Στοιχημα

Τσσκα όβερ , Λυών όβερ για σήμερα!Μου αρέσει πολύ και το Χ στο Τραμπζονσπόρ-Ίντερ…θα το τιμήσω! 8)

Να μου κοπει το χερι αμα ξαναπαιξω αυτην την βρωμιαρα την Λιον!!!

Το Χ στην Τουρκία πάντως ήταν δωράκι…ειδικά μετά το διπλό της Λιλ!Το φόρτωσα κι άλλο μετά το τέλος του ματς στην Ρωσία σε χαμηλότερη βέβαια απόδοση!Η δυαδούλα μου με τα όβερ πήγε άπατη…3 άντερ είχε η βραδυά και έπεσα στα 2!:lol:
Αρκετά κερδισμένη όμως η βραδυά…πάμε για τα αυριανά…

περασε εστω κ με το ζορι το 1χ της λυων… περιμενω ζενιτ-βαλενθια για να κλεισει η τριαδα…

χαχ,πληρωσε το ακριβες σκορ 0-0 στο Λιον-Αγιαξ.Η εμπιστοσυνη μου στη χασογκολια τους απεδωσε

Eιδα τωρα της φασεις Λιον-Αγιαξ ενταξει μιλαμε για τραγωδια η Λιον για 75 λεπτα δεν εκανε σχεδον τιποτα μετα ξυπνησε και εκανα 3-4 ευκαιριες και αυτο ηταν.Που να μην ειχε και απουσιες ο Αγιαξ.Για μενα η Λιον τελειωσε για φετος στοιχηματικα!!!

σε καταλαβαίνω.και εγώ πήγα κουβά λόγω λυόν.

Αυριανό δελτίο
Ζενιτ 1(χαλαρά το βλέπω τον άσσο θέλει το ματς η Ζενίτ)
Λεβερκούζεν με Τσέλσι Χ(Εκτός αν έρθει διπλό αν και η τσέλσι μετά την τσαπού απο Λίβερπουλ δεν έχει πολλά περιθώρια αλλά οι γερμανοί έχουν καλή ομάδα)
Σαχτάρ-Πόρτο Όβερ

Για να δούμε θα μας πιάσουν και τα τρία

ΥΓ
Τον Ολυμπιακό no bet γιατί ειναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα(όποιος το παίξει ας το ποντάρει με ρίσκο στο Χ)

Πριν λιγο ανεβασαν την Ζενιτ στο 1.50 και την φορτωσα ασχημα.Ελπιζω να μην κανει και 3 εκτος εδρας χουνερι ο Αποελ [-o<

[B][SIZE=“2”]ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B]

[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΠΟΥΤΑΑΑΝΑΑΑ ΤΣΕΣΕΚΑΑΑ…[/B][/SIZE][/SPOILER]

Να πανε να γαμηθουν ολοι οι μπουκ…

Σχεδον σε ολα τα σαιτ εδιναν ασο την ΤΣΣΚΑ και εχασα μονο αυτη πιανοντας τα 2 χ ιντερ και λυον#-o

Για σημερα βλεπω γαυρο 4-6 γκολ(θα παιξουν ανοιχτα και οι 2 ομαδες)

τον ΑΠΟΕΛ χ(εχει δειξει οτι μπορει)

Λεβερκουζεν ασο(αρκετα υψηλο 3.20 και αξιζει)

Σαχταρ-Πορτο 4-6 γκολ

αντε δουμε…:roll:

ζόρικα τα παιχνίδια απόψε.
Μίλαν - Μπαρτσελόνα over
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός- 1

Τον φοβαμαι τον αποελ,το σκεφτομουν να παιξω τη Ζενιτ,αλλα παιζει να μην το αγγιξω.
Το οβερ στο Σαχταρ-Πορτο ειναι πολυ δελεαστικο,οπως και στα Μιλαν-Μπαρτσα και Αρσεναλ-Ντορτμουντ.H σκατοκατασταση της Τσελσι παει το Λεβερκουζεν-Τσελσι στο 1Χ2,αρα μακρια μαλλον και απο αυτο.

Ο ασος της Μαρσειγ στο 1,60 φαινεται το πιο “καλο” πονταρισμα για μενα.

-Τελικα εριξα οβερ Σαχταρ-Πορτο και Αρσεναλ-Ντορτμουντ και ασο Μαρσειγ στο ενα,και γκολ-γκολ Μιλαν-Μπαρτσα,ασο Μπατε και (το φοβαμαι αυτο) ασο Μπολονια στο ιταλικο κυπελλο,το πρωτο σινγκλ μπετ και το δευτερο τριξι.

Εγω τελικα εριξα με συστημα 3-4

1. Μαρσειγ γαυρος Χ απο ημιχρονο
    2)Μιλαν Μπαρτσα ασος (4.50 ξεφτιλα ειναι δεν και καμια ομαδουλα η Μιλαν)
    3)Λεβερκουζεν Τσελσι Χ
    4)Ζενιτ ΑΠΟΕΛ Χ

Για σήμερα λέω αυτά:

Λεβερκούζεν - Τσέλσι X
Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 1
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πόρτο 1

φοβάμαι τις απουσίες στην άμυνα της αρσεναλ.

ΑΠΟΕΛ δεν ακουμπάμε…αυτοί είναι ικανοί να πάρουν διπλό στην ρωσία και να καθαρίσουν την πρόκριση.:stuck_out_tongue:

σημερα που το φοβουνται οι περισσοτεροι θα χασει το αποελ, να πληρωθουμε εμεις οι τολμηροι…:stuck_out_tongue:

χαχ,3-0 η Μπολονια στο 50,καλα ξεκιναμε.

Άσσος η Μπάτε και η Άρσεναλ,και 1Χ η Μίλαν…!

το αποέλ είναι 0-0 στο ημίχρονο.λές να κάνει την στραβή του και να στείλει κουβά την μισή ευρώπη?

το κοβω να το πεταει το γκολ η αποελ.δε το αγγιξα παντως,το φοβηθηκα.