Αφου στα εδωσα τα παιχνιδια ρε πανο σου ειπα over united και 2 ολυμπιακο 0-2 στο ημιχρονο ειναι
Και ΟΣΦΠ επαιξα αλλα δεν ηθελα να εχω δελτιο με 2 ματς…τεσπα δεν πειραζει…next time…
Μη φανατιζεσαι τοσο ομως!
Καλος κουβας κ σημερα για μενα…
Καλο ταμειακι και σημερα με το βασικο μου παιχνιδι να ειναι ο ολυμπιακος που τον βρηκα σε αποδοση 1.60 και ειχα ριξει και κατι ψιλα στο over της united.Χθες ειχα παιξει μονο τον 1 της Νιουκαστλ αρα μπορω να πω οτι το σκ ειχαμε το απολυτο :thumbup:
ΚΕΝ (δεν ξερω και το κανονικο σου ονομα) στο ιντερνετ παιζεις η κλασικα οπαπ προποτζιδικο δελτιακι κλπ?
Γιωργο με λενε Πανο.Οχι δεν παιζω οπαπ στο ιντερνετ παιζω εχει καλυτερες αποδοσεις και περισσοτερες επιλογες
λοκομοτιβ, κοπεγχαγη κ σπορτινγκ λισαβωνας επαιξα για σημερα…
Εγω διπλα στους ασους των [B]Κοπεγχαγη/Σπορτινγκ Λ.[/B] που τους θεωρω καλα στηριγματα για αποψε λεω να κολλησω,με πολυ ρισκο,ή το 2 της [B]Μπεσικτας[/B] ή τον ασο της [B]Μπανφιλντ[/B].Πως τα βλεπετε?Χαλαρα παντως σημερα.
Ετσι ακριβως.Εγω δεν θα παιξω τιποτα σημερα γιατι δεν βλεπω κατι το ελκυστικο.Αυριο μεθαυριο εχει Ιταλια και Ισπανια εκει κατι μπορει να γινει.Θα επανελθω αυριο
Σπορτιγκ
Ναντ
Βαλερεγκα
τορινο
Ρισκο αλλα πληρωνουν καλα!
το Σαββατο ταμειο
χθες ενω ξεκινησα καλα εχασα την Ατλετικο
για σημερα δυσκολα
Βαλερενγκα 2
Μπεσικτας 2
Τορινο 2
ευτυχώς πήρε κόκκινες η τσελσι και δεν μπορούσε να βαλει γκολ…αλλιώς θα τραβούσα τα βυζιά μου με την ομάδα του ριερα…εμ πήγα και έπαιξα τέτοια ομάδα…
9 στα 12 το σαββατοκύριακο συνολικά αλλα και πάλι ταμείο δεν #-o
Άμα δεν σε πάει τελικά [-X
Έχει εντοπιίσει/μπορεί να ποστάρει κανείς κανέναν οδηγό(και από προσωπική του εμπειρία ακόμα) για το βέλτιστο παίξιμο σε στοιχηματικά σάιτς; Να λέει μέσα συγκεκριμένα π.χ πιο σάιτ,πώς να ξεκινήσεις, πως να χειριστείς τα μπόνους και γενικά το πως θα κινηθείς. Για μας τους νουμπάδες δηλαδή, που ψήνουμε να ξεκινήσουμε.
Για σημερα θα παιξω γκολ-γκολ το Γιουβεντους-Φιορεντινα
Η Αγγλια και ειδικα οι μικρες κατηγοριες ειναι οτινα’ναι αλλα θα ριξω για πλακα ενα συστημα Κολτσεστερ-Χαντερσφιλντ-Σαουθεντ-Μορκαμ-Λειτον Οριεντ κι ο,τι κατσει.
Για αρχη σου λεω ΜΗΝ ξεκινησεις …γιατι το πηγαδι δεν εχει πατο:)
Τωρα εαν σε τρωει και θελεις…καλο θα ειναι πριν αρχισεις να το μελετησεις λιγο…
Κανε μια δοκιμη και παρακολουθησε αυτο το σιτε
http://www.betcosmos.com/index.php
και κρατα για λιγο καιρο στατιστικα απο τις Ομοφωνίες και δες …
Επισης http://www.oddscheck.net/?page=home&cmd=def και πηγαινε στους τζιρους…και κρατα και απο εκει stats
Να ξερεις οτι μαθηματικα/στατιστικα κτλ ΠΑΝΤΑ ενα(τουλαχιστον) φαβορι με αποδοση 1,25 θα σπασει και θα στειλει κοσμο στον κουβα…
πχ το ΣΚ ηταν η τραγωδια των φαβορι…
Εαν εισαι αρχαριος κτλ ξεκινα απο το bet365 που εχει 100% bonus…
Βεβαια για να παρεις το bonus ειναι λιγο δυσκολουτσικο…
Το καλυτερο site , ειναι η BETFAIR, αλλα αυτο ειναι για προχωρημενους:wink:
Αυτα τα λιγα και τα ξαναλεμε:)
Επειδή είπες για πάτο, άμα δεν έχεις πληροφορίες “εκ των έσω” δηλαδή, λεφτά δεν βγαίνουν;
(Τους τζίρους γιατί χρειάζεται να τους παρακολουθείς;)
Εγω παντως που αρχισα να παιζω πριν ενα μηνα στην bet 365 μια χαρα τα παω.Για τζιρους δεν ξερω να σου πω αλλα πιστευω οτι αμα δεν παρασυρθεις και παιζεις με μετρο ειναι καλη φαση
Για τζιρους κοιτας να δεις τι % εχει πονταραστει στο καθε σημειο…
Για παραδειγμα υπαρχουν παιχνιδια που ο τζιρος (80%) ειναι στο Χ …
Οπως υπαρχουν παιχνιδια που “φορτωνονται” λιγο πριν την εναρξη ή ΚΑΙ κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και οποιος καταλαβε καταλαβε…
Τωρα για λεφτα ειναι κατι σχετικο…αλλος με 10 Ε κερδος θα κανει παρτυ…και αλλος με 300 δεν θα του κανει τιποτα…
Επειδη ειδα οτι πρεπει να εισαι πιτσιρικας και λογικα το budget σου θα ειναι μικρο βαλε 100 Ε παρε και 100 bonus και δες που θα σε βγαλει…