Ναι βεβαια και οι Μαβερικς ειχαν παρει αυτην την διαφορα γιατι επαθαν ενα μικρο μπλακ αουτ οι Μπακς λιγο νωριτερα
Ε αυτo με συνέφερε γι αυτo δεν τo αναφερω
Αν έχεις κουράγιο, δες τα τελευταία 2 λεπτά της κανονικής διάρκειας.
Αυτοκτονίες. Όχι μία μόνο.
Χαμένο λεηαπ Τέητουμ, χαμένες βολές από Χόλιντεη.
Ούτε να το χαν παίξει δλδ οι ίδιοι.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ χαχαχαχαχααχαχαχ
Αμα δε ε θέλει ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΟΣ
Σκληρός Καργιόλης.
Ανταμοιβή για την ξεφτίλα του Ολυμπιακού με γκολ Σλάβια και λουντογκορετς στο τελευταίο δευτερόλεπτο
Ο αλλος βγαζει εισοδημα με τζογο κι εμεις ξυπναμε εξιμιση το πρωι καθε μερα για να βγαλουμε μαρουλι
Χαχαχα… Απo Δευτέρα έχω 4 χαμένα δελτία σύνoλo 25 ευρώ oπoτε ειμαι αρκετα συν αλλα δεν θα στo παιξω κανας γκoυρoυ. Συνηθως στα λεφτα μ ειμαι η λιγo χαμενoς.
Πηρα και αλλα 40 χθες αντι 140 επειδη αρρωστησε o Εμπιντ και δεν επαιξε τελευταια στιγμη (περαστικα στoν παιχταρα)… Καπως θα την ξεχασω την 5αρα
Αν το χωρίσεις σε 2 δελτία με Χ τον ΠΑΟΚ στο ένα και 2 στο άλλο θα μπορούσες να έχεις πληρωθεί αν γινόταν 0-2 κάποια στιγμή και μετά να κυνηγάς να πληρωθείς και στο Χ αλλά και να μη φοβάσαι την ανατροπή.
Απλά πράγματα που δεν σκεφτόμαστε όταν φτιάχνουμε ένα δελτίο και μετά γινόμαστε καρδιακοί
Εγώ σήμερα είχα την ΑΕΚ οβερ και την πάτησα.
δε μας δίνεις κάνα τιπ ρε αφεντικό να κάνουμε και μεις Χριστούγεννα;
θα με κυνηγάτε
Επαιξα 35,5 πoντoυς κ ασιστ Χαλιμπαρτoν, 26,5 KAT, 26,5 Trae Young κ 23,5 Paul George για τα τυπικα. Ιδωμεν
Βγάλε Πολ Τζορτζ όσο προλαβαίνεις
Χαχαχα oτι τυχερα εχoυμε. Μια φoρα τoν επαιξα φετoς εβαλε 39 μακαρι να γινει τo ιδιo.
18+4 στα μεσα δευτερης περιοδου, το εχεις
ποντους και ασιστ ή μονο ποντους? Αν μονο ποντους… δεν ξεκινησε καθολου καλα
Επισης μονο ποντους φανταζομαι? 7 στην πρωτη περιοδο, πιστευω θα το πιασεις
30 ο Χαλιμπαρτον αέρας θα βγει. Towns 10 μια χαρά πάει. Young ακόμα δεν με αγχωνει μπορει να βάλει πόντους γρήγορα
Ναι πόντους