Στοιχημα

Η καλυτερη εταιρια ειναι η betfair, αλλα ειναι για “προχωρημενους”:wink:

Το ΣΚ με πηγε τραινακι τρομου, απο τα χαμηλα/ψηλα/χαμηλα/ψηλα…
Ειδα τον τζιρο που εκανα το ΣΚ στην betfair και “τρομαξα” …Εαν το πω αρκετοι θα παθουν πλακα, αλλα για οσους ξερουν απο betfair θα καταλαβουν…
Οσο για τα κερδη του ΣΚ

[SPOILER]
ας πουμε οτι ειναι 3ψηφιο νουμερο:p[/SPOILER]

Τα καλυτερο site που εχω βρει για tips ειναι αυτο
http://www.surfbet.net/?lang=el

Check ειδικα GuruL
και RayAllen για μπασκετ

Σωστος…Ο guru γραφει κι εδω http://www.betfc.net/ αλλα εχει καιρο να δωσει σημειο…Για σημερα λεω να ριξω κατι ψιλα στο Χ Stoke-Newcastle.

Για σημερα εριξα μερικα ψιλα στο γκολ-γκολ Στοουκ-Νιουκαστλ :slight_smile:

γαμώ την πουτάνα μου σήμερα.έπιασα την νάντ 1 και ενώ σκεφτόμουν να παίξω την νιουκάστλ 2 τελικά την έπαιξα Χ και πήρα τα @@ μου!!!

για το ευρωπαικο τριημερο που ακολουθει εχω παιξει ηδη πορτο κ τριαδα πορτο-ιντερ-παοκ, τα δυο τελευταια πιο πολυ για την αποδοση… αυριο θα παιξω ενα δελτιο με καποια οβερ 1.5 κ θα ξαναπαιξω πορτο αν ανεβει η αποδοση…

για σημερα θα παιξω τα

Μιλαν 2
Σαουθαμπτον 1 και
Πορτο 2

Για σημερα γκολ-γκολ Ζενιτ-Σαχταρ,1 Αρσεναλ,και 2 Πορτο :slight_smile:

πάλι παίζετε ενάντια σε κυπριακές?! ρε αυτοί είναι ικανοί για τα πάντα

Σημερα πιστευω οτι θα το παρει το ματσακι η πορτο αλλιως θα παμε ομαδικως στον κουβα :slight_smile:

αν επαιζα παντως το αποελ-πορτο θα το εβαζα σιγουρα οβερ.
για σημερα επαιξα εμπολι, σαμπτορια ( στο ημιχρονο νικανε και οι 2 μεχρι στιγμης), οβερ την αρσεναλ και γουεστ χαμ!
α και εβαλα και 50 λεπτα στο 2πλο του ολυμπιακου (7,50 αποδοση )

Εγω τα πολλα φραγκα τα εσπρωξα στην Αρσεναλ.Με την φορα που εχει πιστευω θα την καταπιει την Μαρσειγ μεσα στο Emirates και την βρηκα σε σχετικα καλη αποδοση στο 1.72 :wink:

Βαλένθια 1 , Ντόρτμουντ όβερ η βασική μου δυαδούλα!

με το κεφαλι πεσαμε μεσα σημερα… αυτα δεν γινονται, 1-1 ο χουλκ στο 90 κ 2-1 στο 91 ο μαδουκας…#-o
χαρηκα παντως που δεν το εχασα με χ κ τελικα κερδισε το αποελ…
ραντεβου παλι με το αποελ στη ρωσια, μεγαλος ασσος…:stuck_out_tongue:

μετα το χθεσινο δεν ξαναπαιζω κοντρα τον ΑΠΟΕΛ

για σημερα ελπιζω ασο την Ιντερ

Ωχ…και το έχω παίξει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάνω σε αυτό που είχε γράψει ο gore πριν κάτι σελίδες…χτες υπήρξε μεγάλος τζίρος σε αυτό το παιχνίδι και ξαφνικά άρχισε η πτώση στο χ και στο διπλό και η μεγαλύτερη στο under…!!!
Και σήμερα βλέπω απ’ το πρωί οτι υπάρχει πίεση και πτώση στον άσσο και στο χ της βιγιαρεάλ…λες? :-k

Σημερα θα περιμενω στο live μπας και παρουσιαστει καμια ευκαιρια και αν ναι τοτε θα παιξω γιατι η αποδοσεις δεν μου αρεσουν καθολου!!!

1 ιντερ
2-3 γκολ μπαγιερν
αγιαξ οβερ
βιγιαρεαλ 2-3 γκολ αυτα επαιξα,αντε κ καλο κουβα,δεν εχει πατο για μενα αυτον το μηνα

ιντερ 1 (αξιζει το ρισκο στο 2.20)
λατσιο 1
παοκ 2

για να δουμε σημερα, τελευταια βγαζω λεφτα το σκ κ τα χανω στις ευρωπαικες διοργανωσεις (κυριως λογω αποελ)…

Επαιξα στο live την Μπενφικα οταν ισοφαριστηκε να βαλει ενα γκολ και πηρα απο τα τρια το μακρυτερο :smiley:

έπαιξα 3άδα
ίντερ-λιλ 1
τραμπζονσπόρ-ΤΣΣΚΑ Χ
άγιαξ-ντινάμο ζάγκρεμπ 1
και επιτέλους πήγα ταμείο.