μας εστειλε η Σαουθαμπτον κουβα και η Ραπιντ
για σημερα βλεπω
Σελτικ 2
Παοκ 2
Παναθηναικο 2
Κοπενχαγη1
μας εστειλε η Σαουθαμπτον κουβα και η Ραπιντ
για σημερα βλεπω
Σελτικ 2
Παοκ 2
Παναθηναικο 2
Κοπενχαγη1
Το 2πλο του παοκ φαινεται πολυ δελεαστικο με το 2αρακι που παιζεται,αλλα ειναι παρα πολυ επικινδυνο σημειο,ειναι πτωματα μετα το ματς στην τοτεναμ.Αν εβαζα κατι θα εβαζα αντερ.
Το οβερ και το γκολ-γκολ στο αρης-παο βλεπω επισης να κυκλοφορει αρκετα στις προτασεις των σελιδων,αλλα εχοντας δει τους αγωνες του Αρη φετος,δεν το ακουμπαω,τερμα ανισορροποι ειμαστε.
Απο Ελλαδα το διπλο της Ξανθης απεναντι στη Δραμα αξιζει πιο πολυ νομιζω,1.80 το δινει στο ιντερνετ.
Μαλλον θα παω λοιπον με το διπλο της Ξανθης,με τον ασο στο Αμβουργο-Νυρεμβεργη και τον ασο της Οσασουνα με την τραγικη φετος Μπετις.
Εγω επισης βλεπω και χ2 Πανιωνιο στο 1.53 διπλη ευκαιρια.
λεβαδειακός-νιόνιος 2
πας-μπαουγκ 1-1
\m/ΑΡΗΣ\m/-παο Χ
για να δούμε.
λολ.σωθηκες.
Αφου εισαι αμπαλαεα και δεν εβαλες το στανταρακι διπλο της Ξανθης που το δινε 1.80,χασε τα λεφτα σου τωρα γιδι.
χωστε 0 με 1 γκολ τον παοκ
Φίλε έπινα καφέ τότε. Επίσης τα 1,80 τα αφήνω για ολλανδέζους ψιλικατζήδες.
λολ,παιξε αρη και παοκ εσυ μαλακα να συνεχισεις να χανεις τα λεφτα σου.
Ασε τους ολλανδους ψιλικατζηδες να βγαζουν τα 200αρακια τους.
αχαχαχαχ σε κανονισε ο μπακαγιοκο τσομπανη.
καταπληκτικες οι προβλεψεις σου.
Επιτελους επιασα και ενα παιχνιδι γιατι της τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει παει αιμα!!!
Μ’ εκαψε ο πουστης ο ΠΑΟΚ…μα ειναι δυνατον ρε γαμωτο να κερδιζεις εκτος την Τοτεναμ και να φερνεις χ με τον ΠΑΣ Γιαννενα? Ελεος…
…
Τα λεγαμε οτι το ματς δεν το αγγιζεις.
Με νικη της Λυων παμε στα 270 κερδος για σημερα,αλλιως χαρη στο συστημα 3-4 ειμαστε στα 40 απο τις νικες Ξανθης,Αμβουργου και Οσασουνα(εστω και στο 92,μου βγαλε την ψυχη).Παμε ρε Λυων.
3-0 στο 67.Αυτα ειναι \m/
— oχι ρε μαλακα το καναν 3-2 σε 8 λεπτα
ουφ.τελειωσε 3-2.ετσι γαμω \m/
την Κυριακη κατι πηραμε απο
Σελτικ,Ξανθη,Τβεντε,Ανβουργο
και τα χασαμε στα βραδινα
σημερα
Λουτον 2
Τσελσι 1
Λεβερκουζεν 2
Ψιλο ρισκο οι προβλεψεις σου,διαφωνω κυριως για Τσελσι και λιγοτερο για Λεβερκουζεν.
Η Τσελσι εχει τρελη ασταθεια και σκαμπανεβασματα,και η Βαλενθια με το Χ περναει,ενω στις αντεπιθεσεις μπορει να χτυπησει μια χαρα.Το αντερ και ισως και το Χ μου φαινονται πιο καλα στοιχηματα.
Το διπλο της Λεβερκουζεν ειναι ετσι κι ετσι,εχει ηδη περασει αλλα αν κερδισει εξασφαλιζει πρωτη θεση,και η Γκενκ ειναι αδιαφορη,αλλα δεν μου καθεται πολυ καλα.Over ισως.
Ο ασος της Πορτο επι της Ζενιτ θα ειναι το πρωτο μου σημειο,αν δεν κερδισει η Πορτο μενει εξω,και στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη.Επισης,το οβερ στο Ντορτμουντ-Μαρσειγ μου καθεται καλα,οπως και το γκολ-γκολ στο ΑΠΟΕΛ-Σαχταρ.
Δελεαστικο και το διπλο της Μιλαν, που περιεργως το δινει στο 2,40,ναι μεν αδιαφορες και οι δυο αλλα νταξει,οχι και 2,40.
πφ ακομα δεν εχω αποφασισει,μονο ο ασος της Πορτο ειναι στανταρ στο δελτιο μου.
Εγω παντως θα παιξω το τεσσαρακι της Αρσεναλ και ας ειναι αδιαφορη :roll:
4.5 betfair πριν 2 ωρες!!
Πολυ καλη αποδοση και αξιζει το ρισκο κατα την γνωμη μου και ας βαλει να παιξουν πιτσιρικαδες ο Βενγκερ.
τελικα κατεληξα σε δελτιο με αρκετο ρισκο, ασοι γαυρου και πορτο,οβερ ντορτμουντ-μαρσειγ και διπλο μιλαν,σε 3-4 συστημα κυριως λογω του οτι φοβαμαι γαυρο και μιλαν.
Εγω θα παιξω 2 Αρσεναλ μονο του και δυαδα over Ντορτμουντ με 1 Τσελσι