Aionios το πιο σημαντικό είναι αυτό που λέει ο KEN.αν δεν παρασυρθείς και παιζεις με μετρο θα είσαι κομπλέ.παίζω και εγώ στο ιντερνετ στοίχημα και παίζω 1-2 φορές το ΣΚ.μερικές φορές το ξεχνάω κιόλας και δεν παίζω καν.
Ταμειο και σημερα 2-1 στο 65 ειναι!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
καλη μερα σημερα, επιασα τριαδα μπαρτσελονα-μαντσεστερ-γιουβε(1Χ), μαλαγα στο 1,75 οταν εχανε με 5 ποντους, δυαδα τσβολε κ σουιντον οβερ 0,5 στο 60’ κ περιμενω δυαδα οβερ 1,5 σεβιλλη κ γιουβε…
για αυριο δεν εχω βρει τιποτα ακομα, ΚΕΝ δωσε κανενα γιατι εισαι σε τρελη φορμα τελευταια…
Μεχρι στιγμης ουτε εγω εχω βρει κατι.Θα μελετησω και αμα βρω κατι καλο για να παιξω θα σου το πω αυριο φιλαρακι
Μονο οσοι παιζουν betfair θα καταλαβουν
Σεβίλλη - Σανταντέρ ( παιχνιδι του 1,30 που εσπασε)
Στο 1-2 βαζω κατι ψιλα στην Σεβίλλη με το τελευταιο πονταρισμα να εχει αποδοση 300…στο 93 κανει το 2-2 αλλα στο cash out πηρα λιγα…
νωρις ακομα αλλα για το σκ θα παιξω σιγουρα δυαδα οσφπ-οφη 1 κ παοκ-παο 1Χ…
ακομα κι αν χασω τουλαχιστον θα χαρω για την παναθα…
Εγω παντως δεν βλεπω να χανουμε στην Τουμπα και θα το παιξω χ2.Για σημερα δεν θα παιξω τιποτα
χθες ταμειο με
Σαουθεντ 2,Οξφορντ 1,Αρσεναλ 1,Γιουβε 1
για σημερα
Τσελσι 2
Ιντερ 2
Λατσιο 1
Παλι καλα που δεν επαιξα τιποτα σημερα γιατι θα πηγαινα κουβα με την Λατσιο.Παντως απο μια γρηγορη ματια που εριξα στα παιχνιδια του ΣΚ ειδα οτι εχει πολλα ντερμπι.Θα μελετησω και θα επανελθω με προγνωστικα το Σαββατο
http://www.bookenemy.com/pages/p1/index.htm
Τρία παιχνίδια πάντως πρέπει να ήταν «σημαδεμένα». Το ένα ήταν ο άσσος της Νάπολι, το δεύτερο το διπλό της Γκαζιάντεπσπορ και το τρίτο το Χ ?για το οποίο είχαμε μιλήσει- ανάμεσα στην Τσεζένα και την Κάλιαρι.
Για τον άσσο της Νάπολι είχαμε γράψει ότι έπεφτε, αλλά λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε πραγματικό όργιο πονταρισμάτων. Στο Γαλατά ? Γκαζιάντεπσπορ δεν κουνιόταν φύλλο εως ότου μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς άρχισε να πέφτει παντού το διπλό! Επειδή το είδα το παιχνίδι δεν τίθεται καν θέμα για την έκβαση του αγώνα. Η Γαλατά έμεινε (με τη θέλησή της) με 9 παίκτες μόνο και μόνο για να αποκτήσει άλλοθι για αυτή την ανεξήγητη ήττα. Αυτό είναι ένα κολπάκι το οποίο το συνηθίζουν από ότι έχω παρατηρήσει, πολλές ομάδες που θέλουν να χάσουν. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα. Και έτσι περνάει δίχως ιδιαίτερο σχολιασμό το αναπάντεχο αποτέλεσμά τους. Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά σε κάποια ανεξήγητα αποτελέσματα που είδαμε από την αρχή της σεζόν. Θα διαπιστώσετε ότι σε ένα ποσοστό 50% οι ομάδες ? φαβορί που έχασαν τελείωσαν τον αγώνα με 10 ή ακόμα και λιγότερους παίκτες!
Μεγάλος Φώντας.
Περιμενουμε με τα στιλο στο χερι…!!!
