Σήμερα ασχολήθηκα με Άρη Βέροια και έπαιξα:
[COLOR=“SeaGreen”]Χ ημ. @1.83 (17% του bet)
G/G @2.62(41% του bet)[/COLOR]
[COLOR=“Red”]2 τελ. @4.00 (24% του bet)[/COLOR]
[COLOR=“SeaGreen”]over 1.5 goal @ 2.20 με τα ρέστα μου στο 35’ περίπου(live). (17,2%)[/COLOR]
έτσι ώστε ο μόνος τρόπος να τα έχανα όλα ήταν να λήξει 1-0 υπέρ Βέροιας από ημίχρονο. Ήμουν σίγουρος ότι αν ο Άρης έβαζε το πρώτο γκολ, το ματς θα γινόταν ροντέο και θα βγαίναν όλα ή σχεδόν όλα. Ευτυχώς το έβαλε στο β’ ημ. αρχή, και όλα πήγαν κατ’ευχή(αν κέρδιζε κ όλας 1-2 π.χ θα ήταν διπλά τα κέρδη)
Δεν μου αρεσουν καθολου οι αποδοσεις που δινει στα σημερινα του τσου λου και μαλλον δεν θα παιξω τιποτα.Ηθελα να χωσω προκριση της Ρεαλ αλλα γελαω με το 1.66 που δινει
και γιατί δεν παίζεις πρόκριση μάντσεστερ?
Εγω παντως τα εριξα και τα 2 τσουλου στο γκολ/γκολ.
Λιντς 2
Λουτον 2
Μορτον 2
Αυτά για σήμερα για να δούμε, όλα στο ίδιο ματς Man Utd - Real(ιδανικό σενάριο, 1-0 στο ημίχρονο, 1-1 τελικό με 13 corners+)
Draw
Draw 1-1
Man Utd - Draw HT/FT
Half Time Man Utd 1-0 Full Time Draw 1-1
Man Utd First Team to Score
Over 12.5 corners
και απο 0.2 ευρώ σε κάθε bet ζευγαρωμένο με τα corner σαν δυάδα
και έχω και ένα free bet στο live
Χ το βλεπω κι εγω το παιχνιδι
εγώ μάλλον θα παίξω 4-6 γκόλ το μάντσεστερ-ρεάλ
Γιατι πιστευα οτι θα περασει η Ρεαλ και απ οτι βλεπεις ειχα δικιο
κατι εσωσα σημερα απο τα χαμενα του σουκου, επαιξα προκριση ρεαλ αμεσως μετα το γκολ της γιουναιτεντ στο 3.20, διπλη χαρα…
Μου την εκανε η Σαχταρ που δεν εβαλε ενα γκολακι για να κλεισει με πολλα συν η βραδια.Στο ΟΠΑΠ επαιξα μετα απο καιρο(δεν ξερω πως μου ηρθε) 2 Ρεαλ και 1 Ντορτμουντ,ενω μολις εβαλε το γκολ η Γιουναιτεντ επαιξα να βαλει το επομενο γκολ η Ρεαλ.
Για σημερα δεν εχω τιποτα.Παιχνιδια στα οποια εχει κριθει η προκριση και δεν μπορω να ψυχολογησω πως θα παιξουν οι ομαδες!
Και εγω ουτε σημερα θα παιξω τιποτα
Άπλωσα τραχανά, απέτυχα(πιστεύω αν ο Νάνι δεν έτρωγε την κόκκινη βέβαια, έτσι όπως το πα θα έληγε), τουλάχιστον η χημεία(τα ποσά στο καθένα) με έσωσε και βγήκα μια κουτσουλιά 10% από πάνω
ουτε κι εγω σημερα θα παιξω
δεν αξιζει τιποτα σε αποδοσεις
Τελικα,δεν κρατηθηκα και επαιξα 5 λεπτα πριν ξεκινησουν.Εμπνευση της τελευταιας στιγμης που βγηκε,2-3 γκολ και τα 2 ματσακια.
Σημερα εχει γιουροπα.Καλη φαση.Θα δω τα παιχνιδια και θα τοποθετηθω αργοτερα
G/G Steaua-Chelsea @1.90
2-3 goals Plzen-Fener @1.95
και G/G Tottenham - Inter @1.83
πώς τα βλέπετε;
edit:
Έριξα εν τέλει 3-4 σύστημα:
G/G Steaua-Chelsea @1.83
2-3 goals Plzen-Fener @1.95
G/G Tottenham - Inter @1.83
over 10 corners Tottenham - Inter @ 2.00
Εγω για σημερα επαιξα μια δυαδουλα με λιγα φραγκα.Επαιξα διπλο Ζενιτ και ασσο Τοτεναμ
Τσελσι 2
Ζενιτ 2
Ιντερ Χ2
έριξα και άλλα 2 δελτία:
Διπλό Ρούμπιν @3.50
Διπλο Ζενιτ - Διπλο Ρούμπιν @ 9.00