Στοιχημα

Πολυ με προβληματιζει το Ναπολι-Γιουβεντους.Η Ναπολι εχει 4 παιχνιδια να σκοραρει(Ιταλια & Ευρωπη) και 2 συνεχομενα 0-0 στην Ιταλια.Ντεφορμαρισμα;Τυχαιο;Η Γιουβεντους στα εκτος εδρας ντερμπυ φετος εχει,1-0 απο Μιλαν,0-0 με Φιορεντινα,1-0 απο Ρομα.Ακομα και στα ντερμυ εντος,η Γιουβε φερνει αντερ,αν εξαιρεσεις το 1-3 απο Ιντερ και την 4αρα στη Ρομα!Εμενα πρωτη μου σκεψη ηταν το αντερ 2,5 ,αλλα μαλλον θα το αποφυγω γιατι δεν ξερω ποτε μπορει να ξεσπασουν.

Σε αλλα νεα,Χεταφε 1,Ντιζον 1,Μονπελιε 2-3 γκολ.

αλλαξα την τετραδα
εβγαλα τη Γκριμσμπι και εβαλα τον ΠΑΟ ασο

ΚΕΝ σε βλεπω ταμειο απο πολυ νωρις,σκοραρε η Γιουβε

Μακαρι :slight_smile:

Το εβαλε και η Ναπολι.Σε καλη μερια ΚΕΝ!

ωραιος ο ΚΕΝ!! :slight_smile:

Ευχαριστω μαγκες :smiley:

κουβα απο τη Χελμοντ που ισοφαριστηκε απο την τελευταια [-X

Καλημερα!!!Για σημερα ςπαιξα τον ασσο της Ρεαλ και το γκολ-γκολ στο Μιλαν-Λατσιο ξεχωριστα

ρεαλ ασο? ακουσα οτι ο μουρινιο θα κατεβασει με αρκετες αλλαγες την ομαδα ενοψει μαντσεστερ…:-k

εριξα δυαδα σουονσι-λεβαδειακο… μ’αρεσει και το χ στο κλάσικο, ισως το βαλω σε συστημα…

Μετα απο καιρο επαιξα ενα φαν μπετ

4αδα:
Νιουκαστλ
Σαντερλαντ
Μπολτον
Λοριαν

λιβερπουλ-λοριαν-εμπολι

Σεφιλντ Γιουν 2
Τζιλινχαμ 2
Πορτ Βειλ 2
Λιβερπουλ 2

Κανονικη εντεκαδα εχει κατεβασει πλην Κριστιανο Ροναλντο και Οζιλ

Καλο ταμειο με Ρεαλ.Αν πιασω και το γκολ-γκολ της Μιλαν το βραδυ ειμαι αρχοντας

κουβα σημερα
αυριο παλι

…και Ντι Μαρια και Αλονσο και Κεντιρα και Αρμπελοα(καλα,αυτος ειτε παιζει ειτε οχι το ιδιο κανει :smiley: )…:stuck_out_tongue:

Η Λατσιο με 10 απο νωρις.

Ναι τον Ντι Μαρια τον ξεχασα!!!Την Λατσιο την εχασα αφου εμεινε με δεκα απο νωρις και ενα γκολ δεν εβαλε.Οπως και να εχει το ταμειο ειναι συν για σημερα

Για σημερα φορτωσα τον ασσο της Τοτεναμ

κ εγω μια απο τα ιδια