Στοιχημα

Συμφωνώ με τον άσσο της Λυών παρά την κακή παράδοση που παραθέτει και ο crimson!Επίσης δεν βλέπω να χάνει η Λιλ και μου αρέσει και το οβεράκι της Ταραγόνα!Προσοχή στις ομάδες που έχουνε Τσου Λου μεσοβδόμαδα…

:lol::lol::lol: Το ξερω οτι δεν εχει καλη προιστορια αλλα φετος εχει μεινει αρκετα πισω και πρεπει να το παρει το ματσακι στα συν οτι στην Λιον επιστρεφουν Λισαντρο Λοπεζ και Μπαστος ενω απο την Ρεν θα απουσιασουν ο καλυτερος στοπερ της Μανγκαν και ο επιθετικος Μπουκαρι.Εγω θα ρισκαρω στον Ασσο :wink:

ναι αλλά δεν θα παιξουν βασικοί…απο πάγκο θα έρθουν λέει

Ναι το ξερω θα ξεκινησει με Γκομις αλλα απο οτι διαβαζα πριν λιγο σκεφτετε να βαλει μαζι του και τον Λισαντρο.Οπως και να εχει αμα δει τα σκουρα θα τους βαλει σιγουρα στο δευτερο ημιχρονο.

Άσσος η Λυών…
και το διπλό της Τραμπζονσπορ απέναντι στην νεοφώτιστη Μερσίν Ιντμάν έχει πιθανότητες για να παραμείνει στο κυνήγι της Φενέρ…

επαιξα
Λυων 1
Στανταρ Λιεγης 2 και
Λεβερκουζεν 2

Λοιπον για σημερα μαγκες τα παιχνιδια που εβγαλα ειναι: 1 Αεκ που ειναι και το βασικο μου παιχνιδι για σημερα,1Μπαγερν,Γκολ-Γκολ Ναπολι-Λατσιο και Ολυμπιακος-Παο και 2 Μιλαν(Draw no bet)

η λατσιο δεν έχει κλοζε…

γω σκεφτομαι ασσο αεκ,γκολ γκολ γαυρο-παο και ισως το παω για Χ ημιχρονο Χ τελικο η ακριβες σκορ στο 2-2 η 3-1.θα δω.

η λυον έπαιξε χθες και έχασε…τυχερός είσαι

χαχα τι καλα να μπερδευεσαι…ρε μαγκες γιατι τοση σιγουρια για τον ασσο της αεκ?

επειδή εχει χάλια ο αστερας και εχει και 8-9 απουσίες
βέβαια με αυτήν την αεκ, κανείς δεν ξέρει…

κρίμσον λέει το 2 της λάτσιο ή μπα?
λέω να παίξω 2 και την μίλαν.για πείτε.

χωρις κλοσε εινα δύσκολο.+ οτι υπάρχουν 2-3 ακόμη απουσίες…
απο την άλλη η ναπολι εχει τσαμπιονια…
η λατσιο εκτός παίζει καλύτερα.!
ο προπονητής της λατσιο ειναι ο πρώην της ναπολι…
αν δεν σκοράρει και τώρα ο σισε τον βλέπω πάλι στον παναθηναϊκό…(ειδες τι ωραία ειναι να ειναι άλλος που παίρνει τις μπαλιές…? άσχετα που εχει χάσει τρομερές ευκαιρίες εως τώρα)

[B]Χ[/B]

η διπλη ευκαιρια για μπρεντα μετραει.και δινει καλο ποσοστο.αν και διπλο το κοβω.

Ελπιζω να το βαλει ο Σισε :wink:

ποιες απουσιες εχει ο αστερας ;

ε δεν ξέρω αν είναι βασικοί ή οχι…πάντως στο περιοδικό για το στοίχημα έλεγε 9 ονόματα…

πουλιδο μονο
ο χουανιτο ετσι κι αλλιως δεν θα επαιζε και ο περονε ειναι στον παγκο.
δεν ξερω ποιους αλλους ελεγε

[B]απών[/B] οροθκο,ρουμπιλ,σολακης, [B]δύσκολα [/B]ναβαρο,αργυροπουλος,κερ,σεσμα,ματουτσιακ, [B]αμφίβολοι[/B] χουανιτο,περονε