Στοιχημα

επαιξα σημερα αγγλικα και επαναληπτικους κυπελλου

Γουιγκαν 2
Λουτον 2
Φουλαμ 2

Σημερα απο μια προχειρη ματια που εριξα δεν μου αρεσε τιποτα

καλα εκανες
κουβα πηγα

Και σημερα αποχη.Μπασκετ δεν ακουμπαω τον παναθηναικο χωρις Μητσο και μπαλα ηθελα να παιξω το γκολ-γκολ στο Φιορεντινα-Ρομα αλλα μολις ειδα οτι δινει 1.44 εμεινα μακρια

κια εγω θα περιμενω Σ-Κ για να παιξω

Σ/Κ ετοιμαζω δυναμικο come back στην δινη του τζογου. Ωρα να χασω περισσοτερα λεφτα :stuck_out_tongue:

Ετσι αγορι μου θα σου δωσω ματσακια να πας ταμειο!!!

ετσι φιλε μου,θα σε ακολουθησω κι εγω !!!

Για σημερα επαιξα κατι ψιλα στην Σιενα αφου μου φαινεται πολυ το +8,5 που της δινει

Ειπαμε το + 8,5 ηταν δωρο που εδινε στην Σιενα που κερδισε κι ολας.Ελπιζω να ακολουθησε κανενας ακομα και να μην πηγα μονος μου ταμειο

Καλημερα!!!Λοιπον για αρχη φορτωσα απο τωρα πολυ ασχημα τον ασσο του παναθηναικου που το βρηκα στο 1.70!!!

Επανερχομαι σημερα με ασσο Σιβασπορ, γκολ στο Μαϊντζ - Φραϊμπουργκ και under την Λιβερπουλ.

Εκτος απο τον παναθηναικο βλεπω για φορτωμα και το γκολ-γκολ στο Βερντερ-Ντορτμουντ αλλα θα περιμενω να τελειωσει πρωτα ο παναθηναικος και αναλογα θα το φορτωσω η οχι

X η Σιβασπορ, αντε γεια.

0/3 :’)

Ενταξει αμα ξαναπαιξω παναθηναικο στην μπαλα φετος να μου κοπει το γαμημενο το χερι.Εριξα κατι λιγα στο γκολ-γκολ της Βερντερ μπας και παρω τιποτα πισω

1/4 .τρελος κουβάς σήμερα. μόνο τη σουόνσι επιασα.

εχει πολυ κουβα η δουλεια σημερα

κουβα απο τον ΠΑΟ για μια ακομη φορα
ενω ειχα παιξει και Λατσιο 2
Βιγιαρεαλ 2
Ντορτμουντ 2

Πολυ κουβας σημερα!!!Αυριο παλι