Στοιχημα

Κλειστό παιχνίδι προβλέπεις δηλαδή; Συμπαγείς άμυνες, 0 δημιουργικότητα στην επίθεση και φόβο να μην χάσει ο ένας ή ο άλλος; Γιατί μόνο έτσι βγαίνει 0-1 γκολ αυτό το παιχνίδι, σε κάθε άλλη περίπτωση 2-3 καλές φάσεις να βγουν(αρχικά), πάει, ξέφυγε.
καθαρά στοιχηματικά μιλάω ε, όχι οπαδικά

Ναι ακριβως οπως το περιεγραψες το βλεπω

καθολου απιθανο. Κατα τα αλλα δε μας χαλασαν τα 2 παστελια του ΙΓΚΟΥΑΙΝ, προστατη των φτωχων και φορεα χρηματων. Ασε που η κινηση του πισω απο τους αμυντικους ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα στο ποδοσφαιρο

Ωραία το ίδιο όνειρο είδαμε, ένα δεκάρικο θα ρίξω μόνο σε αυτό

Τότεναμ - Εβερτον 1
Λατσιο - Ρομα 2
Στουτγαρδη - Αουγκσμπουργκ 2

Για να δουμε

Αμα δεν κερδισει ο οφη σημερα θα κλαψω, 2 δελτια κλεινω, μια 3αδα κ μια 6αδα…

Ελα στο εκανε το χατιρι σε καλη μερια και εγω θα εβγαζα καλα λεφτα χθες αλλα με γαμησε η πουτανα η Παρι που το εφαγε στο τελος

Βγηκε το μεροκαματο κ αυτο το σκ… εστω κ με το ζορι… καλο μου φανηκε το καινουργιο κουπονι με μια πρωτη ματια, σκεφτομαι να βαλω προκρισεις για φιορεντινα-γαυρο κ ασο εβερτον

μια χαρα τα πας Dr Love!!

Θενξ machine head, ελπιζω να μην ειναι θεμα φορμας κ να συνεχισω ετσι…
Εριξα προκριση φιορεντινα κ 2 γαυρο προς το παρον, με φοβιζει λιγο η ανοδικη πορεια της κρυσταλ παλλας… καλυτερα να περιμενω το λαιβ γι αυτο το ματσακι

Ριζεσπορ 1
Μετς Χ2
Σκανθορπ 2

4 παιχνιδια πιστευα απο ολο το κουπονι και περασαν τα 2 αλλα ευτυχως ηταν αυτα που επελεξα για τη δυαδουλα μου… μαιντζ και πανιωνιο, τα δυο που δεν περασαν ηταν τοχ2 της στουτγαρδης κ ο ασος της μπιλμπαο και ηταν κ τα δυο με τη μικροτερη αποδοση, μιλησε η τυχη σημερα… στα προσεχη παιχνιδια του τσ λ δεν βγαζω ακρη κ λεω να παιξω αντερ ή ng γιατι ετσι πανε τα πρωτα ματς συνηθως

Πανιωνιο επαιξα και εγω μαζι με το Χ2 της Βεροιας διπλη ευκαιρια και πληρωθηκα

Λοιπόν, ψήνεστε να εγκαινιάσω προβλέψεις από αύριο εδώ στο thread όταν βρίσκω κάτι πολύ καλό;

Μεσα aionie δωσε μας τα φωτα σου!!!

Έχω ξεκινήσει και σε ένα άλλο τύπου forum και έχω καλά ποσοστά μέχρι τώρα, γύρω στο 75% ευστοχία(πάντα μονά αποδεκτά) με απόδοση κεφαλαίου 150-160% μέχρι στιγμής σε 10 ματς.
Και σε αυτό γράφουνε και άλλοι πιο καμμένοι από μένα που ψάχνουν κινήσεις σε φιλικά και ξετρυπώνουν στημένα.
Επίσης παίζουν πολλά άλογα online και βγάζουν γύρω στο 130% επιστροφή αλλά συνήθως τα δίνουν πρωί και λίγο πριν ξεκινήσουν(πάλι κοιτάνε τις “κινήσεις”)

Ωραιος, αυτος ειναι ο τροπος να βγαλεις μεροκαματο, τα μονα αποδεκτα σε αποδοσεις κοντα ή πανω απο 2… εγω προς το παρον παιζω δυαδες γιατι το μπατζετ μου ακομα δεν εχει ανεβει τοσο για να κυνηγησω μονα… το θεμα βεβαια ειναι να παιζεις απο κερδισμενα για να εισαι πιο ανετος στο διαβασμα των αγωνων και να ανεβαζεις λιγο λιγο το πονταρισμα οταν σε παιρνει…

Εριξα μια πενταδα σημερα για το χαβαλε, κονιασπορ οβερ, εργοτελη Χ, λανς 1, βερονα 1 και σοσιεδαδ 2

Πολλή κίνηση από όλη την Ευρώπη στον Εργοτέλη Χ, είδα ότι έπεσε 2.65 μπορεί και λιγότερο. Δύσκολα να έρθει, πολύ πιθανό να “κανονιστεί” αναλόγως, αν και γενικά επειδή τα Χ “χαλάνε” με ένα γκολ, δεν αξίζουν κάτω από 3.25. Δηλαδή αν έχεις παίξει 1 και είναι 3-0 είσαι άνετος, αν είναι 1-1 και το έχεις Χ, ζορίζεσαι και τρως τα νύχια σου

Εγω δηλωνω απο τωρα οτι θα παιξω τον ασσο της Σιτι με τα μπουνια!!!

Πολυ δυσκολο το νεο κουπονι, με λιγο διαβασμα ξεχωρισα το 2 της φιορεντινα, χ2 τη ρουμπιν, 1χ τη μιλαν, τον 1 της λειτον και τον 1 της κεμπριτζ… τα δυο τελευταια σε πολυ καλες αποδοσεις στο ιντερνετ, ελπιζω να μην ειναι τυρακι και μαλλον θα τα βαλω δυαδα…
Εριξα κ ενα για πολλα, τα παραπανω ματς με χαντικαπ -1, 2 τη ρουμπιν, 1 τη μιλαν