση αγόρασες τον άσο; Και γω αν είχα φράγκα θα το χτυπούσα μονό απόδεκτο φόρτωμα
Στο 1.90 το επαιξα
Έτσι, οριακά αποδεκτό. Ειδικά με αυτήν την Λίβερπουλ που δεν πείθει με τίποτα(+Webb που εντός έχουμε 22-2-1 ή κάτι τέτοιο με αυτόν).
Καλό ταμείο, 2-0 και άντε γεια.
2-1 μολις
Αν και μου εφυγε λιγο η ψυχη στο τελος τελικα πηγα καλο ταμειακι Συνεχιζω δυναμικα με το οβερ στο Αρσεναλ-Σιτι
Πορνη μπαλα 0-2 απο το 30 η Σιτι και μετα ειχαμε σωρεια χαμενων ευκαιριων.Αλλο ενα γαμημενο δεν μπορουσε να μπει να το πιασω και αυτο.Οπως και να εχει τελειωσε θετικα η μερα
Ρε ξερει κανενας να μου πει ποσο εδινε το διπλο του Αστερα σημερα;;;Θελω να δω κατα ποσο εκανα μαλακια αφου ολο το πρωι μου στριφογυρναγε στο μυαλο να το φορτωσω αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα
2,10 νομιζω
και ηρθε διπλο?κι εγω ηθελα να το παιξω
2.10 στον οπαπ;;; 8O8O Τι μαλακας ειμαι τελικα [-X 0-1 ηρθε machine
2,20 ειχε τελικα
Αυτο τωρα το εγραψες για να μου ανεβει κι αλλο η πιεση;;;