Σημερα θα φορτωσω το over στο Τσελσι-Σιτι
over σε τσελσι-σιτυ αλλα και στο αιντραχτ-γκροιτερ.
Για το διπλο της Γιουβε στη Ρομα τι λετε?Λειπουν πολλοι παιχτες απο τους ρωμαιους και ειναι σε παρα πολυ κακη κατασταση,νομιζω το 2.15 αξιζει το ρισκο
Μην σου πω και διπλο απο ημιχρονο.Η Ρομα ειναι σε τραγικη κατασταση!Βεβαια στα μεγαλα ματς ολοι εχουν ενα κινητρο αλλα δεν νομιζω να καταφερει κατι απεναντι στη Γιουβε που ειναι σε εξαιρρετικη φορμα και θελει τη νικη για πρωτια.
1-4 ακριβες σκορ στην Αγγλια!Μου εχει κολλησει.65 ευρω δινει ο Οπαπ:p
Παρά τα προβλήματα της Ρόμα δεν θα είναι τόσο εύκολο το διπλό…προτιμώ το αυριανό της Ίντερ που πληρώνει και καλύτερα!!!8)
1-0 roma στο 5’8O
λολ ισοφαριζει η γιουβε και σε μισο λεπτο πεναλτυ για τη ρομα
το πιασε ο τζιτζις
Τα ντερμπι σημερα ηταν κατ εμε απλα για να τα δεις,στοιχηματικα δν ακουμπιοντουσαν,τουλαχιστον σε σημειο.
Το ταμειο ηρθε (ερχεται) σημερα ευκολα και αιδρωτα με ΤρικαλινοτυριΣπορ και Βυζια Σαντα Φε καρφωτους ασσους ,απλα πραματα. 8)
Το κανε 2-1 η Τσελσι.Πληρωθηκαμε και σημερα :yahoo:
για σημερα επαιξα
Βαλενθια 2
Ιντερ 2
Βιγιαρεαλ 2
επαιξα μια τετραδα για τη συμμετοχη…
βαλενθια 2
ιντερ χ2
οσφπ 2
τσσκα 1
απο γιουροπα δεν βλεπω να παιζω τιποτα, δεν αξιζουν οι αποδοσεις…
μπορει κανα συστημα με εκπληξεις…
τη Βαλενθια αρκετοι πρεπει να τη βαλαμε σημερα,αλλα ακομα στο 0-0 ειναι.Αντε μωρη ξυπνα.
τι διαολο, τοσο καλη ειναι η καντιθ? πεσαμε ολοι πανω στο τυρακι 1,45…
οχι απλα ειναι κυπελλο,λογικα με δευτερα θα παιζει.Αλλα παλι,δεν δικαιολογειται να μην μπορει να βαλει γκολ
δεν κοιταξα πιθανες συνθεσεις αλλα πιστεψα οτι θα το κυνηγησει το κυπελλο γιατι πρωταθλημα δεεεν… πιστεψα οτι το εχουν στοχο…
μας εκαψε η καργιολα
και αυτη και η Βιγιαρεαλ χανει
Μετά το δωράκι της σιχαμένης Ίντερ στο φιλικό με τη Τζένοα σήμερα θα πάω σε πιο χαλαρά πονταρίσματα με βασική δυάδα τα οβεράκια των ΑΕΚ…με τρώει το χέρι μου και για την μπόμπα των Κυπρίων!Κάτι ψιλά και στην ισοπαλία στο Μπεσίκτας-Στόουκ…
για σημερα βλεπω
Λατσιο 1
Παρι 1
και ΑΕΚ Χ2
Σημερα δεν θα παιξω τιποτα γιατι δεν μου αρεσουν οι αποδοσεις καθολου.Θα επανελθω το σ/κ δυναμικα.Ηδη εχω βρει 2 overakia αλλα αυτα θα τα πουμε το σαββατο