Στοιχημα

2 δελτια
και ενα συστημα

στανταρ
τοτεναμ 2
λουτον 2
αντερλεχτ 2
βαλενθια 2

ζητουμενα
σεφιλντ γιουν 2
μανσφιλντ 2 (το εχασα)
αεκ 2
μονπελιε 2
λανους 2 ( το εχασα)

4αδα-5αδες-6αδες
μου εδωσε 190 ευρω αυτο

Έχω σπρώξει ήδη τον άσσο της Νάπολι στο 2.55!Το έχουνε στοχοποιήσει το ματς εδώ και μέρες ξεκουράζοντας κάποιους παίχτες το Σάββατο , πάντα βλέπουνε σαν τελικό τα ματς με τις μεγάλες ομάδες του Βορρά και έχουνε δείξει ότι μπορούνε και παίρνουνε στην καυτή έδρα τους τα ντέρμπυ!Επιπλέον κάποια στιγμή θα σπάσει (ελπίζω :D) η ρέντα της Γιούβε που παίρνει σχεδόν όλες τις νίκες στο όριο χωρίς να παίζει καμμιά μπαλλάρα!Αν βέβαια τα αγωνιστικά νέα δεν είναι καλά αύριο…μάλλον θα κάνω μια καλυψούλα στο Χ…8)

Ολοι απογοητευση?Κανεις δεν εριξε τιποτα στο Europa?

Εγω εβαλα over Celtic-Atletico,goal-goal Braga-Birmingham,διπλο Μπριζ και για συμπληρωμα τον ασο της Μαντσεστερ

εγώ έπαιξα τα εξής:
οσφπ-δοξα 1
λέγκια-αιντχόβεν Χ2
στάνταρ-αννόβερο Χ2
ρούμπιν-σαμροκ 1
σέλτικ-ατλέτικο 1Χ

Μαγκες για οσους παιζουν στο ιντερνετ επειδη εγω εκανα τεραστια μαλακια θελω να πω τα εξης: Πριν δυο μηνες ανοιξα λογαριασμο σε μια εταιρια και εβαλα 50 ευρω για αρχη τα οποια σιγα σιγα τα εκανα 2.000 ευρω αλλα επειδη ειμαι και πολυ μαλακας και δεν ξερω και εγω πως την ειδα δεν τα τραβηξα και τα εχασα μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο γι’αυτο παιδια οταν φτασετε ενα ορισμενο ποσο τραβηξτε τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη!!![SPOILER]Τωρα δεχομαι μουντζες ελευθερα:p[/SPOILER]

Δεν είσαι ο μόνος, μη νομίζεις, αλλά ναι,μαλακία είναι…

Το ξερω ρε φιλαρακι γλυκενεσαι και λες τωρα θα βγαλω πολυ χρημα και ερχεται ενα αναποδο σ/κ και τα χανεις ολα!!!

για σημερα επαιξα
Κοπενχαγη 2
Τοτεναμ 1
Ρεξαμ 1
και ΠΑΟ στο μπασκετ 2 (21,5 ποντους)

Μονο για οσους ξερουν απο betfair…

στο under 3,5 φορτωσα και πηγα για 3,5…το μαζεψα και πηγα για 550…με ετρωγε το χερι μου να casharw , αλλα το αφησα και μετα απο καιρο μου βγηκε:wink:

1-1 την κοπεγχάγη, την πιάνω. Και 0-2 την αιντχόφεν, έρχεται 0-3.

Ξανάμανα για ένα γαμημένο γκολ, ευχέλαιο πρέπει να κάνω.

Εγω ενα γκολ ακομα στο ματσ Σελτικ-Αθελτικο και θα επιανα 350 ευρω [-X

τα πηραμε τ΄αρχιδια μας με τα κωλοοβερ και τα γκολ γκολ παλι.

εκανα all in σε τριαδα μπαγερν-μπαρτσελονα-οσφπ… αντε να δουμε μηπως σωθουμε απο το καζο το προηγουμενου σουκου…

Σου ευχομαι ολοψυχα να πας ταμειο φιλαρακι.Παντως εγω μετα απο αυτο που επαθα δεν την ξαναπαταω οταν αποφασισω να ξαναπαιξω και φτασω τα λεφτα σε ενα ικανοποιητικο ποσο θα τα τραβηξω κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη!!!

Δεν είσαι ο μόνος!!
Κι εγώ το καλοκαίρι από 30 ξεκίνησα και στα 2.000 μηδένισα και βάραγα το κεφάλι μου για τη μαλακία που έκανα!!
Ευτυχώς ξανανέβηκα και μάλιστα πολύ παραπάνω κι απο τα 2 και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τραβήξω τα περισσότερα και άφησα κάποια για να παίζω!!!
Δυστυχώς στο ιντερνετικό στοίχημα πρέπει να πάθεις για να μάθεις,γιατί νομίζεις οτι θα κερδίζεις συνέχεια συν το οτι επειδή δεν τα πιάνεις τα χρήματα στα χέρια,νομίζεις οτι είναι απλά “νούμερα” και ρισκάρεις ποσά που σε άλλη περίπτωση ούτε καν θα σκεφτόσουν!

Αυτο ακριβως φιλαρακι.Οταν ανεβηκα στα λεφτα αρχιζα και επαιζα τα πεντακοσαρικα και τα χιλιαρικα λες και ηταν φυστικια [-X ποτε ξανα ομως τωρα με το που φτανω ενα καλο ποσο θα το τραβαω χωρις δευτερη σκεψη!!!

αυτη η Λατσιο μου φαινεται δεν θελει να περασει
παλι Χ και επαιξα πολλα στο διπλο

καλα μας επεισες.
Παλι καηκα απο τη Λατσιο χτες.Μακρια απο την πουτανα απο δω και περα.

τον εχω δει σε τοσα ματς, μια φορά να περάσει εναν παίχτη δεν τον εχω δει…και δεν λεω με την ταχύτητα…που και εκει μερικές φορές παει και κολλάει στον αντίπαλο να πάρει το φάουλ.!!