@ChrisP παιγμένο στους -9 στο πρώτο ημίχρονο. Έδωσε μέχρι 60 ευρώ cash out αλλά ο ιερός κανόνας λέει " δεν κάνουμε ποτέ cash out για λιγότερο από το 80% του κέρδους"
Εμείς πάντως το έχουμε “ότι δώσει στο live καλό είναι”
Pregame μάλλον δεν θα το έκανα κας αουτ αλλά στο live θα τα είχα πάρει
Αποφεύγω το cash out γιατί πληρώνεις διπλή τη γκανιοτα. Ειδικά σε εταιρίες σαν τη στοιχημαν που έχει πάντα χαμηλότερο από τη μπετ365
Αποβλήθηκε στις αρχές του 3ου δωδεκαλέπτου λέει, ενώ είχε ήδη 15π - 9ρ λέει, για 2η τεχνική ποινή λέει, για απρεπη γλώσσα και προκλητικό πανηγυρισμό λέει.
Μάλιστα
Παίζω για στανταρακι 2 Βιγιαρεάλ με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα. Οι άλλοι έχουν να παίξουν κάναν μήνα λόγο πολέμου αλλά προηγούνται 1-0. Κερασάκι ότι οι Ισπανοί έχουν χάσει 2 πέναλτι.
Ούτε λευκό καρχαρία σε μπανιέρα δεν μπορούμε να πιάσουμε πάλι
Ελπιζω να το εκλεισες στο 80’
Δεν πηγε και πολυ ασχημα τελικα βλεπω
Ηθελε να γκρινιαξω για το γουρι
Μπασκετικός δεν είμαι, αλλά αφού λείπει ο μιλουτινοφ, δεν είναι καλή επιλογή να πιάσει ο φαλ τους 10 πόντους και τα 5 ριμπάουντ ; θα ρίξω κάτι και βλέπουμε
Η λογικη ετσι λεει. Με ρισκο θα εβαζα και αντερ 7,5 Γουοκαπ αλλα δεν ξερω αν μπλεκεις αντερ. Καθαρα στοιχηματικα και οχι επειδη ειμαι γαυρος θεωρω πως εχει αξια και το 2 στο 2,20 γιατι παιζουμε σε ουδετερη εδρα και πρεπει επιτελους να βγαλουμε και αντιδραση
Άντε και καλά κέρδη! Αλήθεια η μπετ έχει συνδυαστικά μπετ; Πχ η στοιχημαν δίνει Παπανικολάου οβερ 7,5 ριμπάουντ και ασίστ. Τα προτιμάω και με έχουν σώσει άπειρες φορές. Πχ εδώ
Που έχασα την διαφορά βεβαια. Αν έχει και παίζεις μπάσκετ θα στο πρότεινα
Όλες έχουν. Παίζω και στη στοιχημαν απλά δεν είμαι μπασκετικός και δεν ξέρω τις αποδόσεις των παικτών για να φτιάξω τέτοια bb. Όσοι σκαμπαζουν από νβα έχω καταλάβει ότι έτσι βγάζουν μεροκαματακι
Το υποτιμούν και οι μπουκ πολύ και έχει αρκετά δωράκια αν ασχοληθείς. Μιλάω και για απλά σημεία όχι για τα πιο ψαγμενα.
Προσωπικά παίζω χαλαρά 5-10 ευρώ σε 4 επιλογές κόμπο. Πέρσι που είδα ενεργά ΝΒΑ μετά από καιρό πήγα αρκετά ταμεία. Όχι ότι τους έκλεισα αλλά έβγαζα κάτι. Και στην πλειοψηφία των κουβαδων έχανα μια επιλογή θέλει και τύχη.
Ψηθηκα Μ αυτά και μ αυτά ας ριξω και εγώ κάνα δελτίο Ολυμπιακό να χαζεύω
Καλύτερα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Ούτε πάσα δεν του δίνουν να πάρει καμιά προσπάθεια
Εκει δεν ειναι που θεωρεις οτι το Μουντιαλ του Καταρ ηταν στημενο για να το παρει ο Μεσσι?
Ισως καλυτερα να πιασεις το πινγκ πονγκ
1000% όσοι πιστεύουν αυτό έπαιξαν Αυστραλία, Κροατία, Ολλανδία και Γαλλία να κερδίσουν στα ματς με την Αργεντινή, δεν πιάσανε τίποτα ούτε σε στημένο Μουντιάλ
Η λέξη “στημένο” είναι βαριά. Αλλά ότι τον βοήθησαν όσο μπορούσαν τα τότε αφεντικά του (Παρί=Κατάρ) για να ξεπλυθούν και εντός εδρας, ναι το πιστεύω.
Κάνε ένα κάρφωμα ώρε Φαλ!
Εδιτ: το βαλέ, το βαλέ!!! Καλο ταμειάκι, προχωράμε
Επίφοβο τελικά ήταν ο Μπράουν που εχει σπάσει τα στεφάνια
Οι Γαλλοι πηραν δυο πεναλτι σε τελικο Μουντιαλ, και εχασαν ευκαιρια να κερδισουν το ματς στο 120’ με σουτ εξ επαφης που επιασε ο Μαρτινεζ. Μαλλον αυτοι που βοηθησαν τον Μεσσι δεν εκαναν καθολου καλη δουλεια
Η Αργεντινη ισοπεδωσε την Ολλανδια για 80 λεπτα, την Κροατια σε ολοκληρο το ματς και την Γαλλια για 80 λεπτα στους τρεις πιο δυσκολους αγωνες απεναντι σε 3 απο τις 6 καλυτερες ομαδες του τουρνουα, ενω στον ομιλο στα δυο πιο κρισιμα ματς κερδισε με πεντακαθαρο σκορ 2-0 και το Μεξικο και την Πολωνια, με τις δυο αυτες ομαδες να απειλουν ελαχιστα. Κατι που θα ειχε γινει και με Αυστραλια, αν δεν εμπαινε τρελο αυτογκολ απο το πουθενα στο 77’ .
Ισως να μιλαμε για μια απο τις πιο καθαρες και dominant νικες της καλυτερης ομαδας σε Μουντιαλ, αν αναφερομαστε ξεκαθαρα στο αγωνιστικο κομματι. Οποιος θελει να μιλησει για “soft” πεναλτι στον τελικο με Γαλλια, ας εκφρασει αποψη και για το “πεναλτι” που κερδισε ο Μπαπε με το σουτ που θα σκοτωνε περιστερι. Αν “με βαση τον κανονισμο” το δευτερο ειναι πεναλτι, τοτε και το πρωτο ειναι 100% πεναλτι.
Το μονο Μουντιαλ που θυμαμαι να σκεφτομαι οτι θα ειναι τεραστια αδικια αν το σηκωσει καποια αλλη ομαδα, ειναι το 2002 με την Βραζιλια που ηταν μια κλαση ανωτερη απο ολους, και το 2006 με την Ιταλια που εκανε φανταστικο τουρνουα και στο γηπεδο εβγαζε μια αισθηση ανωτεροτητας που μπορουσε αυτην την φορα να την στηριξει κιολας