Εχθες το βραδυ ειχα Λιβερπουλ 2,Μιλαν 2-3 γκολ και εχασα Πορτο 2.Αιμα με παει!
Σημερα Ουντινεζε 2 και Σαμπντορια 1…και ο θεος βοηθος!
Εχθες το βραδυ ειχα Λιβερπουλ 2,Μιλαν 2-3 γκολ και εχασα Πορτο 2.Αιμα με παει!
Σημερα Ουντινεζε 2 και Σαμπντορια 1…και ο θεος βοηθος!
για αρχη τριαδα
Βασιλεια,Λυων,Ιντερ
μπαίνω kingbet.eu βλέπω ρεπορτάζ για γραναδα-μαγιόρκα και από κάτω ένας τρελός να κάνει σχόλιο “ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00 M-O-N-O ΚΟΝΤΡΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ” και βάζω τα τελευταία 3 ευρώ διπλό DNB @2.62 στο live ενώ ήταν 1-1 στο 28’ γιατί λέω όντως άμα έχει δει κάτι τέτοιο αυτός πολύ καιρό μπορεί να έχει λογική(μιας και η Μαγιόρκα ισοφάρισε γρήγορα στο 27’) π.χ δεν πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο ή κάτι.
Και βάζει γκολ(που περασε τη γραμμή φαλτσάροντας και ξαναβγήκε) η Μαγιόρκα με το πρώτο κόρνερ της στο 94’και ταυτόχρονα τελευταία φάση :’’’’)
ωραιος!!Κι εγω το εχω προσεξει οτι παει αναποδα το Ισπανικο της Κυριακης
Και το ιταλικο παει αναποδα,δεν ξερω πως τυχαινει.
Ρε την Ξανθη,0-2 ημιχρονο μεσα στη Λιβαδεια!Ελπιζω να μην επαιξε κανεις τον 1 του Λεβαδειακου(ευτυχως αυτο το απεφυγα)!
ωραια παμε
αλλο δελτιο
Ουντινεζε,Γκρασχοπερς,Μαριτιμο και Ζουλτε Βαρεγκεμ
και βλεπω και Ραπιντ για διπλο
κουβαδαρα με λεβαδειακο… ουτε δυαδα δεν πιανω ρε πουστη
ανατροπη η Ιντερ!!εσωσε ενα δελτιο πριν το πεταξω
Φτου ξελευθερια!Με το ζορι 1-0 Σαμπτνορια και Ουντινεζε,αλλα καλα ειναι κι ετσι.
Επαιξα τωρα αλλη μια δυαδα,2-3 γκολ Μαλαγα και οβερ 2,5 Μπεσικτας!
εριξα κατι ψιλα σε δυαδα κορδοβα-παναθα μπας και ρεφαρω… αφου μαλακιστηκα με τη φιορεντινα και περιμενα να ανεβει στο 3 για να παιξω, δε μου’φτανε το 2,75…#-o
ταμείο και με όβερ Τοτεναμ Αρσεναλ @1.83 (11’)
Ελα μωρη Τοτεναμ;;;Καλα φραγκακια εβγαλα σημερα
τελος για σημερα
δεν θελω αλλο κουβα
Κι εγω το ιδιο ρε φιλε.Μας εφαγε η απληστια!#-o
^και το εκανα αλλες δυο φορες με παοκ (στο 2-2) και μαρσειγ (στο 0-0)…
την εχω πατησει πολλες φορες στο λαιβ και πλεον το παρασκεφτομαι για να παιξω, σημερα περασαν και τα τρια ομως…
η αποδοση της ρεαλ εχει παρει την κατηφορα για τα καλα στο τσλ…με βλεπω να την κοντραρω
εδιτ: κι αλλος κουβας απο την κορδοβα, 0-2 στο 75… σκατα σαββατοκυριακο
Φευγω απο το σπιτι χθες για να παω να δω το ντερμπυ και αφηνω τον ΠΑΟΚ στο 2-1.Οταν εφτασα στο καφε,ηταν 2-2.Λεω στην παρεα να το παιξουμε 1(εδινε 1,9 στο 70 περιπου).Αρχιζει μια συζητηση για να αποφασισουμε.Τους λεω,περιμενω μεχρι το 80 και μετα το παιζω.Το εβαλε στο 79 ο ΠΑΟΚ!Τον γαμας ή δεν τον γαμας;!:roll:
Σημερα αποχη.Αυριο τα σπουδαια!!!
Βεροια- Αρης Χ
Μπραουνσβαιγκ 2
Σιτυ 2
Μπραγκα 2
Παω να σκασω.Εχω 2-3 γκολ το Βεροια-Αρης και πανε και βαζουν ενα γκολ στις καθυστερησεις κι αλλο ενα στις καθυστερησεις των καθυστερησεων!Ετσι για το σπασιμο.Ουστ γαμω!
Μην σκας ρε μαν αμα δεν σε θελει γινονται τα πιο απιστευτα πραγματα για να πας κουβα