Για οποιον θελει να παιξει σημερα πιστευω οτι το over στο Λιβερπουλ-Σιτι ειναι αρκετα καλη περιπτωση.Αυτο θα επαιζα και εγω αν δεν με καταστρεφαν χτες Αρσεναλ και Λατσιο.
ακομα δε το χωνευω.ειχα παιξει την stoke και μολις πηγα να δωσω το δελτιο μου λεει μολις αρχισε βαλε αλλο…η stoke βγηκε αυτο που την ειχα παιξει.και το αλλο με 1.80 στον ασσο βγηκε 0-3… και απτα 7 (!) ματσ με καιει αυτο .
Βασικα ρε παπαρδελα εφτα ματς ειναι παρα πολλα…δηλ καλυτερα αφου ειχε αρχισει η Στοουκ να του ελεγες να το διαγραψει απο το δελτιο και να εμενες με τα υπολοιπα…και γενικα σε καθε δελτιο να παιζεις 3 με 4…θα δεις οτι συνολικα τα κερδη θα ειναι πιο πολλα δλδ 30ευρα μαζεμενα!!!
Συμφωνω με Πανο οσο λιγοτερα παιχνιδια τοσο το καλυτερο και ας ειναι λιγοτερα τα κερδη μαγκες!!!
δε τα παιξα καρφι…2-3 ματσ οταν παιζω βαζω ημιχρονο-τελικο.
Η σφαγη του Δραμαλη εχτες:p
Οι μεγάλες εκπλήξεις
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ 1-3 2 4.35
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΟΝΤΕΝΑ 1-1 X 4.00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1 X 4.30
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1-2 2 4.65
ΛΙΝΤΣ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1-2 2 4.65
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-0 1 4.00
ΑΛΟΑ-ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ 1-1 X 5.50
ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0 X 4.50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΦΟΥΛΑΜ 1-1 X 4.00
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ 2-2 X 4.50
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-0 1 10.00
http://www.bookenemy.com/pages/p1/index.htm
Στα δικά μας δεν αξίζει τίποτα από πλευράς αποδόσεων. Επειδή όμως μου έχει κάτσει το Χ στο Πανιώνιος ? Άρης, ίσως το βάλω ζητούμενο σε κάποιο σύστημα. Παραδόξως πάντως, το σημείο που έχει παιχτεί περισσότερο από την Σούπερ Λίγκα δεν είναι ούτε ο άσσος του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε το διπλό του Ολυμπιακού! Είναι ο άσσος του Λεβαδειακού που υποδέχεται την Δόξα Δράμας?
Τζίρος: EUR 61.001, και αποδοση τωρα 1,70 στον 1…για να δουμε
Τελικα περασε ο Λεβαδειακος 1-0!!!
α ρε μπαγερν… 2-1 στο 70… ο κουβας ερχεται…
αχαχαχ 3-1.Το Σ/Κ του απολυτου κουβα ε,τα φαβορι τον ηπιανε.Και το οβερ στο Λιβερπουλ-Σιτυ που παιχτηκε πολυ δεν περασε.
Βασικα το Σ/Κ της καταστροφης ητανε!!!Πρεπει να χαθηκαν παρα πολλα λεφτα.Απο τα σημεια που πηραν παρα πολυ παιχνιδι μονο η τοτεναμ περασε!!!
καταστροφικο σκ… κ η μαλακια ειναι οτι εδω κ 5 σαββατοκυριακα παω συνεχεια ταμειο αλλα σημερα μου ηρθε να διπλασιασω το πονταρισμα… αν ερθει 2 ο γαυρος θα μειωσω τουλαχιστον τη χασουρα, το επαιξα στο ημιχρονο…
Ασε και εγω μια απο τα ιδια εχασα παρα πολλα λεφτα το Σαββατο και μαλλον θα αργησω πολυ να ξαναπαιξω
αυτο ειναι, να πηγαινεις κουβα κ να πανηγυριζεις… 2-0 ο αστερας… τι πολυ καιρο ρε κεν, εγω θα κανω all in σε τριαδα ολυμπιακος-μπαρτσελονα-μπαγερν…
Εγω τα εκανα all in στο γκολ-γκολ Λατσιο-Γιουβε :roll:
Γαμιουνται οι ρουφιανοι οι κωλοαγγλοι που να τους βουλιαξει το κωλονησι τους ολοκληρο μαζι με τις μπαζολες τις γκομενες που εχουν…επιασα το χ της Μπολονια, τον ασο της Παλερμο και τον ασο της Βερντερ και εχασα ολοκληρο το δελτιο επειδη τα κριαρια της κωλοΛιβερπουλ και της κωλοΣιτι δεν μπορουν να βαλουν γκολ…και πηγαινα για 120? κερδος…
…εγώ μακριά από το νησί, αν και σαν θέαμα είναι το καλύτερο
…και τον πίνω απ’την Μπάτε Μπορίσοφ#-o
:):!:
πηγα πολυ καλα το Σαββατο,κερδισα 2 βδομαδιατικα
την Κυριακη εχασα τον Ολυμπιακο
αμαν οποτε την παιζω χανει? και η Μπαγερν κουβα μας εστειλε
Μπορει και να εισαι και ο μονος που πηγε ταμειο αυτο το καταστροφικο σ/κ.Μπραβο και σε καλη μερια
Οι μεγάλες εκπλήξεις
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ 1-3 2 4.35
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΟΝΤΕΝΑ 1-1 X 4.00
[B]ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ[/B] 1-1 X 4.30
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1-2 2 4.65
ΛΙΝΤΣ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1-2 2 4.65
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-0 1 4.00
ΑΛΟΑ-ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ 1-1 X 5.50
[B]ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ[/B] 0-0 X 4.50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΦΟΥΛΑΜ 1-1 X 4.00
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ 2-2 X 4.50
[B]ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ[/B] 1-0 1 10.00
ΜΠΕΤΙΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-3 2 4.10
ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1-0 1 5.00
ΤΒΕΝΤΕ-ΦΙΤΕΣΕ 0-0 X 5.00
[B]ΜΑΪΝΤΖ-ΜΠΑΓΕΡΝ[/B] 3-2 1 7.50
ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ 3-2 1 5.80
[B]ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/B] 2-0 1 6.20
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ 0-1 2 6.20
Παλι καλα που εχτες το βραδυ η Μιλαν εκανε το καθηκον της απο ημιχρονο γιατι θα ειχαμε ομαδικες αυτοκτονιες:p
Και μην ξεχναμε και την ηττα του Παο στο basket…
Με λιγο trading εχτες βγαλαμε κατι…λιγα…
Εγω δυο μεγαλα χτυπηματα εκανα το Σαββατο πρωτα επαιξα τον ασσο της Αρσεναλ και μετα με ακομα περισσοτερα λεφτα επαιξα το γκολ-γκολ στο Λατσιο-Γιουβε και καταστραφηκα :p.Την κυριακη ειχα σκοπο να παιξω το over στο Λιβερπουλ-Σιτι αλλα δεν ειχα μια.[SPOILER]Παλι καλα γιατι παλι κουβα θα πηγαινα [-X[/SPOILER]