Κλαιω, σου εκατσε τρελα, αν και πλεον… υπαρχει κανεις που εκπλησσεται με το να βαλει οσα γκολ χρειαζεται ωστε να μην χασει η Νεβερλουζεν, και να ειναι ολα μετα το 85’?
https://twitter.com/statmusefc/status/1788674870177665142
17 γκολακια απο το 90’ και μετα φετος
Βεβαια απο αυτα τα 17 ενδιαφερον θα ηταν να δουμε ποσα οδηγησαν σε ισοπαλια ή και νικη, που ουσιαστικα τους γλιτωσε απο ηττα. Νομιζω πως ειναι σιγουρα πανω απο 10 απο αυτα πλεον.
Με τρώει άσχημα να ρίξω Χινάρι στην Λεβερκούζεν.
Μόλις πάει 7,00 απόδοση
Πόσα σπίτια έβαλες στον γαύρο;
1 + μισό
Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως έχασα προχτές. Είχα όλη μέρα την έμπνευση να βάλουν και οι δύο τρίποντο και έβαλα το τρίτο ζητούμενο σαν στανταράκι (αφού θα έβαζε 3 από το τρίποντο) για να πάρω το μπόνους του mission. Εγκλημα
Για σήμερα έπαιξα μόνο το freebet. Vamos
Δυνατo. Εγω θελω να ριξω μια βoμβα κι μαλλoν καταληγω σε πρoκριση Ρoυμανιας
Βάσει στατιστικών και χαμένων ευκαιριών θα έπρεπε να έχει βάλει 1,5 γκολ ο καθένας μέχρι τώρα στο γιουρο και δεν έχουν βάλει κανένα. (Τα πέναλτυ δε μετράνε)
Ένα longshot για το χαβαλε
Edit: κάθομαι και ασχολούμαι με το γιουρο των αυτογκόλ. Χάνω και το ενισχυμένο επειδή το γατάκι ο εμπαπε δε μπορεί να κάνει ένα σουτ εντός εστίας ( 5 εκτός)
Εγώ βλέπω ότι θα είναι μέτριο παιχνίδι που θα πάει χαμηλά. Δυστυχώς δε μου έδινε επιλογές για τρίποντα να έβαζα 2 το φουρνιε, 1 χουαντσο κλπ.
Η bet δίνει καλύτερες αποδόσεις στα bb από τη στοίχημαν και μπορείς να βρεις και χαμηλότερα λάιν
Συνήθως δεν παίζω bb σε αγώνα του Παναθηναϊκού γιατί αντί να κοιτάζω τον αγώνα κοιτάζω τα στατιστικά και εκνευρίζομαι. Σήμερα δεν θα το δω όμως οποτε το εριξα
Α ρε φουσκί μιλουτινοφ, τζάμπα κουβας
Εχασα πανηγυρικά εγω
ME Γ@μησε ο ΝΑΝ.
Ειχα +10 Γραντ, Οσμαν, Χουαντσο,Σλουκα. Λογω των απουσιών θα έπερναν ΠΟΛΛΑ σουτ και βγήκαν για πλάκα.
και +20 Ναν. Βλαμένο, ε βλαμένο. Νευρίασε για ένα φαουλ και ΧΑΘΗΚΕ μετα απο αυτο.
Ένα fun bet για σήμερα λόγω της απόδοσης του Ναν χτες. μήπως προσπαθήσει να ματσάρει τις εντυπώσεις αν και νομίζω έχει μόνο μια τριαντάρα φέτος.
Εδιτ 4ου λεπτού. Μάλλον το προσπαθεί αλλά πετροβολάει από τα 6,75
Δυάδα Τσάμπιονς λιγκ ισοπαλίες με 0% γκανιοτα πληρώνει πάνω από 14. Αξίζει ένα μικρό πονταρισμα, πρώτα ματς ειναι
Και το διπλο της ρεαλ αξιζει
Αυτό το Τσάμπιονς λιγκ δε με πληρώνει ποτέ, άντε να έρθει η Ευρωλίγκα που βγαίνει κάνα ψιλό