Στοιχημα

επαιξα μερικα ψηλα και στο λαιβ της σιτυ που παιζει μονοτερμα την κπρ στο 2.10
αντε να δουμε

3.50 τωρα αλλα τιποτα

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΙΝΤΑΛ!

Ναι ρε Βινταλ ταμειο στο 91!!!

ΜΠΡΑΒΟ μας κεν

λοιπον 2 ταμεια σημερα με το λαιβ της νιγηριας και το γκολ γκολ αυτο

μεγαλη πικρα βεβαια για το απιστευτο ματς που καταφερε να χασει η στοουκ καθως νικουσε 2/0 στο ημ.

και η σιτυ να παει να πεθανει εεε 10/1 η ευχαιριες δοκαρι ειχαν 70% κατοχη αντε γαμησου

τεσπα βγαλαμε κερδος και αυτο ειναι το σημαντικο…

και δινουν 10% bonus απο τριαδες και πανω…:lol: και το διαφημιζουν κιολας!!!

Το θέμα είναι οτι φορολογούν και στα μικρα ποσα πλεον. Στο κινο φορολογουσαν πάντα αλλα απο 100 ευρώ και πάνω. Πχ τώρα πιανεις 4 στα 5 και στο φορολογεί και αυτό και εκει που επαιρνες 10 ευρώ τώρα παίρνεις 9. #-o :lol:

3 στα 4 σήμερα στο κινο και μου έδωσε αντί για 2 1.85 ευρω.Εμετικό…Προφανώς θέλουν να μας στείλουν όλους στο ιντερνετ…

Pε καντε λογαριασμο στο ιντερνετ να βρειτε την υγεια σας που ασχολειστε ακομη με την απατη τον οπαπ.Για σημερα οι αποδοσεις στο classico του οβερ και του γκολ-γκολ με απογοητευσαν και θα μεινω μακρια.Εσπρωξα τον ασσο της Αρσεναλ με 2.37 αποδοσουλα

αυτο βλεπω και εγω ρε κεν… παιζει κανεις στο stoiximan?η sportingbet δεν δινει μπονους σε καταθεση απο paysafe…

Εγω παντως παιζω bet365 και ειμαι ικανοποιημενος απολυτα :wink:

ασχετο αλλα στην ελλαδα ο διαδυκτιακος τζογος δεν εχει σταματησει;

πως μπορεις και εχεις ακομα λογαριασμο; (εγω εχω ουιλιαμχιλ αλλα ειμαι ιταλια)

δυσκολα τα σημερινα
σκεφτομαι το διπλο της Κρυσταλ παλας αλλα δεν βρισκω και τιποτε αλλο να το συνδυασω

ακυρο

Δεν σταματησε ρε βγηκε παρανομο το μονοπωλιο που ηθελε ο οπαπ

ααααααααα τελεια ρε τουλαχιστον οταν κατεβαινω να μπορω να παιζω…

Ποσο τραγικη εισαι μωρη πορνη Αρσεναλ!!!Αμα σε ξανακουμπησω φετος να μου κοπει το χερι.Edit:Το 0-2 εγινε 2-2 μεσα σε τρια λεπτα!!!Ελα μωρη βαλε αλλο ενα

απο 0/2 2/2 η αρσεναλ αντε να δουμε! (και το παιξα οταν εχανε θα βγαλουμε καλο ταμειο αν βγει)

επισης εχω σπρωξει κατι ψηλα στο λαιβ αιντχοφεν φεγενορντ 1

βγηκε και ταμειαρα στο οβερ 3.5 αγκολα ακτη ελεφαντοστου

ΕΝΤΙΤ>

μας πηδηξε η αρσεναλ τουλαχιστον εβγαλα την πσβ και πηγα ταμειο

Εντάξει τώρα.Στο καλό δελτίο πιάνω χ Αρσεναλ 1 Σεντ Μιρεν 1 Σεντ τζοστον 1 Φουλαμ 1/1 Εβερτον και χάνω χ την Χαντεσφιλτ.Με 60 λεπτά 148 ευρώ.Κρίμα…#-o

η βετ365 δεχεται στοιχηματα απο ελλαδα? ειχα διαβασει οτι απο τις μεγαλες μονο η sportingbet εμεινε