Διπλό τη ΜΙΛΑΝ σήμερα και κάτι ψιλά στο draw no bet της Σίβασπορ! 8)
3 διπλα
Τραμπζονσπορ
Μαρσειγ
Μιλαν
Για αυριο πιστευω οτι παρα πολυ καλη περιπτωση ειναι το γκολ-γκολ στο Νιουκαστλ-Τσελσι
Δυάδα Βόλφσμπουργκ όβερ , Ατρόμητος 1 και κάτι ψιλά στην ισοπαλία στο Όφη-Αστέρας! Το βραδάκι σκέφτομαι να κοντράρω την Ίντερ…8)
Για σημερα βλεπω γκολ-γκολ Νιουκαστλ-Τσελσι,over τον Ολυμπιακο,και 2 την Γιουναιτεντ
Και οβερ Στουτγκαρδη-Κολωνια ειναι καλο σημειο,τρυπιες αμυνες και καλες επιθεσεις.Στα τελευταια 5 ματς η Kολωνια βγαζει αβερτα οβερ.
Στο Νιουκαστλ-Τσελσι μονο 0-1 δεν επρεπε να ειναι το πρωτο ημιχρονο.3 δοκαρια,χαμενο πεναλτι για την Τσελσι και πολλες ακομα ευκαιριες.Νομιζω οτι θα βαλει ενα γκολ η Νιουκαστλ στο δευτερο και θα ερθει το γκολ-γκολ
οβερ ναι,γκολ γκολ ομως μπα :Ρ
Ε αφου δεν ηθελε να μπει με τιποτα η κωλομπαλα αλλα δυο δοκαρια ειχε στο δευτερο η Νιουκαστλ.Αμα δεν σε θελει και 10 ημιχρονα να παιζανε γκολ δεν θα εβαζε [-X
αντε μωρε μπαγερν,ξυπνα… οχι αλλο κουβα!!!
Το καθαρισε η μπαγερν 4-1
Πολλές ισοπαλίες στην Γερμανία!!!Κάτι σαν Β’ Ιταλίας τις τελευταίες αγωνιστικές…:lol:
Το οβεράκι μου πάντως εγώ το τσίμπησα και περιμένω τώρα το πιτσούνι να κρατήσει τη νίκη…
Κάπου θα μπει και το διπλάκι της Λιλ αργότερα…
γω βαρεθηκα να μη κερδιζω και αρχισα το κινο
Εμ αφου πας και παιζεις 7 ματς!!! ΚΙΝΟ δεν εχω παιξει παντως στο προποτζιδικο στη γειτονια μου βλεπω κατι γερους με μπυροκοιλιες απο τις ολονυχτιες στο καφενειο διπλα, να καθονται και να παιζουν ΚΙΝΟ απο την ωρα που σχολανε μεχρι ξερω γω τις 21:00…ελεεινοι τυποι…
Απο το 36 βγηκε το οβερ στο Στουτγκαρδη-Κολωνια.Νταξει 1,57 το δινανε βεβαια,παραηταν αναμενομενο :Ρ
Ευτυχως η Γιουναητεντ εκανε το χρεος της σημερα.Πετυχημενη η τριαδα Γιουναητεντ-Μονπελιε-οβερ Στουτγκαρδη Κολωνια,ρεφαρισμα για τη χασουρα της εβδομαδας.
γαμώ την γερμανία, την bundesliga και τα Χ που ήρθαν σήμερα.
κ εγω το ιδιο με την τριαδα μπαγερν-ολυμπιακος-μπαρτσελονα… ευτυχως δεν το εχασα γιατι επαιξα οτι ειχε μεινει στο λογαριασμο μου…
Παιδια εχετε καμια καλη προταση για αυριο?
Αυριο οι προτασεις για αυριο,τωρα χαιρομαστε τα σημερινα κερδη :Ρ