Στοιχημα

ναι το ειδα :frowning:
Κι εγω Μονακο θα παιξω

Για να δουμε.Ελπιζω ο Φαλκαο να κανει το θαυμα του

Ταμειο με τη μεσημεριανη δυαδα. Για βραδυ εριξα Μονακο 2(ολοι μαζι θα παμε κουβα αν…) και Ρεν 1.

Και μια τριαδουλα με οβερ 2,5 τα Μπρεντα-Χερενφεν και Ααραου-Γιουνγκ Μποις και οβερ 1,5 γκολ στο ημιχρονο το PSV-Ναιμεγκεν!

Ναι μωρη τρελα Μονακο μας πηγες ολους ταμειο

Πρώτο στοίχημα για τη σεζόν, πρώτο ταμειάκιον, με το διπλό της μονακό (2,20) το Χ στο Εβιαν-Σοσο (3,10) και τον άσσο της Ναντ (2,15). Άντε για να δούμε τι θα δούμε εφέτο.

πιασαμε την Μονακο εχθες
σημερα εχασα απο νωρις τον Αγιαξ

Σήμερα πάμε για άσσο στο Πολωνία-Δανία (2,10) και Χ στο Βέλγιο-Γαλλία (3,00).

Όχι μόνο έπιασα την παραπάνω διάδα, αλλά τα έπαιξα και σε δεύτερο δελτίο φαν μπετ σε τετράδα μαζί με Ιταλία-Αργεντινή 2 (2,70) και Ουαλία-Ιρλανδία Χ (3,15) :!::!: Εντάξει μετά την άθλια περσινή στοιχηματική σεζόν, η φετινή ξεκίνησε εξωπραγματικά καλά.

Κι εγω εριξα ενα φαν μπετ χθες, λιγο πριν ξεκινησουν τα παιχνιδια. Γκολ/γκολ στα ματς Πολωνια-Δανια, Ιταλια-Αργεντινη, Πορτογαλια-Ολλανδια! Μου εβγαλε την πιστη η Πορτογαλια που το εβαλε στο 88!

Σημερα ξεκιναει Αγγλια και Ελλαδα δεν εχω δει ακομα αποδοσεις αλλα σιγουρα κατι θα παιξουμε

Λανς, Ατρομητος και γκολ/γκολ Αμβουργο!

Οι αποδοσεις της Σουπερλιγκ ειναι για κλαματα και δεν θα ακουμπησω τιποτα.Για πρεμιερ δεν εχω προλαβει να δω και φευγω σε λιγο για δουλεια αρα σημερα δεν με βλεπω να παιζω κατι αν προλαβω θα κοιταξω για αυριο τιποτα

τελικά αξίζει ακόμα η bet365 στην νόμιμη ελληνική version της; Σου τρώει πολλά για φορολογία;

χθες ταμειο με
Λυων, Μπραγκα και Τζοινβιλ

και σημερα επαιξα
Σελτικ ,ΚΠΡ ,Οξφορντ

ταμειο στο 88 με την ΚΠΡ
και εριξα

Κλαμπ Μπριζ ,Μαντσεστερ Γιουν,ΠΑΟΚ και Φιγκειρενσε

Χθες έπιασα άσσο με 4,75 (Μποέμιαν) σε διάδα με οβεράκι και έχασα το όβερ. Πφ.

Σήμερα αποχή και αύριο ελληνικά:

Απόλλων Σμ.-Άρης Χ (3,00)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα Χ (3,00)
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-3 γκολ (1,70)
ΟΦΗ-Πανιώνιος 1 (1,90)

σε τριάδες.

κάποιος; ΚΕΝ;

Ελα ρε φιλαρακι τωρα γυρισα απο δουλεια.Δεν εχω κανει αναληψη απο τοτε που εχει αλλαξει το ολο σκηνικο αλλα φιλαρακια που εχουν κανει μου εχουν πει οτι ολα ειναι κομπλε και δεδομενο οτι μονο αυτη υπαρχει αυτην την στιγμη αν θελεις να παιξεις ιντερνετ χωσου

με φορολογία στα κέρδη απλά ήθελα να μάθω τι παίζει, ντάξει αν είναι 1% δεν με πειράζει απλά μην είναι πολύ παραπάνω

Δεν νομιζω να ειναι πολυ παραπανω αλλα επειδη δεν εχω κανει ακομα αναληψη για να σου πω σιγουρα θα προσπαθησω να μαθω και να σου πω