Δώρο από τώρα το διπλό της Sampdoria μέσα στη Nocerina με 2.37
Επειδη εχει και euroleague σημερα και το ειχα ξεχασει θα ριξω μερικα ψιλα να κερδισει ο ολυμπιακος την φενερ(καθαρη νικη χωρις χαντικαπ με αποδοση 1.60)
σημερα επαιξα για τη συμμετοχη κοπεγχαγη 2,μπεσικτας-φενερ οβερ 1.5 κ μπιλμπαο-ατλετικο οβερ 1.5 αλλα παει για σβηστο 0-0…
Λοιπον χθες εκτος απο τον Ολυμπιακο επαιξα τελευταια στιγμη και το γκολ-γκολ στο Μπεσικτας-Φενερ(2-2) και το επιασα και αυτο Για αυριο αυτο που θα παιξω σιγουρα ειναι το γκολ-γκολ στα 2 ντερμπι Ρομα-Μιλαν και Ιντερ-Γιουβεντους και ειμαι υπο σκεψη για το 2 της Γιουναιτεντ στην Εβερτον και τον 1 της Λιον με την Σεντ Ετιεν.Αυτα για την ωρα
Σωστος ο συμπολεμιστης…θα επανελθω κι εγω με ενα μικρο ποστ με καμια 10αρια ματσακια να διαλεξετε!!!
Το εντιτ που λεγαμε (τα πιο πολλα ματς εχουν τρελη δοση ρισκου)
[SPOILER]Πολυ καλο μου φαινεται το χ της Βερντερ μεσα στην Μαιντζ…εναλλακτικα 2πλο
Πολυ καλα πληρωνει και το 2πλο της Ντορμουντ στην Στουγκαρδη…
Θα στηριχτω στο αηττητο της Κατανια στην εδρα της και θα παιξω χ με την Ναπολι…
Η Λιβερπουλ θα το παρει μαλλον το 2πλο στην Γουεστ Μπρομ αλλα κραταω και μια πισινη γιατι φετος δεν με πολυπειθουν…
Για χ το κοβω το Σαντερλαντ-Αστον Βιλα γιατι μεχρι στιγμης και οι 2 παραπαιουν…πολυ καλη αποδοση…
Ανετα κερδιζει η Νοργουιτς την Μπλακμπερν εντος εδρας το ιδιο και η Σαλκε την Χοφενχαϊμ…σιγουρα ασακια για μενα με γαματη αποδοση (1,85 & 1,80 αντιστοιχα)
Στο Ιντερ-Γιουβε βλεπω την μεγαλη κυρια να παιρνει διπλο εναλλακτικα χ παντως η Ιντερ δεν εμπνεει εμπιστοσυνη για τετοια μεγαλα ματς…
Το Παναιτωλικος-Ξανθη το βλεπω για εκολο χ (στα 3,00)
Τελος ρισκαρω τον ασο της Ντιζον με τη Μαρσέιγ δεδομενου οτι η δευτερη ακομα δεν εχει εκτος εδρας νικη και παραπαιει στη Γαλλια…[/SPOILER]
Αυταααααααα…ΚΕΝ τι λες?
http://www.bet365.com/extra/extra.aspx?ContentPath=Promotions%2cOpenAccountOffer
Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους, απλά παίξτε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά σε αθλήματα και αγορές της επιλογής σας. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό της κατάθεσής σας και του μπόνους τρείς φορές πριν να κάνετε ανάληψη.
Για εξηγήστε μια τι εννοεί.
Π.χ Βάζω 100 ευρώ
+100 το μπόνους.
Άρα πρέπει να στοιχηματίσω 600 ευρώ μέχρι να μπορέσω να κάνω ανάληψη;
Αν επιλέξω να μην πάρω μπόνους, κάνω ανάληψη όποτε γουστάρω;
Για το δευτερο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα για το πρωτο ναι πρεπει να τα τζιραρεις 3 φορες τα λεφτα για να μπορεσεις να κανεις αναληψη.
- Στοιχήματα με αποδόσεις μικρότερες από 1,50, δεν υπολογίζονται στο τζίρο για το μπόνους
Αυτο φανταζομαι να το ειδες…
η bet365 εχει ενα καλο , σου λεει με ακριβεια ποσο μπορεις να κανεις αναληψη, ποσο απο το μπόνους κτλ
Για αρχη , να παιζεις στο live…μην τα μπουμπουνιζεις τα παιχνιδια απο πριν…
πολυ καλη ειναι η bet365 με το over/under στο basket…
Καλη αρχη