Θα έλεγα και Γερμανία το 14 που ήταν πολεμική μηχανή
Δεν έχω δει ούτε φάση από το Μουντιάλ των νεκρών εργατών, ούτε στιγμιότυπα ούτε τίποτα. Είναι η εντύπωση που αποκόμισα τότε απο σχόλια που άκουγα και δεν αλλάζει, τζάμπα χαλάς το σάλιο σου.
Επίσης η αγάπη του Κατάρ για το Μέσσι φαίνεται μεγάλη. Από χορηγός γίνανε αφεντικά του και μετά οικοδεσπότες. Όλα για το ξέπλυμα
Σε τελικο που κριθηκε στο 114’ με τον Χιγκουαην να εχει χασει τετ-α-τετ και τον Μεσσι να στελνει πλασε απο καλη θεση γυρω στα 10 εκατοστα αουτ εννοεις? Ο ορισμος του αμφιρροπου ματς, οποιος και να το ειχε παρει δικαιο θα ηταν.
Δε λεω, το 7-1 στα ημιτελικα επι της Βραζιλιας ηταν εντυπωσιακο (απο τις μεγαλυτερες καυλα νικες στην ιστορια των Mουντιαλ ) , αλλα δεν νομιζω οτι εκεινη η Γερμανια ηταν αυτο που λεμε ομαδα που κυριαρχει. Με εξαιρεση το ματς με Βραζιλια, σε κανενα αλλο ματς δεν διελυσε την αντιπαλη ομαδα.
Α ενταξει τοτε
Γιατί ασχολείστε με μια διοργάνωση που δεν έχει σημασία για το legacy σου το αν την έχεις πάρει;
Γιατι το topic της συζητησης δεν ειναι το legacy του Μεσσι
αν θυμάμαι καλά έχω ξαναδεί σχόλια σου για το Μουντιάλ και την Αργεντινή και τώρα λες πως δεν έχεις δει ούτε δευτερόλεπτο, λογικό δεν είναι να το έδωσαν στο Μέσσι???
Για τον ίδιο λόγο που ασχολείσαι με την Πρέμιερ
Στο νήμα του Μουντιάλ το είχα γράψει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να δω ούτε φάση από τη διοργάνωση του θανάτου, και το κράτησα κιόλας και δεν έχω δει τίποτα, ακόμα και τώρα
Ναι ρε, καλά έκανες ή όχι, ό,τι πιστεύεις, εγώ γελάω που έχεις άποψη από τα σχόλια και δεν αλλάζει κιόλας
Κι εγώ διαμορφώνω άποψη από τον Τάκη Ρονάλντο πολλές φορές
Οκ φρι μπετ τι είχαμε τι χάσαμε αλλά δεν παίζει να έχω πάει πιο αρρωστημένο κουβά. Στο τελευταίο λεπτό του κάνανε 3 φάουλ και βαρεσε 6 βολές. Και τις 3 φορές 1/2 ίσα ίσα για να έχει ακριβώς 19 πόντους ριμπάουντ και ασίστ και να πάνε κουβά
Συν Ματς που έπρεπε να κερδίσουμε άνετα έγινε ντέρμπι χωρίς λίγο πάλι και κρίθηκε στην τελευταία κατοχή.
Πωωω!!! Πολύ εκνευριστικό
Ένας φίλος έχασε 18 απόδοση για μια ασσίστ του τεόντοσιτς
Εγώ έριξα μόνο το ενισχυμένο της μπετ
Ο λεσόρ (10π) κερδίζει φάουλ για να εκτελέσει βολές και αποβάλλεται και ο γκριγκονις βάζει τριποντο στην αρχή και δεν εκτελεί καν δευτερο…
Και γω τον Γκριγκονης έχασα (οβερ 1.5 τριποντα) και ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.
Αυτός όταν τον δίνει ενισχυμένο η μπετ δήθεν αποβάλλεται και σπάει τα στεφάνια, χτες που δεν τον έδινε έβαλε 40 πόντους και πήρε 800 ριμπαουντ
Να εξηγήσουμε κωλοφαρδια δω βέβαια.
Οι Μπουλς έχαναν 21-1 στο πρώτο τέταρτο, οπότε μου έκανε αυτόματα τη νίκη των Χητ επειδή οποιαδήποτε διαφορά 20 πόντων στη δίνει νίκη και ας έχασαν στο τέλος…
Και επίσης okc πήγε παρατηση με τρίποντο στο 00.18
Καλά να πάθεις ανθελληνα!
Και πήγαινε καλά μέχρι να πάθoυν μπλακ αoυτ και να τoυς γυρησoυν διαφoρα 12 πoντων σε 1,5 λεπτo στην 4η περιoδo (Jason Kidd effect)