Στοιχημα

Α ρε Τζενοα ουτε την Νοβαρα δεν θα κερδισεις [-X Δυσκολα τα πραγματα παιζει και με 10 απο το πρωτο ημιχρονο!!!

το γκαντεμιασα.2-0 η Παρμα και 1-2 η Αταλαντα στο 80 :confused:

[-X ποτε δεν θα το παιζεις το αμβουργο

Ναπολι να μην παιζω, Αμβουργο να μην παιζω…why that…? Νταξει δυσκολο ματς διαλεξα να παιξω αλλα ενιγουεϊ αν μ’ αγαπαει ο θεος θα το παρω!!! (αργησες πολυ να ποσταρεις εχω ηδη ριξει το δελτιο…)

Το εβαλε η Τζενοα στο τελος :yahoo::yahoo::yahoo: Πρωτο ταμειακι για σημερα!!!

δε σε χαλασε :Ρ
Τελικα μονο Παρμα εχασα,η Σιενα καταφερε να ισοφαρισει… :confused:

Μας την εβγαλε την ψυχη η Χιχον,2-1 στο 90,ουφ.

Και δευτερο ταμειακι.Επαιξα στο ημιχρονο να σκοραρει η Τσελσι στο 2 ημιχρονο :wink:

Γαμω τους λουληδες τους Αγγλους και τα τρια γκολ που μπηκαν στο Τσελσι-Λιβερπουλ…οποιος κοιταξει μερικα ποστς πιο πανω θα καταλαβει το γιατι…

πιάνεις διπλό τη λιβερπουλάρας και χάνεις τον άσσο του ατρόμητου. όμορφα.

Βασικα ολα τα εχασες εκτος της Ατλετικο που ειναι ακομα στο ημιχρονο(και θα βγει ασσος,γιατι το παιξα ασσο),τα 3 γκολ στην Αγγλια σε πειραξαν?

Μετα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα γιατι ξενερωσα τρελα…

Καλος απολογισμος και για σημερα με 2 ταμειακια.Η μονη φαση που ξενερωσα ηταν οτι μολις μπηκα για να φορτωσω τον Παοκ κερδισε το πεναλτι και την αποβολη και δεν προλαβα ρε γαμωτο.

γαμημενη σαν λορεντζο να πεσεις μωρη πορνη

ενα ματσ που παιξα σημερα βλεπω τωρα οτι ειν suspended.τι σκατα γινεται?

εντιτ: δεν εχει σημασια μας καιει η μποχουμ

Με πηρε ο υπνος και πριν λιγο που ξυπνησα μπαινω να παιξω τοτεναμ και βλεπω οτι ειναι 2-0.Καληνυχτα :slight_smile:

Για σημερα τα παιχνιδια του τσου λου ειναι πολυ δυσκολα.Εγω παντως ρισκαρα στον ασσο της Λιον που παιζει τα ρεστα της για προκριση στο Ζερλαν και απο οτι διαβασα ο Αγιαξ ειναι νοσοκομειο.

λυων 1Χ - ζενιτ - βαλενθια η τριαδα για τσου λου…

Ζενιτ ηθελα να παιξω και εγω αλλα με 1.40 θα μεινω μακρια εχει κανει πολλα χουνερια φετος ο Αποελ και σε τοσο μικρη αποδοση πιστευω δεν αξιζει ο ασσος.

πιο πολυ για πεισμα το παιζω παρα για την αποδοση… στο 1,44 το επαιξα…