Στοιχημα

Κατι ψιλα στην Γιουβε εριξα σημερα

Μονακο , Τοτεναμ , Αντερλεχτ και Κοπενχαγη σημερα

η φορολογια ειναι η ιδια με τον οπαπ αλλα αν το σπασεις σε πολλα δελτια που παιρνουν κατω απο 100 ευρω στα @@ σου, δεν πληρωνεις φορο…
οι αποδοσεις εχουν πεσει αρκετα απο περσι κ πλεον καποια φαβορι παιζονται καλυτερα στον οπαπ, αμα ο οπαπ τα βαλει ολα μονα τοτε στη βετ 365 θα παιζω μονο για να καλυπτω στο λαιβ…

γι’αυτο το σκ εριξα δυαδα γκλαντμπαχ-παναθα… πιστευω θα κερδισουμε ευκολα, το εχω ριξει κ 4-1 ενα 2ευρακι, 42 αποδοση…

κάποιος χτυπιέται που δεν κατάφερε να παίξει τα χ(+απολλων) του ελληνικού πρωταθληματος. γαμώ τις δουλειές και τις μαλακιες και το μυαλό μου μεσα

double post για να σας πω ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ νιωθω. ευχαριστω

Μπραβο μωρη τρελα Γιουβε

παλι κ Κοπενχαγη μας τα χαλασε
Σημερα επαιξα τριαδα
Στρομσγκοντσετ, Χελσινγκμποργκ , Ερεμπρο

Σημερα δεν αξιζε κατι αρα αποχη

σκεφτομαι να ριξω δυαδα ζενιτ-αρσεναλ…

edit: ακυρο για ζενιτ, εδω το σκεφτομουν στο 1,83 που ειχε χτες σιγα μην το παιξω στο 1,66…
ο οπαπ συνεχιζει να το εχει στο 1,75…:wink:

Δεν μου αρεσουν καθολου οι αποδοσεις σημερα μαλλον δεν θα ακουμπησω τιποτα

Άρσεναλ;;;; 8O8O

Να την κοντράρεις εννοείς, έτσι;

Οι εκπληξεις ξεκινησαν με το καλημερα 2 ρουφηξε η Σελτικ

έχω ρίξει Χ Μίλαν και 1Χ διπλή την Πάκος, φίλε :wink:

τιποτα σημερα .

Ωραιος!!!Το Χ της Μιλαν το βλεπω και εγω

Έπιασα το Χ της Μίλαν, αλλά η Λυών μας έριξε κουβά. =/

Για σήμερα σε διάδες τα εξής: Λουντογκόρετς-Βασιλεία 2 (2,10), Σάλκε-ΠΑΟΚ Χ (4,50), Φενέρμπαχτσε-Άρσεναλ Χ (3,25), Ντιναμο Ζαγκρεμπ-Αουστρια Βιέννης 4-6 γκολ (3,75)

αφου δεν εριξα χτες τη ζενιτ κ ηρθε πανηγυρικα μαλλον δεν θα παιξω τπτ… παρολαυτα πιστευω οτι η αρσεναλ θα κερδισει, μπορει να εχει τα χαλια της αλλα εχει αποδειξει οτι τετοια ματσακια τα παιρνει…

Εριξα κατι ψιλα στο X2 του Παοκ σημερα

Μας γαμησε χθες η Λυον. Με πεταξε εκτος σε δυο κουπονια. Ενα αρχικο οπου την ειχα 1(μαζι με Ζενιτ 2 και Μιλαν Χ) και ενα στο live, οταν στο 0-2 την επαιξα να σκοραρει κι αυτη ενα γκολ, αλλα μετα απο 5 λεπτα εφαγε κοκκινη(σ’αυτο ειχα κολλησει και το 2 της Ζενιτ που ειχε ισοφαριστει και εδινε 2,5).

Σημερα γκολ/γκολ στο ματς της Φενερ, 1 τη Στεαουα και οβερ το Ατλετικο-Μπαρτσα!

ΠΑΟΚ βλεπω πολυ Χ, αλλα καλο μου φαινεται και το 2-3 γκολ.

σημερα θα παιξω
Βασιλεια 2
Μπαρτσελονα 2
Σαλκε - ΠΑΟΚ 2-3 goals