γκολ απο Ναπολι.Παμε μωρη Λιλ.Και αλλο ενα γκολ στην ολλανδια για το οβερ
Με εχει λουσει κρυος ιδρωτας.Βαλε ενα γκολ ρε united αν ειναι δυνατον
πω πω πακέτα που θα πάρουν οι της Ντυναμό…
ξεφτιλισμένοι Γάλλοι, 2 κανονικά γκολ ακύρωσαν του Άγιαξ και άφησαν την Ντυναμό άδικα με 10 παίκτες
και χθες άφησαν τον ολυμπιακό εκτός, να τα λέμε όλα.
2-0 Βασιλεια.Τελειωσαμε κυριοι [-X
αχαχαχαχαχαχ αχχααχαχ ρε μαντσεστερ ρε με δουλευεις μωρη πουτανα?τι 2-0 μωρη?
8O…
Γιατι τα ακυρωσαν γαμω το οβερ μου γαμω
και η CSKA κανει το 1-2 στο 88.Με ετρωγε το χερι μου να βαλω διπλο ή οβερ και δεν το κανα.
Μπραβο μαλακα,παιξε Γιουναητεν.ΜΑΛΑΚΑ.
ελα δε σε χαλασε ο καγιεχον στο 90.
εχασα το “σιγουρο” αλλα μου κατσε το δελτιο με το διπλο της ρεαλ,αρα νταξει το σωσαμε σημερα.
το αστειο ειναι οτι τα παπαρια της τραμπζονσπορ ή δεν πηραν χαμπαρι οτι η CSKA κερδιζε,ή δεν θελαν να ρισκαρουν να βγουν μπροστα και συμβιβαστηκαν με το ουεφα.
αδερφαρες.
Εληξε 2-1 η united και εχω σπασει το μισο σπιτι.Επαιξα πολλα λεφτα στο ημιχρονο και ητανε απο την τσεπη μου αυτην την φορα.Δεν γινετε απλα δεν γινετε ετσι μου ερχετε να μην ξαναπαιξω.Μα ουτε χ αν ειναι δυνατον ρε νουμερα
μωρη πορνη λιλ.10 κορνερ ειχες γαμω.ΔΕΚΑ
Ολη η ιστορια στο ματς της Λυον ηταν η διαφορα των γκολ,ηθελε +5 γκολ για να περασει τον Ajax, ηρθε 1-7 απλα τα πραγματα
Οποιος μαγκας το ψιλιαστικε και επαιξε over 6,5 στο live τα πηρε
κουβα απο γιουναιτεντ, το ειχα χ2… ευτυχως δεν το επαιξα πολλα γιατι δε μ’αρεσε η αποδοση… πρεπει να χαθηκαν πολλα αυτη την αγωνιστικη… κ ειναι κ η πιο κρισιμη οπου περιμενεις να τους τα παρεις… χελι ειναι το στοιχημα ρε πουστη, ακομα κ στα 1,20…
ωραιος κουβας η Μαντσεστερ Γιουν
σημερα μπασκετακι επαιξα
με Σιενα 2
Παρτιζαν 2
και Ολυμπιακο 1
Μοναχο 1860 1ημιχρονο-1τελικο
αντερλεχτ 2
λατσιο 2ημιχρονο-2τελικο
μαρσειγ οβερ
(μπασκετ)
καβαλα αρης(4,5) 1
ολυμπιακος καοδ(25.5) 1
+ενα τρελό δελτίο μόνο με γκέλες…και πολλές ελληνικές
Ασσο μπιλμπάο και βιγιαρεάλ
σημερα Αντερλεχτ 2
Σαλκε 2
Σαμπτορια 1
και για αυριο
Παοκ 1
Λατσιο 2
Παρι 2
Ιντερ 1
Αυριο ολα τα λεφτα στο over Ρεαλ-Μπαρτσα
Νικες Ουνιουν Βερολινου και Γκλαντμπαχ και οβερ παλι η βαζω-και-τρωω Κολωνια,και νικη για Σαουθαμπτον στην Αγγλια για σημερα.