Στοιχημα

Εριξα μια τριαδουλα.

Μπενφικα under 2,5
Λεβαντε under 2,5
Βασιλεια γκολ/γκολ

Βλεπω και Λατσιο 2 αλλα ειμαι κοτα για να το παιξω.

Εντιτ: Μολις το εβαλε η Λατσιο!:frowning:

εριξα ανζι στο 2,75… πιεζει πολυ, πιστευω θα το βαλει

Φορτωσα το χ2 διπλη ευκαιρια της Τσελσι στο 2.10.Για να δουμε

Αν παει ετσι, καλο κουβα Κεν.

Πολυ μαχητικη η Στεαουα, πιεζει, παιζει δυνατα, δεν αφηνει χωρους. Χαιρομαι να τη βλεπω (και δεν χωνευω και Τσελσα :Ρ).

To βλεπω αλλα πονταρω στην εμπειρια και την φανελα της Τσελσι.Ελπιζω να της παρουσιαστει μια ευκαιρια και να την κανει γκολ.Μπαινει και ο Ματα μολις τωρα

εγω επαιξα να σκοραρει η τσελσι στο 2,25… μπηκε και ο ματα…

Dr Love,αυτο σκεφτομαι κι εγω(2,87 τωρα).

Δεν γαμιεσαι ρε Τσελσι λεω εγω

Πολυ under σημερα.Δεν κουνιεται φυλλο στη Βασιλεια!

Εντιτ: Γκολ η Βασιλεια στο 82.Ελα μωρη Ζενιτ,καρφωσε το να παμε ταμειοοοο…

Mε γαμησε και η Ζενιτ.Πηγαινε για το 0-0 καθαρα και το τσιμπησε στο 82.Πολυ ασχημα με πηγε το γιουροπα

Δεν ειδα το ματς της Ζενιτ για να πω αν πηγαινε για το 0-0,αλλα δεν θυμαμαι να εχει κανει κανα καλο παιχνιδι φετος.Τσαμπα τα εκατομμυρια.Παντως ενα γκολακι στην Βασιλεια,πιστευα θα το βαλει!Αλλα δεν…

χορτασαμε κουβα χτες…:frowning:

12345
όλη η ευρώπη άνετα σήμερα

aionie,ανοιξαν σαμπανια για παρτη σου οι στοιχηματικες εταιριες…τετοιοι πελατες λιγοι:D

Αιωνιε το οβερ 10 κορνερ στο Τοτεναμ-Ιντερ ηρθε η ειχες τον απολυτο κουβα σαν κι εμενα;;;Για σημερα επαιξα διπλο τον Παναθηναικο στο μπασκετ με - 3,5 ποντους

Για σημερα

Ανζε 1
Μπελγρανο 1

Σκεφτομαι να βαλω και ενα γκολ/γκολ.Ειμαι μεταξυ του Οσερ-Χαβρη και Ρεν-Σεντ Ετιεν.

οσερ 1 και πολυ πιθανο οβερ

μονακο 2

γκινγκαμπ 2

καμπουρ 2

αυτα μου φανηκαν πολυ δυνατα σημεια με αποδοσεις 2 και πανω και τα παιξα σε συνδυασμο με καποιους αλλους αγωνες…πρακτικα αν βγουν τα 3/4 παμε για αρκετα καλο ταμειο ενω με 2/2 ειμαστε στα λεφτα μας…καλα αν βγουν και τα 4 δε το συζητω:p

Γκινγκαμπ 2
Ρεξαμ 2 (που μαλλον αναβληθηκε)
Μπετις 1

στην αρχη που κερδιζαμε με 5-6 ποντους επαιξα τον ασο της μαλαγα στο 4,50… δυστυχως ηρθε

οχι 5-3 ήρθαν τα κορνερ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ… Θα κλάψω