Ξεκίνησα να σκέφτομαι πως θα μπορούσα να υπολογίσω με generic τρόπους την πιθανότητα να έχεις επιτυχή 5αδα (με αποδόσεις ή χωρίς, γιατί το “απλό” πρόβλημα δεν ήταν αρκετά απλό) και κατέληξα να σκέφτομαι τον Bertrand Russel, το principle of indifference και τους νόμους των μεγάλων αριθμών, ενώ είναι Παρασκευή και θα μπορούσα να πιω μπύρες απ’το απόγευμα
Στο πρώτο κυνηγάς πολλά το δεύτερο πάει αρκετά καλά.
το χασαμε ηδη το πρωτο - εβαλε τα τριποντα το πριτσαρντ (που δεν περιμενα να κανει λεπτα - γιαυτο τοβαλα)
Στο δεύτερο είσαι μέσα με τα μπούνια όμως
Μπα
Καλημέρα, για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιοι γνωστοί μου τρέχουν ένα free κανάλι με live προτάσεις / tips στο telegram (κυρίως εστιάζουν σε αουτσάιντερ και μεγάλες αποδόσεις).
Δεν ξέρω και πολλά παραπάνω απλώς στηρίζω.
Thanks!
Κουβα-νοί συμπολεμιστές.
Έχετε κατά νου τί γίνεται όταν είναι down μια στοιχηματική εταιρεία;
Major crisis ρε παιδί μου λόγω -και καλά- αναβάθμισης συστήματος.
Είχα μια καλή 4αδα, άλλο που κουβαδιάστηκα τελικά, και μέχρι να πέσει η πλατφόρμα του stoiximan έπιανα 2/4 με τα υπόλοιπα παιχνίδια CL σε εξέλιξη.
Προφανώς έστειλα support mail, αλλά λέω μπας κι έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος.
Εννοείς πως θα έκανες cash out αν ήταν οnline o στοιχημαν;
Δεν ήταν, την πάτησες… το πολύ να σου δώσουν κανα free bet
Πιθανώς, δεν ξέρω καν αν κ τι θα έδινε cash out.
Αλλά ναι, είναι πολλές παράμετροι για κάποιον που έπαιζε live.
Ρε μαλάκααααα
Η εναλλακτική στην ΑΕΚ ήταν gg&over οπότε πάλι κουβά θα πήγαινα. Έπαιξα το δοκάρι με τη λογική ότι θα γίνουν πολλές τελικές και οι επιθετικοί της ΑΕΚ είναι άστοχοι, 32 τελικές έγιναν
Ποιος θα του το πει?
Είναι σωτήρια η πρώιμη πληρωμή γιατί κατεβάσαμε τσίρκο σήμερα. Κρίμα που δεν βγήκε και το δοκάρι ήταν δυνατό δελτίο
Ουτε τον υμνο της ομαδας δεν σεβονται οι ασεβαστοι, τι να πεις πια…
Πολύ προκλητική απόδοση το 10.25 για την πιο χαϊδεμένη ομάδα της Ευρωλίγκας παρόλο που έχανε με 14 στο 26’. Το μαρκάρισμα του γουοκαπ στον παντερ σήκωνε και κίτρινη κάρτα. Ευτυχώς τον αφησανε με 4 φάουλ για κάνα τέταρτο για να πιάσω και τους πόντους στην τελευταία φαση
Κλάψε κι άλλο, πες και για την Τσαρούχα τίποτα.
Σκούπισα τα δάκρυα μου με τα πενηντάρικα.
Να κερδίσουμε και εμείς οι απέναντι τίποτα από το ριφιούζ του λουζ
Μπράβο, χαίρομαι, έχεις να πας και σε πόσα λάηβ το καλοκαίρι.