Στοιχημα

χτες επαιξα αρμανι τη στιγμη που εχανε 5-6 ποντους στο 2,40… κ πηγα να παιξω τσσκα οταν βγηκε με 5 φαουλ ο διαμαντιδης αλλα το ειχαν κλειδωσει, κι ας προηγουμασταν 4-5 ποντους…

για σημερα ελπιζω να καθαρισουν προκριση πορτογαλοι κ ιρλανδοι για να μην εχω το αγχος την τριτη…

σημερα επαιξα
Πορτογαλια 2
Ουρουγουαη 1
Παραγουαη 1

Ωραια ξεκινησαμε το φαγανε οι τουρκοι [-X

3 μερες συνεχομενες κουβα.2 στο μπασκετ με ολυμπιακο,παναθηναικο,και σημερα με το τριμπαλο που φαγανε οι τουρκοι :roll:

…η Κροατία τα κάνει αυτά τα χουνέρια:):!:

με καψε η αγγλια

Εγω παλι καλα δεν επαιξα σημερα.Αν επαιζα θα πηγαινα κουβα γιατι το μονο παιχνιδι που σκεφτομουνα να παιξω ηταν γκολ-γκολ Αγγλια-Ισπανια!!!

Γιούβε Σταμπια 1 , Μοντενα 1Χ και Λιβορνο 2 (Χ) από Serie B για σήμερα…

Σημερα το μονο παιχνιδι που εχει ενδιαφερον στοιχηματικα ειναι το πορτογαλια-βοσνια αλλα με τον ασσο στο 1.36 δεν υπαρχει περιπτωση να το ακουμπησω. Λεω για τον χαβαλε να παιξω κατι ψιλα στο over!!!

εριξα λεφτα μονο στην Αργεντινη.
στο τελος το γυρισε

σημερα θα παιξω
Σαο Παολο 2
Μποταφογκο 2 και
μαλλον Κορινθιανς 2

Ιντερνασιοναλ 1 , Φλουμινενσε όβερ η δυαδούλα μου! 8)

Ιντερνασιοναλ 1,Φλουμινένσε 1 και η Βασκο ντα Γκάμα 2 για σήμερα…

Ταμειο εχθες με το over της πορτογαλιας 8) Σημερα τιποτα.Απο μια ματια που εριξα το Σαββατοκυριακο εχει παρα πολυ ψωμι.Θα διαβασω και θα επανελθω το Σαββατο :wink:

ταμειακι χτες με τις προκρισεις πορτογαλιας κ ιρλανδιας… ισως παιξω καμια εμπνευση της στιγμης απο ευρωλιγκα κ τιποτα αλλο για αυτες τις μερες… εχω παιξει ηδη την τριαδα για σουκου, γιουναιτεντ 2,μπαρτσελονα 1 κ οσφπ 1Χ…

Εγω επαιξα απο τωρα τον 1 της Αεκ που θα ειναι και το βασικο μου στοιχημα για το σουκου.

αεκ θα παιξω και εγω, μαζι με ιντερ κ γιουβε… περιμενω μηπως ανεβουν οι αποδοσεις…

Την Αεκ την βρηκα στο 1.50 αρκετα καλη αποδοση αλλα νομιζω οτι θα την ριξουν γρηγορα :wink:

πειτε κανα στανταρακι να χωσω

Στανταρ δεν υπαρχουν στο στοιχημα αλλα για σημερα βλεπω μεγαλο ασσο την Λιον!!!

προϊστορία τα τελευταία 5 χρόνια

0-0
1-1
1-1
1-1
1-1