Στοιχημα

Γαμηθηκε… 28 ποντους στο ημιχρονο… τον εχει ο αντιπαλος στο ΝΒΑ Fantasy :sweat_smile:

1 Like

Κάνει άρρωστη χρόνια

1 Like

Απο οτι βλεπω πιανεις 100% Χαλιμπερτον και ΚΑΤ, ενω πλεον σχεδον σιγουρος κι ο Τρεη Γιανγκ, να ναι καλα οι βολες που εκβιαζει σε καθε ματς :stuck_out_tongue:

Αν το χασεις απο Πολ Τζορτζ εγω παντως δεν παιρνω ευθυνη :smiling_imp: :smiling_imp:

1 Like

3/4 τικ. Να δoυμε o Τζoρτζ τωρα…

Trae Young 10 συνεχομενους ποντους και σε ξεαγχωσε ε? :stuck_out_tongue:

Το πιο ωραιο ειναι παντως οτι προς το παρον οι Θαντερ ριχνουν στους Λεηκερς.

Λιγo πoλυ τo περιμενα. Γενικα με παιχτες oπως o Γιανγκ, o Ζα Μoραντ, o Καρι ειμαι χαλαρoς. Βαζoυν 2 την μια περιoδo και 20 την αλλη χωρις να τo καταλαβεις

1 Like

να πω ότι ο Λιλλαρντ έχει βάλει 2+ τρίποντα στο 94% των παιχνιδιών που έχει παίξει φετος (και θα έπιανε και τους πόντους έτσι)

1 Like

2 Likes

Καλα να παθω

2 Likes

3 Likes

Πστ Αλβάρεζ μόνο στα στημένα μουντιάλ σουτάρεις στο τέρμα

3 Likes

για πάμε

3 Likes

Ο Μπόμπι θα κάνει DD

1 Like

Δε γραφετε ομως τι συνολικη αποδοση εχει το δελτιο και ποσα λεφτα παιξατε, και δεν εχει πλακα ετσι

x4.20, το λέει. ένα δεκαδικό εβαλα

έχεις δίκιο για τον Μπόμπι, στο μυαλό μου έβλεπα Triple double, θα το αλλάξω ολο το κουπόνι

Με 15ε παίρνω 135ε
Καμία ενσταση? (τον μπομπι "οχι DD " το πιστευω)

1 Like

Η μονη μου ενσταση ειναι οτι εχεις βαλει 10 ζητουμενα, και συνηθως οταν ζητας πολλα κατι δυστυχως σπαει. Κατα τα αλλα και τα 10 αρκετα πιθανα τα βρισκω (καποια 99% σιγουρακια), οποτε θα συμφωνησω κι εγω οτι αν χασεις καποιο θα ειναι ο Μπομπυ Πορτις, ο οποιος γενικα δεν ειναι οτι κανει και πολυ συχνα double double. Βασικα σε 20 αγωνες φετος εχει παρει 10+ ριμπαουντ δυο φορες :stuck_out_tongue: Προλαβαινεις να το αλλαξεις.

Τώρα είδα ότι είχες βάλει όχι στο double double :sweat_smile:

6/6 ως τώρα, παραδόξως για τον Γιάννη με ασίστ κι όχι με ριμπάουντ

Εύχομαι να σου κάνουν την χάρη και οι Σανς

1 Like

τον φοβήθηκα τον Μπόμπι και γω και τελικά δεν το έκανε το DD αλλά καλά μου έκατσε το πίβοτ μου

5 Likes

Με έφαγε ο Μπούκερ εμένα