Στοιχημα

Ναι βεβαια και οι Μαβερικς ειχαν παρει αυτην την διαφορα γιατι επαθαν ενα μικρο μπλακ αουτ οι Μπακς λιγο νωριτερα

1 Like

Ε αυτo με συνέφερε γι αυτo δεν τo αναφερω :stuck_out_tongue:

2 Likes

1/8 από το τρίποντο ο Φρέντι της καρδιάς μας

Οι Μποστονς προηγήθηκαν με +18 (ένα ακομα καλαθι και έπιανα πρωιμη πληρωμή) και χασαν στη παράταση.

Αν έχεις κουράγιο, δες τα τελευταία 2 λεπτά της κανονικής διάρκειας.
Αυτοκτονίες. Όχι μία μόνο.
Χαμένο λεηαπ Τέητουμ, χαμένες βολές από Χόλιντεη.
Ούτε να το χαν παίξει δλδ οι ίδιοι.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ χαχαχαχαχααχαχαχ
Αμα δε ε θέλει ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΟΣ

Τζόκερ εγγύηση

7 Likes

Σκληρός Καργιόλης.

1 Like

Ανταμοιβή για την ξεφτίλα του Ολυμπιακού με γκολ Σλάβια και λουντογκορετς στο τελευταίο δευτερόλεπτο

6 Likes

Ο αλλος βγαζει εισοδημα με τζογο κι εμεις ξυπναμε εξιμιση το πρωι καθε μερα για να βγαλουμε μαρουλι

3 Likes

Χαχαχα… Απo Δευτέρα έχω 4 χαμένα δελτία σύνoλo 25 ευρώ oπoτε ειμαι αρκετα συν αλλα δεν θα στo παιξω κανας γκoυρoυ. Συνηθως στα λεφτα μ ειμαι η λιγo χαμενoς.

Πηρα και αλλα 40 χθες αντι 140 επειδη αρρωστησε o Εμπιντ και δεν επαιξε τελευταια στιγμη (περαστικα στoν παιχταρα)… Καπως θα την ξεχασω την 5αρα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αν το χωρίσεις σε 2 δελτία με Χ τον ΠΑΟΚ στο ένα και 2 στο άλλο θα μπορούσες να έχεις πληρωθεί αν γινόταν 0-2 κάποια στιγμή και μετά να κυνηγάς να πληρωθείς και στο Χ αλλά και να μη φοβάσαι την ανατροπή.

Απλά πράγματα που δεν σκεφτόμαστε όταν φτιάχνουμε ένα δελτίο και μετά γινόμαστε καρδιακοί

Εγώ σήμερα είχα την ΑΕΚ οβερ και την πάτησα.

2 Likes

δε μας δίνεις κάνα τιπ ρε αφεντικό να κάνουμε και μεις Χριστούγεννα;

θα με κυνηγάτε

2 Likes

Επαιξα 35,5 πoντoυς κ ασιστ Χαλιμπαρτoν, 26,5 KAT, 26,5 Trae Young κ 23,5 Paul George για τα τυπικα. Ιδωμεν

1 Like

Βγάλε Πολ Τζορτζ όσο προλαβαίνεις

Χαχαχα oτι τυχερα εχoυμε. Μια φoρα τoν επαιξα φετoς εβαλε 39 μακαρι να γινει τo ιδιo.

3 Likes

18+4 στα μεσα δευτερης περιοδου, το εχεις :white_check_mark:

ποντους και ασιστ ή μονο ποντους? Αν μονο ποντους… δεν ξεκινησε καθολου καλα :x:

Επισης μονο ποντους φανταζομαι? 7 στην πρωτη περιοδο, πιστευω θα το πιασεις :white_check_mark:

1 Like

30 ο Χαλιμπαρτον αέρας θα βγει. Towns 10 μια χαρά πάει. Young ακόμα δεν με αγχωνει μπορει να βάλει πόντους γρήγορα

Ναι πόντους