ελα ρε δεν ειμαι γκαντεμης
απλα ατυχος
για σημερα θα παιξω
ΠΑΟΚ 2
Λατσιο 1
ΑΕΚ 1 (σημερα την βλεπω να κερδιζει)
ελα ρε δεν ειμαι γκαντεμης
απλα ατυχος
για σημερα θα παιξω
ΠΑΟΚ 2
Λατσιο 1
ΑΕΚ 1 (σημερα την βλεπω να κερδιζει)
πρέπει να είσαι ο μοναδικός στην ελλαδα:p
ε και αυτη τοχει παρακανει
ουτε ενα βαθμο δεν θα παρει?
όχι ρε και εγώ το πιστεύω.άλλο που στο στοίχημα δεν την ακουμπάω.
α καλά…έχουμε πολλούς βιτσιόζους εδώ:p
μόνο το χ δίνω…και αυτό γιατί βολεύει αν τα βρει δύσκολα την αντίπαλο
Σημερα δεν επαιξα τιποτα γιατι το διημερο του champions league με πηγε αιμα Θα επιστρεψω δυναμικα το Σαββατο
Άιντε έσπασε η γκίνια! Έπιασα το 3-0 της Άντερλεχτ! Το γύρισα εκεί όταν έφαγε το 3ο η ΑΕΚ…χεχε
έπιασα τον άσο της λεγκια και το διπλό της άλκμααρ και έχασα την μπέρμιγχαμ γαμώτο.την έπαιξα άσο και ήρθε Χ.
σημερα-αυριο
Φενερμπαχτσε 2
Ρομα 2
Τσελσι 2
Χθες επαιξα 1 Σελτικ,Χ Μπερμιγχαμ και οβερ την Αεκ και εριξα μονο 3e!
18 αποδοση ρε διαολε,ριξε ενα δεκαρικακι#-o
Λοιπον για αυτο το σκ θα παιξω 3 παιχνιδακια.2 Ολυμπιακο,1 Ξανθη,Και γκολ-γκολ Ναπολι-Γιουβεντους!!!
Εγώ πάντως λέω να παίξω τον Άρη με τον Ολυμπιακό γιατί και πολύ θα δίνει και δεν μπορεί να μην κερδίσει ποτέ ο Άρης. Στοιχηματικά κυρίως δηλαδή.
επαιξα τριαδα μαντσεστερ γ-μπαγερν κ οσφπ χ2…
γιουναητεντ και αρη
σημερα
Ρομα 2
Σαο Παολο 2
Λουκερνη 2
και αυριο
Παοκ 2
Τοτεναμ 2
Ιντερ 2 (αν παιζει) αλλιως
Ατλετικο Μαδριτης 2
κουβα με δωσε η μαντσεστερ.την ειχα ακριβες 3-0
Μιλαμε πηγα να παθω καρδια ειχα παιξει αρκετα τον ολυμπιακο.Παλι καλα τωρα πρεπει να ηρεμησω γιατι παιζει να εχω ανεβασει και 100 πιεση!!!
επιασα συστηματακι
καλα η Σαο Παολο με τρελανε
απο 1-3 στο 77 εχασε 4-3 8O
Ajax 2 , Hannover g/g , Ξανθη 1:)
http://www.bookenemy.com/pages/p1/index.htm
ΚΙΕΒΟ ? ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Έχετε τον λόγο μου ότι δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με το που ?ξημέρωσε όμως η μέρα ξαφνικά και αναίτια όλες οι στοιχηματικές εταιρίες έριξαν την απόδοση του διπλού της Φιορεντίνα! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα τα πάντα είναι πιθανά? Παρεμπιπτόντως ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις σε πτώση όπου ειδικά σήμερα γίνεται χαμός?
Υ.Γ.2: Ο bookone1 με ενημέρωσε ότι το σημείο που έχει πάρει τα μεγαλύτερα στοιχήματα (όχι μόνο από πλευράς όγκου, αλλά κυρίως από πλευράς μεμονωμένων χτυπημάτων) είναι ο άσσος της Ατλέτικο Παραναένσε η οποία παίζει τα ρέστα της για την παραμονή. Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι από κάποιον φίλο που έχω στη Βραζιλία με ενημέρωσε ότι αν δεν περάσει η δυάδα Παραναένσε με Κορίνθιανς, θα γεμίσουν οι ?φυλακές του Σάο Πάολο!
Υ.Γ.3: Για όσους από εσάς παίζετε στο διαδίκτυο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο πρωτάθλημα Σλοβενίας παρατήρησα κάτι πολύ ?περίεργα χτυπήματα στο σημερινό διπλό της Μάριμπορ. Επικοινώνησα με ?βαλκάνια και με ενημέρωσαν ότι την τελευταία ώρα ανέβηκαν κάθετα τα πονταρίσματα στη Μάριμπορ. Ας το προσέξουμε λοιπόν?