Λοιπον σημερα ξεκιναω με τον ασσο της Τσελσι και βλεπουμε
Το φοβαμαι λιγο αυτο το παιχνιδι γιατι περιμενω καποια στιγμη να αντιδρασει η Αρσεναλ και να παιξει καλα.
Σκεφτομαι να παιξω
Κλαμπ Μπριζ 2
Μαντσ.Γιουν 2
Λιλ 1
Εγω για μετα βλεπω 2 οβερακια Τοτεναμ-Γιουναιτεντ και Βαλενθια-Ρεαλ
μαζι θα τα βαλεις?οι αποδοσεις ειναι πολυ μικρες
Δεν ξερω ακομα.Αν πιασω την Τσελσι το οβερ της Τοτεναμ δινει 1.72 στο ιντερνετ και μαλλον θα το φορτωσω μονο του
καλη αποδοση,στον οπαπ εχει 1,50 και της Ρεαλ 1,35
Τραγικες αποδοσεις.Γι αυτο δεν αξιζει να παιζεις στον οπαπ
καλημερες.εγω θα ξεκινησω με οβερ μπαστια κ τζενοα 1
βγαζω την Λιλ
και βλεπω τριαδα απο διπλα που πρεπει να διαλεξω ενα
Ιντερ 2
Παρι 2
Ρεαλ 2
τι προτεινετε?
Δυσκολα και τα τρια.Αν επρεπε να διαλεξω θα εβαζα Παρι
inter με τιποτα
τελικα δεν εχω παιξει ακομα τιποτα και περιμενω ενημερωση απο φιλο για τελευταια νεα
στο Τοτεναμ καταληξαμε στο over
και μαλλον διπλο της Ιντερ (λιγο ρισκο αλλα 3,10 αποδοση?αξιζει)
1-0 η Τσελσι στο 5.Καλα αρχισαμε
Το εκανε ντερμπι στο δευτερο ημιχρονο η Τσελσι μου εβγαλε την ψυχη αλλα τελικα ταμειο!!!Συνεχιζω δυναμικα με το οβερ στο Τοτεναμ-Γιουναιτεντ που εχει ανεβει στο 1.80
Γαμηθηκε το συμπαν στο white hart lane χαθηκανε παρα πολλες ευκαιριες και τελικα ισοφαρισε η τοτεναμ στο 92 και κατσαμε στον αξονα αφου το οβερ δεν ηρθε ποτε.Για το βραδυ εσπρωξα το οβερ στο βαλενθια-ρεαλ.Μικρη αποδοση το 1.50 αλλα νομιζω οτι θα ερθει ευκολα
Εκατσε ανετα το οβερακι της ρεαλ οπως το περιμενα και πληρωθηκαμε.Σημερα εκλεισε θετικα η μερα
ενας ακομη κουβας προσθεθηκε στη συλλογη μου μετα τα σημερινα αποτελεσματα
τριαδουλα σημερα με
λεβαδειακος 2
εβερτον 2
μπετις 1
Τριαδα και εγω σημερα, ασσο σε Μπετις και Γκινγκαμπ και οβερ Ακαδεμικα με Νασιοναλ.
0-1 στο 22 η Νασιοναλ. Ελα μωρη Ακαδεμικα, δεν θα το αφησεις να περασει ετσι, πεταξε δυο γκολακια να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!
Edit: Καλλιο αργα παρα ποτε, αγχωθηκαμε λιγο, το γυρισε στο 83 η Ακαντεμικα και παμε για τα επομενα. Αντε ρε παιδια, ΜΙΑ φορα θελω να παω ταμειο, να χαρω και εγω λιγο!