Στοιχημα

Λοιπον για σημερα ξεκινησα με το διπλο της Μιλαν και βλεπουμε για την συνεχεια

καλα άρχισε η Μίλαν

μετα απο καιρο εριξα χτες δυαδα ασους πανιωνιο και παοκ… παμε ρε παοκαρα πλερωσε μας!!!

Μια χαρα με πληρωσε η Μιλαν.Γενικα η Ιταλια ηρθε νορμαλ σημερα.Για την συνεχεια δεν βλεπω κατι αλλο που να μου αρεσει αρα σταματαω.Αυτο το σκ το κουπονι δεν προσφεροταν για πολλα πολλα

βλεπει κανεισ το Παοκ? αξίζει η ανατροπη 4.00 εχει στην bet365 ?

Οχι φιλε μην το παιξεις ειναι τραγικος ο Παοκ

ε γαμησου ρε παοκ…

δεν επαιξα καθολου σημερα και μαλλον καλα εκανα

4 ταμεια μεσα σε μια βδομαδα,κατι δεν παει καλα

Ωραιος.Συνεχισε την καλη δουλεια

θελουμε κι εμεις κατι να μην παει καλα!!! :stuck_out_tongue:

Σημερα δεν εχει κατι που να αξιζει για να ασχοληθω αλλα αυριο και μεθαυριο εχει εμβολιμη πρεμιερ λιγκ αρα κατι θα κανουμε :wink:

Έκατσε το χ του Άρη.Μπράβο ρε Άρη.Ταμείο και 110 πόντοι στο γνωστό σαιτ.:wink::wink:
Για αύριο με επιφύλαξη χ Νιουκαστλ ,g/g Στοουκ,1 Γεόβιλ και με ρίσκο χ Γιουβέντους και 1 Κ.π.ρ.

Για σημερα φορτωσα το γκολ-γκολ στο Λατσιο-Γιουβε

χαχαχαχα και εγω μια απ τα ιδια καθως τα 4 της πρεμιερ δεν προσφεροταν για κατι σοβαρο (ισως μονο στο λαιβ) :stuck_out_tongue:

αντε καλα μας κερδη

Συμφωνω η Αγγλια δεν ειναι για πονταρισμα σημερα αυριο ομως εχει ψωμι

εγω το βλεπω για διπλο

10% επι των κερδών φορολογεί το κράτος τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ εδώ και 15 μέρες περίπου.Κερδίζεις 100 και παίρνεις 90.Αισχος…:?

μας πηγε καλα η νιγηρια στο λαιβ (αφου το σμπρωξαμε σε 2 αποδοση) και βγαλαμε το πρωτο ταμειο της ημερας :stuck_out_tongue:

σκεφτηκα να ριξω και κατι ψηλα στον ασο της στοουκ για τελικα μου φαινεται αρκετα καλη αποδοση για εντος με ουιγκαν

μεγαλη στοουκ