Στοιχημα

Μπορεις να παιξεις κανονικα στις μεγαλες εταιριες οπως william hill,bet 365,bwin.Για τις υπολοιπες δεν ξερω να σου πω

http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=26545

Μετα απο καιρο λεω να παιξω το διπλακι της Στανταρ Λιεγης σημερα

εγω επαιξα
Μπουρσασπορ 2
Κουμπαν 2
Κλαμπ Μπριζ 2

Ταμειακι σημερα μετα απο πολυ καιρο αποχης.Αν και μετα το χαμενο πεναλτι ημουν απαισιοδοξος να ναι καλα ο Μπερτος που αφησε την Ξανθη με δεκα και εγινε το 1-2

εχασα τον αστερα χτες… πλεον μπαινουμε σε φουλ ρυθμους…

Η νεα στοιχηματικη χρονια εχει ξεκινησει με 2/3 ταμεια (φτου-φτου μη με ματια[B]ξ[/B]ω). Χθες Στανταρ 2 και Λιμπερετς 1.

Σημερα Παρι 1, Χερενφεν-Αλκμααρ γκολ/γκολ, Γκρασχοπερς 2 και Αιντχοβεν 2 η οποια εχει καθαρισει απο ημιχρονο(0-3)!

Και εγω Παρι τιμησα σημερα

Ποτανα Γκρασχοπερς! Καμια ιδεα για σημερα; Δεν εχω κοιταξει τιποτα ακομη!

Α ρε Παρι μας εβγαλες την Παναγια αλλα το εκανες στο 90 τελικα.Καλα ξεκινησαμε για φετος με 2/2 μεχρι στιγμης.Σημερα δεν νομιζω να ακουμπησω κατι

Ααλμποργκ 2
Ανγκελχολμς 2
Χελσινμποργκ 2

με εκαψε χτες η ντερμπυ στο 90… ειχα παιξει δυαδα με ααλεσουντ…
το χ2 του αστερα μου αρεσει απο το προγραμμα που ερχεται

δυαδα φενερ-σουιντον για σημερα… σκεφτηκα κ τη μαριμπορ αλλα τελικα την αφησα απ’εξω…
ελπιζω να μη σπασει η φενερ γιατι εχει παρει πολυ πονταρισμα…

Η Φενερ πιστευω περναει αν και νομιζω οτι εκκρεμει η αποφαση με τον αποκλεισμο της.
Σημερα δυσκολο το προγραμμα και δεν θα παιξω κατι

καλα ξεκινησε η στοιχηματικη σεζον με τη δυαδουλα χτες!!!
για σημερα δε βλεπω τιποτα, μαλλον ρεπο ή ενα μικρο για τη συμμετοχη…

οποιος εχει ξεχωρισει κανενα καλο site με προτασεις ας το ποσταρει, tostoixima εχει ξεκινησει πολυ καλα φετος, σχεδον καθε μερα ταμειο…

παρι οβερ 1,5 (2,25) και πορτσμουθ (2,50) δυαδα για σουκου…

με το που εφτασα Αθηνα φορτωσα την Παρι και χανει τωρα

Τελικα χ ηρθε.Και εγω σκεφτομουν να την παιξω αλλα ευτυχως ημουν δουλεια και το ξεχασα τελειως.Για σημερα σκεφτομαι να φορτωσω το διπλο της Μονακο

2 μεσημεριανα παιχνιδακια επαιξα σημερα. Νανσυ 2 και Ντορτμουντ οβερ 2,5!