Στοιχημα

Και μενα Ευρωλιγκα μoυ φαινεται πιo βατη για ταμειo.

1 Like

Σημερα πηγα το πιο κωλοφαρδο ταμειο ισως στην ζωή μου. Το στορυ ξεκινάει προχθες που έβαλα την κατώτατη καταθεση για να παίζει το live streaming και να δω nba (χωρίς πρόθεση να τζογαρω εκείνη την ωρα). Anyway τη επομενη για να μην τα έχω μέσα λεω ας παιξω ενα στοίχημα αλλα τι γινεται; Πεθαίνει ο πάπας φυσικά και πανε τα ιταλικα μονάδα. Έφτασε το δελτιο να παιρνει 33 δολάρια λεω δεν αξίζει και κανω cash out να παιξω nba. Βρίσκω 5 επιλογες μεσα σε ουτε μισο λεπτο να φύγει το δεκάρικο να τελειώνουμε.

Το δελτιο βγηκε εν τελει και αυτο με μπολικη κωλοφαρδια. Ο Ζουμπατς που ειχα αντερ ειχε 8 πόντους στην 1η περίοδο. Ο Γιοκιτς έκανε την 10η και τελευταία ασιστ του για το 2ο τρίποντο του Πορτερ στην 4η περίοδο. Έκατσε το διπλό δεν εβαλε και ο Ζουμπατς (1 καλαθι να έβαζε τα τελευταια 5 λεπτα ηταν κουβας).

Νταξ δεν έγινα Ωνάσης αλλα είναι στα αγαπημενα ταμεία μου. Τρελή αλληλουχία γεγονότων…

6 Likes

το χαμηλο σκοραρισμα σταρ παιχτων με εχουν καραστειλει απανωτα κουβα στα playoffs. Tatum, Haliburton, Green, SGA και Harden χθες δεν χτυπησαν ουτε το “points low under” τους

Ένα fun-bet από το free bet για τους πόντους του βεζενκοφ χτες. Ο Πουαριε είναι το δύσκολο αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερος σημερα

Εδιτ: εκκωφαντικός κουβάς από Πουαριε. Βλέπει εφιάλτες από πέρσι μαλλον

Εμπνεύστηκα από το ζοσιμαρ του πρώτου αγώνα και κάτι βγήκε

Το πάμε στοίχημα έχει βγάλει εισιτήρια για τις μέρες των dream theater και kylie minogue αν ενδιαφέρει κάποιον και έχει πόντους. Δεν αξίζει στην παρούσα τιμή.

Μου φαίνεται λίγο αστείο παντως

1 Like