Δυαδούλα Λεβερκούζεν 2 , Πόρτο όβερ…πολύ υψηλά τα διπλά για Μαρσέιγ , Ζενίτ , Βαλένθια…αλλά μάλλον θα παραφυλάω στο live!!!
Από τα αυριανά πέρα από τον ασσάκο της Λιλ…μου αρέσουν πολύ το Χ της Ίντερ και ο άσσος στο 4,0 της Ντιναμό κόντρα στην αδιάφορη Λυών!!!
επαιξα τριαδα μπαρτσελονα-τσελσι 1χ-γιουναιτεντ χ2… κ καποιες μεγαλες αποδοσεις που αξιζουν το ρισκο σε διαφορους συνδιασμους, αρσεναλ 2 κ χ2,μιλαν,σαχταρ 2 κ χ2,ρεαλ… πολυ λιγα λεφτα σημερα… δεν αξιζει να παιξω πολλα
Η Ντορτμουντ εγινε over απο ημιχρονο αμα κρατησει η Τσελσι τον ασσο (2-0 ημιχρονο) πληρωθηκαμε
ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ μιλαν.γαμημενη πορνη.
Ποιος ξερει ποσα λεφτα βγαλανε οι της Μιλαν
Σχεδόν την έσωσα την χθεσινή χασούρα με το διπλό της Μαρσέιγ!Περιμένω την Λιλ σήμερα για να κλείσω δυάδα με το όβερ της ΜΙΛΑΝ!
Τον άσσο της Ντιναμό δεν τον βλέπω σήμερα πολύ ζεστά οπότε θα τον κρατήσω μόνο για συστηματάκι με ζητούμενα!Αντίθετα το Χ της Ίντερ μου κάνει μια χαρά!!!
Προσθέτω και το διπλό της Ρεάλ σε ένα λογικά αδιάφορο ματς αλλά με παίχτες μπροστά που μπορούνε να το καθαρίσουν!Ενδιαφέρον έχει και η κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι αφού και οι ίδιοι δεν δείχνουν να πολυπιστεύουν στην πρόκριση…τα υπόλοιπα live…8)
το διπλο της ρεαλ σε τοσο υψηλη αποδοση οντως λεει.
Λεω να βαλω και ασο Λιλ,το οβερ της σιτυ με την μπαγιερν και διπλο οφη με τη δραμα
Δυαδα 1 Λιλ με over Σιτι για σημερα
πω πρεπει να σε ετσουξε πολυ η χασουρα του προηγουμενου σ/κ ε,πας σε πολυ χαμηλες αποδοσεις :Ρ
θα σε επαιρνε να βαλεις και το διπλο του οφη μεσα ρε συ,η δραμα δεν μπορει.
Αν με ετσουξε λεει ακομα ποναει ο κωλος μου. Οτι ειχα κερδισει το τελευταιο 2μηνο το εχασα σε ενα Σ/Κ.Γι αυτο απο δω και περα προσεκτικα και με το που φτανω καποιο καλο ποσο κατευθειαν αναληψη.Για τον Οφη μπορει να τον παιξω μονο του μερικα ψιλα
1 city
2 united
φορτωσα εγω σημερα.Δν χαριζουν εκει στο νησι σημερα (το καλο που τους θελω δλδ :p)
εντιτ.και οπως παντα μια εξαδα φαντασμα με γκ/γκ ρεαλ,αντερ οφι,αντερ γαλατα ΚΑΙ Χ διναμο,Χ λιλ ,Χ χαλ !
g/g city-bayern,2 napoli,1 lille και βλεπουμε
1 Λιλ
2 Λυων
2 Ναπολι
οβερ Ρεαλ
η γιουναητεντ εχει βαλθει να σκοτωσει κοσμο ε
Παντως εγω την φορτωσα στο ημιχρονο χ2 διπλη ευκαιρια στο 1.61.Ελπιζω να μην μας καταστρεψει!!!
νταξει βλεπω το ματς(το εβαλα διπλο) και ειναι σα να μη θελουν να βαλουν γκολ,ο ρουνεη μονος σε κενη σχεδον εστια δε βρισκει την μπαλα και μετα ο παρκ τη δινει πασα στον τερματοφυλακα.
σοβαρευτειτε γαμωτο.
Παιδια βλεπει κανεις την Λιλ;
εντιτ:ευτυχως η λυων επαιξε μπαλα.Απο 1-0 1-4 και συνεχιζει
αχαχαχαχ δεν παιζει αυτο με τη Λυων,εχανε 1-0,τρωει κοκκινη η Ντιναμο,1-4 σε 15 λεπτα.
Εγω βλεπω Λιλ στο λεπτο προς λεπτο για οση ωρα δειχνει πιεζει αλλα γκολ δεν εχει βαλει ακομα
αυτό μπήκα να ποσταρω
σε 8 λεπτά έβαλε 4 goal :!:
πρέπει να ειναι κάποιο ρεκόρ
45 γκομις
48 γκοναλονσ
49 γκομις
52 γκομις
μπασκετ