Στοιχημα

Μετα απο καιρο εκανα και μια καλη νικη, στο 0-1 under 1,5 την Ρεαλ:wink:
Σημερα ηταν γενικα η μερα των μεγαλων ομαδων ΑΛΛΑ
http://www.betcosmos.com/index.php?page=omofonies

απο 20 παιχνιδια που ηταν στα “σιγουρα” εσπασαν 10 με τον Ολυμπιακο να ειναι ο μεγαλυτερος κουβας8)

το οποίο χ(που έπιασα κιόλας) του ολυμπιακού ήταν σε υπερβολικά μεγάλη απόδοση…τέτοιες αποδόσεις στο χ δεν έχει ουτε η μπαρτσελονα

Πολυ δυσκολα τα σημερινα παιχνιδια.Το μονο που βλεπω και θα παιξω με μεγαλο ρισκο ειναι χ2 ο Αρης :slight_smile:

έχει πολλά δύσκολα σήμερα.
παοκ-παο 2
φιορεντίνα-τζένοα Χ
μπολόνια-αταλάντα 2
οσασούνα-λεβάντε 2
ουντινέζε-παλέρμο 1

για πές γνώμη ρε ΚΕΝ.

Καλος κουβας και χτες γαμω την κωλοΝαπολι μεσα!!! Οταν την παιζω να φερει 2πλο φερνει χ οταν την παιζω να φερει χ χανει…ασταδιαλα πια…

ουντινεζε συμφωνω,φιορεντινα εχει και ασσο το παιχνιδι,στην τουμπα για εμενα πρωτο σημειο το χ και μετα το 2,η λεβαντε εχει ξεκινησει εκπληκτικα αλλα καποια στιγμη νομιζω οτι θα ξεφουσκωσει αλλα το θεμα ειναι το ποτε θα γινει,μπολονια-αταλαντα συμφωνω με το 2.Ριξε και μια ματια στο 2 της λιλ το βραδυ :wink:

την λεβάντε την ψιλοφοβάμαι κ γώ γιατί η οσασούνα έχει καλή έδρα.θα δώ και το 2 της Λίλ.τον βάζελο θα τον ρισκάρω μου φαίνεται για 2.

Οριτζιναλ στη θεση σου δεν θα ρισκαρα τον παο…ειναι τρομερα αμφιρροπο ματς…

Μακαρι γιατι ειμαι και παναθηναικος :slight_smile: Αμα παιξουμε οπως με τον Εργοτελη εχουμε αρκετα καλες πιθανοτητες αλλα και ο παοκ στην τουμπα ειναι πολυ δυνατος γι αυτο εγω θα παω πασο.Πανο μην ξαναπαιξεις Ναπολι δεν σε παει!!!

ντάξει δεν γαμιέται.έτσι και αλλιώς δεν θα φορτώσω πολλά λεφτά στο δελτίο.έτσι για το ρίσκο και την αδρεναλίνη.:stuck_out_tongue:

εντιτ:
@ ΚΕΝ
κοίτα και εγώ με τον ΠΑΟΚ θα είμαι αλλά (αυστηρά στοιχηματικά) κάτι μου λέει οτι παίζει πολύ το διπλό.

Ποτε η ρουφιανα!!! Απο τοτε που αρχισα να παιζω στοιχημα η Ναπολι και η Σεβιλλη ηταν οι δυο μεγαλες αιτιες για κουβα…:stuck_out_tongue:

χθες επιασα 3 δελτια
και ηταν η πιο κερδοφορα μερα μετα απο μηνες

σημερα επαιξα
Αουστρια
ΑΕΚ
Μολντε και
Στανταρ Λιεγης

Πολυ κουβας σημερα :slight_smile:

γαμησε τα και εγώ.

Τελικα εσωσα την παρτιδα στο live εβγαλα την χασουρα και μερικα ψιλα ακομα αφου επαιξα να βαλουν γκολ Αλκμααρ (στο 90 το εβαλε) και Αμβουργο στο 2 ημιχρονο :slight_smile:

Άλλος ένας κουβάς από τον ΠΑΟΚ φέτος. Είχα παίξει ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ χ :frowning:

τετοιους κουβαδες να εχω παντα…:smiley:
την αλλη βδομαδα θα παιξω παο-αεκ Χ2 κ αρη-οσφπ 2,λιγα λεφτα για το γουρι παλι…

ωραιος! θα τσονταρουμε ολοι μαζι για να παιζεις αν ειναι να νικαει η παναθα :stuck_out_tongue:
ον τοπικ! αρχισα και γω να παιζω κατι ψιλα. 1Ε 2 το πολυ σε καθε αγωνα η κουπονι. προς το παρον ακολουθω τις συμβουλες απο το bookenemy που ειδα στην προηγουμενη σελιδα και τα παω αρκετα καλα:p. α στην bet365 αρχισα!

Και πολυ καλα εκανες και εγω εκει παιζω και πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εταιρια για ιντερνετικο στοιχημα.Καλες αποδοσεις και ωραιο live :slight_smile:

να πω επισης οτι σημερα επαιξα φιορεντινα, παρμα, την κολωνια οβερ και φιγκειρενσε(?) και τα επιασα ολα :wink: